Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
3404
View
41
Reply

Ara Johari Menjerit ketika disuntik, kecian dia... akit la tu

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-6-2021 11:56 PM | Show all posts |Read mode
Menjerit Beberapa Kali Ketika Menerima Suntikan Vaksin, Ara Johari Dedahkan Sebabnya

Sudah menjadi kelaziman para selebriti berkongsi pengalaman mereka menerima suntikan vaksin COVID-19.

Tindakan itu juga boleh dikira sebagai satu bentuk promosi untuk menggalakkan lebih ramai orang menyertai Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK).

Antara yang berbuat demikian ialah penyanyi Ara Johari.

  


Bagaimanapun, video yang dikongsikan penyanyi tersebut melalui Instagramnya memperlihatkan Ara menjerit beberapa kali sebelum dirinya berjaya disuntik.

Oleh itu, Ara menceritakan tentang sebab beliau bertindak demikian.

Cerita sebenar seketul Ara Johari

Honestly ara takut jarum , sebab tu jadi mcm ni . actually dia cocok tak sakit pun rasa mcm gigit semut ja . Tapi menjerit tu macam kena pukul . But thanks to all frontliners yang ada dekat IDCC SHAH ALAM sebab baik and sanggup nak layan kerenah ara ni

Ara mengakui dirinya yang takut dengan jarum namun katanya suntikan yang diterima beliau tidaklah menyakitkan.

Dalam pada itu, Ara mengajak orang ramai untuk hadir menerima suntikan vaksin apabila sudah tiba giliran mereka.

Korang yang dah register and dapat vaksin tu jangan tak datang tau . Sebab rugi kalau kita tak ambik . Yang tak daftar lg pun korang kena daftar ok
Nasib lah ara orang terakhir divaksin! Kalau tak , tak tahu orang seterusnya tu nak patah balik ke apa .

Jangan risau, tak sakit pun suntikan tu tau.


Sumber: Instagram Ara Johari
Read More : https://www.hotfm.com.my

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-6-2021 11:57 PM | Show all posts
so aapa gossip dia? story mcm ni pun nak bukak benang..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:03 AM | Show all posts
Bijik ape setiap retis kene cucuk vaksin bukak benang?
SAMPAH laaaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 12:07 AM | Show all posts
slyfynx replied at 20-6-2021 12:03 AM
Bijik ape setiap retis kene cucuk vaksin bukak benang?
SAMPAH laaaaaa

dah dah aku da tolong kecam dah kat atas
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah ngantok nye!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
alahai bodoh nya..mesti tak penah derma darah kan..jarum derma darah lagi besar berganda
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 12:19 AM | Show all posts
MeghanK replied at 20-6-2021 12:15 AM
alahai bodoh nya..mesti tak penah derma darah kan..jarum derma darah lagi besar berganda

tahu tak pe.... ni jarum mcm suntik apa je pun ......
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la kawen dgn si topinasi.. Sama2 penakut jarum. #tillbernanah
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:39 AM | Show all posts
heols volunteer astrazeneca ke? lepastu dos kedua 3 bulan lagi kannn....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Buang masa betul la dia ni, patut siap cpt dah jadi lambat.. Jns2 mcm ni patut kena cepuk je...
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 20-6-2021 12:03 AM
Bijik ape setiap retis kene cucuk vaksin bukak benang?
SAMPAH laaaaaa

Tah! Baik bukak satu benang je...kumpul semua retis whosoever yang dah vaksin dalam tu sebagai rujukan buat thesis.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 07:47 AM | Show all posts
meluatnya....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dr sekolah rendah, nurse dtg sekolah utk inject pun aku diam aje mcm xde perasaan naik sekolah menengah ada aje jenis yg spesis gedik2 tu siap menjerit menangis bagai..tp dok cover2 sebab kena carutss aje dgn budak llaki
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:00 AM | Show all posts
bukan sakit,tu takut jarum...ada ramai je seriau tgk jarum weyyy
lain kali jgn pandang,tgk tempat lain,purak2 x nampak
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
apoooo... ni pun buka thread
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:26 AM | Show all posts
kena cucuk jarum halus pun dah jerit .....

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Note8687 replied at 20-6-2021 12:44 AM
Buang masa betul la dia ni, patut siap cpt dah jadi lambat.. Jns2 mcm ni patut kena cepuk je...

Betul..mengada ngada..bagi pelempang baru tau...pastu sibuk nak rakam video dan upload kat sm..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Motip rakam dan upload bideo pasal takut jarum  untuk viral???buat orang lain yg takut jadi terus tak nak vaksin!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 20-6-2021 08:09 AM
apoooo... ni pun buka thread

Harus sis untuk kutip tacang lebih dan nasib tak baik kena kecam dgn forumers lain!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau takot jarum ..jgn la tgk jarum tu..pandang la tempat lain..sekejap jer pun kalau beri kerjasama..kalau kata sakit..tersepak batu pun sakit dek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list