CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1857|Reply: 9

Zul Ariffin Takut Terlebih Ramah, Uyaina Arshad Pula Kata Abang Zul Suka Menyaka

[Copy link]
Post time 18-6-2021 03:51 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Setiap kali bergandingan bersama dengan mana-mana heroin, mesti akan timbul gosip bercinta.


Disebabkan itu pelakon ini kata dia risau untuk bersikap ramah.




  



"Bagi saya, gosip ini sesuatu yang nak diperkatakan. Tapi ada saja gandingan saya dengan pelakon wanita seperti Mira Filzah yang tidak digosipkan. Benda ini sudah lama ada dalam industri.


"Jadi, sebelum saya masuk industri ini... saya sudah bersedia dengan perkara itu. Tapi ada kala saya jadi takut nak jadi ramah sangat... sebab takut orang fikir bukan-bukan dan kita pula jadi tak selesa.


"Terutama orang yang baharu dalam industri tiba-tiba terpalit gosip dengan kita... kesian dekat mereka. Macam saya, sudah lama dalam industri dan saya sudah biasa,"katanya kepada mStar Online.




  



  



Baru-baru ini Zul bergandingan dengan Uyaina Arshad dalam drama Love Elsa.


Menurut Uyaina pula, pada mulanya dia gentar dengan aktor bertubuh sasa ini.


"Mula-mula gentar tapi lama-kelamaan saya rasa okay, Zul banyak membantu di set penggambaran jadi proses lakonan kami berjalan lancar."


  



  



Tambah aktres ini lagi, Zul adalah seorang yang suka menyakat.


"Abang Zul suka menyakat. Kalau ikut rasa hati saya, nak bercakap dengan dia pun saya takut."


Mula-mula takut, lama-lama bergurau senda eh termesra pula.Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Abes laa si Uyaina ni kena maki ngan Kurex jap lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngadenya kau pompuan panggil abg zul!!! Kau ni berlakon pun ntah apa2. Nama pun ntah apa2,  bakat pun mcm ada tak ada je! Kalau ye nak berlakon, kau ketepikan la pandai mengayat ke apa ke, jadi sorang yg professional.melainkan diri kau tu sejenis garit , tak berbakat, takde gred!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon pun nk cover2, sama mcm mira basic. Padahal tak tau sudut mana yg cantik sampai tahap nak cover cun. Padahal muka sejenis garang. Jenis pompuan cover ni memang dapat watak pompuan yg mula2 jual mahal padahal berdenyut2 cikpet? Sebab pengarah tau apa sangat la lakonan kau. tu je watak yg kau dapat. Contoh terdekat si pompuan basic tu. Tak professional langsung!!! Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow gak drama ni sebab anak dara aku minat. Tapi aku x berkenan betul la wardrobe diorang. Kejadah duduk malaysia tp pakai brlapis2. Hero dgn heroin sama je dressing over nau. Tu blm tudung si uyaina. Ada 1 scene uyaina ni bjalan menuju ke rumah dia dengan pakai skirt paras betis, stokin gelap, n jaket labuh.. Sebijik mcm nun
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena tengok ke drama ni?? Ade kat wetv ke?viu? Iflix?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia pakai tudung bawal pin belakang lepastu lepas? MMG trend ke atau memang watak dia camtu atau dia sendiri cipta kononnya kelainan? Btw dia sure dah poolish habis kulit dan wajah dia kan. Sebb mula dulu tengok dia kat WHI aku macam.. sapa ni paling tak lawa sekali dari pengacara yang lain..tapi rezeki dia lain macam ya..maybe pandai bawa diri kot selain pung Pang result exam dia yg straight As tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok sikit la Uyaina ni dari si rose tu berlakon lg hauk. Suprisingly i boleh tgk Uyaini ni but not juripin. Kenapa pipi heols pelik?? Ada muscle tmbahan kiri kanan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruk sendu cerita ni sampai kena buka thread selalu..

#selamatkanbamjulkurex
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 02:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Zul ni patut jadikan diri dia lebih exclusive. Cukup lah berlakon drama2 bodoh kisah cinta cliche berlakon dgn artis2 bbnu or low class.
Uyaina?....eweeeee.....geli tgk kening n expression muka dia....dia jadi host pun I tukar channel ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:23 PM GMT+8 , Processed in 0.085982 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list