CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4973|Reply: 25

“Nak Bercinta Itu Dia Punya Fasal,” - Zara Zya Tak Peduli Tentang Hafreez Adam D

  [Copy link]
Post time 1-7-2021 03:55 PM | Show all posts |Read mode
Ketika gosip cinta antara pelakon Hafreez Adam dan Azar Azmi sedang hangat diperkatakan, ada pula peminat yang mengaitkan nama aktres Zara Zya.


Lebih tidak manis apabila mereka membandingkan tentang kesesuaian antara Zara dan Azar untuk bercinta dengan Hafreez.


Foto: IG




Namun bagi Zara Zya atau nama sebenarnya Zainurul Razia Mohd Zanuddin, 36, dia tidak ambil ‘pusing’ tentang hal berkenaan.


“No comment, selepas hubungan kami berakhir saya memang tak ada ambil tahu fasal dia dan tak kisah pun dia nak bercinta dengan siapa.


“Buat masa sekarang ni saya tak berani nak berkongsi apa-apa tentang hal peribadi saya lebih-lebih lagi soal jodoh, nanti jadi bahan bualan orang pula, ” katanya kepada mStar.




  



  



Untuk rekod Hafreez sebelum ini pernah mengikat tali pertunangan dengan pelakon Zara Zya pada Oktober 2019 namun hubungan itu tidak bertahan lama selepas mereka putus tunang sebulan selepas itu.




  



Sementara Azar pula putus tunang dengan penerbit filem, Haz Roslan pada Februari tahun lalu selepas bertunang pada Disember 2019. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitaorang pun tak kisah.. tapi tetap jua repot sangkak pemalas bukak benang masa dorang
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
https://m.youtube.com/watch?v=WS-kzA7Lt1o&t=193s
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka Zara berlakon..best
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 05:15 PM | Show all posts
Diorang nk main atas katil pun x sape kesah eh.
Wartawan cari je tergedik2 nk post thread
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Abe fizo xlayan azar dah ko.?
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 07:30 PM | Show all posts
idgaf gitchewww
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru kuar statement zara psl ex dia sejak lps putus tunang..sblm ni HA je duk bg statement
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 02:49 AM | Show all posts
yes zara.. flip hair je kat jantan byk bekas jerawat tu...

Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 2-7-2021 02:49 AM
yes zara.. flip hair je kat jantan byk bekas jerawat tu...

Aku sorg je ke yg rasa geli tgk pompuan tua buat tik tok...mcm tgedik2...tak padan ngn umo
Klu bebudak remaja nmpk jgk la comelnye
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Zara zya ni personaliti die memang macam bukan artis ke?

Tengok sedapur bersama zara zya tu hmmm boring mengantuk tahap berdengkur..fashunn pun hmm ntahla labu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
primarikey replied at 2-7-2021 07:28 AM
Aku sorg je ke yg rasa geli tgk pompuan tua buat tik tok...mcm tgedik2...tak padan ngn umo
Klu be ...

Masalahnya sis, ramai mak2 budak yg retis &  bukan retis bertiktok bagai

Lagik & lagik & lagik artikel dari reporter cari yg gosipnya apa eh???
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Zara zya ni kusam je kan. Sendu da skrg
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 2-7-2021 07:47 AM
Zara zya ni personaliti die memang macam bukan artis ke?

Tengok sedapur bersama zara zya tu hmmm  ...

Acik penah jumpa f2f dgn minah ni. Acik pun tak paham dia buat botox melampau ke apa tah, sbb muka dia kejung gile. Dia gelak pun nampak pelik, bekerut2 dahi acik tgk dia gelak
Kalo dia belakon, mmg taaaaaakk la haku nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 09:18 AM | Show all posts
suka juga tgk dia berlakon tp tak ada aura la

nape putus masa tu ingatkan sherasi bersama
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:05 AM | Show all posts
primarikey replied at 2-7-2021 07:28 AM
Aku sorg je ke yg rasa geli tgk pompuan tua buat tik tok...mcm tgedik2...tak padan ngn umo
Klu be ...

ye ke..?
tak tengok sampai ke situ pun.. memang tak follow retis kat socmed.
just tengok lakonan drama diorg kat tv je...
tp memang lemau tengok org tua or mak org tergedik2 walaupun kadang tu dgn anak2....
pastu share plak kat insta memasing... mcm errrr sikit
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 10:37 AM | Show all posts
Managerara replied at 2-7-2021 07:47 AM
Zara zya ni personaliti die memang macam bukan artis ke?

Tengok sedapur bersama zara zya tu hmmm  ...

iols terus tukar channel.. boring
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni berlakon best
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia la one hit wonder yg smakin layu
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2021 12:56 PM | Show all posts

menguap weols baca berita sendu dari reporter tersangkak yg pemalas ni..

utk x OT, i think zara zya ni deserves someone btter than mamat char kuew teow tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 12:09 AM GMT+8 , Processed in 0.090380 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list