CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 7299|Reply: 49

Peminat sangka Soffwany hamil... rupa-rupanya badan berisi sebab Raja Afiq rajin

  [Copy link]
Post time 20-6-2021 06:29 PM | Show all posts |Read mode
Peminat sangka Soffwany hamil... rupa-rupanya badan berisi sebab Raja Afiq rajin masak! - “Dia main campak-campak je tapi memang sedap”

Ahad, 20 Jun 2021 10:30 AM
Oleh:  JULIANA JOHAR



Peminat sangka Soffwany kini sedang hamil.

PENYANYI Soffwany Yusoff menafikan dirinya sudah berbadan dua berikutan bentuk badan yang kini kelihatan sedikit berisi.

Menurut Soffwany, 32, berat badannya semakin bertambah sejak kebelakangan ini disebabkan suaminya, pelakon Raja Afiq rajin memasak memandangkan banyak masa terluang sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

"Sebenarnya belum lagi berbadan dua dan memang tiada nak rahsiakan apa-apa pun. Kalau ada berita baik nanti kami akan kongsikan.

"Cumanya nampak macam berbadan dua disebabkan berat badan saya naik, suami rajin masak tambah-tambah lagi dia tengah free banyak masa sekarang.


Komen peminat yang membuat telahan Soffwany kini sedang hamil.

"Saya pun memang suka makan masakan dia... sebab itulah sekarang saya banyak join dia buat senaman sebab nak turunkan kembali berat badan," katanya ketika dihubungi mStar.

Badan Soffwany yang kelihatan sedikit berisi menimbulkan tanda tanya dalam kalangan pengikut laman Instagramnya selepas dia berkongsikan gambar terbaharu baru-baru ini.

Menceritakan masakan air tangan suami yang menjadi kegemarannya, penyanyi lagu Nafas Cinta ini berkata dia akan bertambah selera sekiranya Raja Afiq memasak hidangan ayam masak merah dan cucur goreng.

"Kalau ikutkan semua menu yang suami masak memang saya suka makan sebab air tangan dia memang sedap.

"Walaupun nampak macam dia main campak-campak je waktu masak tapi bila dah siap, memang sedap!" ujarnya.

Bercakap mengenai perkembangan seni terbaharu, nama penyanyi yang pernah tular pada tahun 2018 ini berkata, dia kini memberikan tumpuan terhadap pekerjaannya sebagai anggota polis.


Raja Afiq rajin masak sepanjang tempoh PKP.

"Sejak negara berada dalam keadaan pandemik memang tiada sebarang perkembangan seni terbaharu daripada saya sebab kita masih tak boleh buat event atau majlis nyanyian.

"Sekarang memang saya fokus kepada pekerjaan hakiki sebagai anggota polis... walaupun bekerja sebagai frontliner tak susah untuk saya bahagi masa dengan suami sebab memang kami bekerja dah ada jadual.

"Suami pun dah faham jadual kerja saya, ada waktu saya busy dan ada waktu saya akan free," katanya lagi.

Soffwany mendirikan rumah tangga dengan Raja Afiq, 27, pada 19 September tahun lalu di Masjid Diraja Tengku Ampuan Jemaah, Shah Alam, Selangor.

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung la suami rajin memasak..semoga berbahagia till jannah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Apahal otomatik laki nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini cantikk
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak gosip apa ni? Laki muka tua ke atau bini acah2 comel?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebok betul yang suka tanya orang pregnant ke tak, especially kalau kau tu sekadar strangers di pinggiran kali
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
marhaenn nya muka. mcm mana boleh jadi retis?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Minah ni tanpa mekap dan kontek kaler, apa rupa dia?

Mamat tuh 5 tahun lagi muda.. awat nampak kertu?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2021 08:53 PM | Show all posts
Kalau bahagia Alhamdulillah.

campak, campak xpe

jangan penampar ,bunuh ,campak dalam gaung sudahhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Org cakap biasa yg masak campak2cni yg sedap
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg naik pun nampaknya ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 20-6-2021 09:22 PM
Org cakap biasa yg masak campak2cni yg sedap

Betul sebab kaka pun jenis masak campak2. Actually bukan campak sembarangan tu. Ko tau what works with what melalui pengalaman dan ko boleh imagine taste tu cemana.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 20-6-2021 08:53 PM
Kalau bahagia Alhamdulillah.

campak, campak xpe

Habis Madu sepah dicampak macam tu ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 20-6-2021 10:06 PM
Betul sebab kaka pun jenis masak campak2. Actually bukan campak sembarangan tu. Ko tau what works  ...

Acik pun masak macam tu.. time time MCO ni mana stok perencah paste tak pernah guna baik gunakan sebelum expired.

Campak pes, campak protein, tutup periuk, set timer je siap.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:12 PM | Show all posts
likilu replied at 20-6-2021 10:09 PM
Habis Madu sepah dicampak macam tu ke

Janganlahhhhhhhhhhh, kita doa yang baik untuk dia dna isteri dia .
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah lelaki tu nmpk tua tp bru 27, time dia jd hero apa ntah mmg ensem

Yg ppuan tu stop2 la buat muka cute

Klu ko baya2 ecah cikta tu ok lah lg
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 20-6-2021 11:40 PM | Show all posts
tebalnya mekap+ filter
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
i pnh tgk pmpn ni dpn2. dtg dgn laki dia ada la event dkt sini sebelum pkp. hmm mekap dia saaaaaaaangat super tebal. 1 tiub foundation kot pakai, dgn pakaian dia tak kena cuaca. ehh dia tglkn boipren abam polis dia utk retis ni eh.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 01:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tapi filter ya amponnn budget cam bbnu huk aloh jadi nyampah pulok tengok
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia ni cun giler2..klo kt luar muka sama sebijik cam tu atau filter semata2 jah..sejenis muka filter apps dr china sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 07:03 AM GMT+8 , Processed in 0.098347 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list