CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 969|Reply: 4

[Dunia] Tak ada menu kari kambing, majlis kahwin DIBATALKAN

[Copy link]
Post time 1-7-2021 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Tak jadi kahwin sebab kari kambing
Agensi


New Delhi: Tindakan keluarga bakal isteri yang tidak menghidangkan makanan kegemaran menjadi punca seorang lelaki membatalkan perkahwinannya.

Menerusi laporan Indian Express, lelaki bernama Ramakant Patra tiba di Sukinda, Odisha untuk majlis perkahwinannya.

Sebaik tiba bersama ahli keluarga, Patra disambut keluarga bakal isterinya untuk makan tengah hari sebelum majlis perkahwinan itu bermula.

Namun, Patra kecewa apabila hasratnya menikmati kari kambing pada hari bahagianya tidak ditunaikan.

Dia mempersoalkan ketiadaan makanan kegemarannya sehingga berlaku pertengkaran dengan keluarga bakal isteri.

Kemuncak pertengkaran berlaku apabila Patra membuat keputusan untuk membatalkan perkahwinannya itu.

Lelaki berusia 27 tahun itu tinggal di rumah saudaranya di daerah sama selepas kejadian itu.

Namun, apa yang lebih mengejutkan apabila dia berkahwin dengan wanita lain sebelum pulang ke Rebanapalaspal, sehari kemudian.

Pembatalan perkahwinan pada saat-saat akhir bukan sesuatu yang baharu di India.

Beberapa hari lalu, pengantin perempuan di Uttar Pradesh menolak untuk berkahwin kerana penglihatan bakal suaminya teruk.

Wanita itu dikatakan tidak mahu meneruskan perkahwinan selepas mendapati bakal suaminya memakai kaca mata.

Disiarkan pada: Julai 1, 2021 @ 6:31am

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 04:41 PM | Show all posts
cmni baru betul, ni tak macam jkk taman , kambing golek ganti ayam pencen
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 04:49 PM | Show all posts
wah! nak singgah balik beli sup kambing lah
hari pun hujan.. ngam
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 07:22 PM | Show all posts
senangnya kawen lain. bagus cepat move on, no bs gitu
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm bujang lapok..pasal belacan bole gaduh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 05:35 AM GMT+8 , Processed in 0.104498 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list