CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5205|Reply: 26

Lupa password user

[Copy link]
Post time 18-6-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi pakar it..bole tolong tak cemana nk login hp laptop yg lupa password.  Kalau bwk gi kedai reset hbisla sgala maknenek info penting pasal keje dalam tu.

Tq milion lemon.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-6-2021 07:33 PM | Show all posts
dh masuk klu pun still lupa ke?
kalu format abisla data dalam drive C eg dlm mydocument..
cuba bukak hdd dulu wat external utk transfer file dalam drive C..cuba la mana tau dpt

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 07:35 PM | Show all posts
sebabtu kena selalu ingat..data penting simpan la dlm drive D ke E ke..jgn letak lam mydocument atau kat desktop.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-6-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Wuuuuu nagis xberayer mata
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 08:31 AM | Show all posts
rospinki replied at 18-6-2021 08:01 PM
Wuuuuu nagis xberayer mata

dh try buat external ke?beli casing atau cable je pastu connect ke laptop lain
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 19-6-2021 08:31 AM
dh try buat external ke?beli casing atau cable je pastu connect ke laptop lain

Tak try..masih gigh mencari ilham pw apa yg aku dh letak. Awatla buh pw..eee geram.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 08:31 PM | Show all posts
rospinki replied at 21-6-2021 08:29 PM
Tak try..masih gigh mencari ilham pw apa yg aku dh letak. Awatla buh pw..eee geram.

sapa buh password??try la usaha dulu...riki2 jgn give up
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 21-6-2021 08:31 PM
sapa buh password??try la usaha dulu...riki2 jgn give up

Itula pasal..huhuuuu. pening wehhh. Keje dok sangkut. Nasib keje psal part time job..keje betul kt fon pon bole. Helppp
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2021 08:36 PM | Show all posts
rospinki replied at 21-6-2021 08:34 PM
Itula pasal..huhuuuu. pening wehhh. Keje dok sangkut. Nasib keje psal part time job..keje betul kt ...

ok gud luck la...benda kena godak2 baru puas hati..tapi pi kedai pun boleh kot,nak mudah bayar je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 21-6-2021 08:36 PM
ok gud luck la...benda kena godak2 baru puas hati..tapi pi kedai pun boleh kot,nak mudah bayar je  ...

Pi kedai format hbisla smua. Kalau x nk je pegi kedai. Ok xpdc tq ya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 08:41 PM | Show all posts
rospinki replied at 21-6-2021 08:39 PM
Pi kedai format hbisla smua. Kalau x nk je pegi kedai. Ok xpdc tq ya.

tak,pergi kedai tanya dulu dia boleh tak keluarkan hdd tu wat external utk copy dulu data kalu bulih...kalu xleh meme kena format je la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 21-6-2021 08:41 PM
tak,pergi kedai tanya dulu dia boleh tak keluarkan hdd tu wat external utk copy dulu data kalu bul ...

Oo ok..kalau yg sql tu guano? Dptke back up restore blik smula? Maaf byk tanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 08:57 PM | Show all posts
rospinki replied at 21-6-2021 08:53 PM
Oo ok..kalau yg sql tu guano? Dptke back up restore blik smula? Maaf byk tanya

sql tak dpt la kecuali ada save data dia dlm bentuk access ke..kalu dalam sistem meme x boleh kot

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-6-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
xpdckelate replied at 21-6-2021 08:57 PM
sql tak dpt la kecuali ada save data dia dlm bentuk access ke..kalu dalam sistem meme x boleh kot  ...

Huwaa masakla. Xsilap ada back up kt C. Ntila tgk caner. Terpksala bwk kedai.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 09:03 PM | Show all posts
rospinki replied at 21-6-2021 09:01 PM
Huwaa masakla. Xsilap ada back up kt C. Ntila tgk caner. Terpksala bwk kedai.

ok gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2021 09:57 PM | Show all posts
baru perasan post nih. actually ada je software yg boleh patch windows punya password cuma kena run dr pendrive. tp tuh le... kena ada access pada pc tuh sendiri

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-7-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
superdogol replied at 13-7-2021 09:57 PM
baru perasan post nih. actually ada je software yg boleh patch windows punya password cuma kena run  ...

Sy order flash disk ni
Masih xdpt pecahkan code rahsia sgt psword hamlau
Akhirnya terpksa beli moga dpt buka hp lap sy nanti. Tmbh stress pkp ni dhla wfh lap plak xde.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 03:14 PM | Show all posts
Edited by superdogol at 14-7-2021 03:17 PM

nnti apa2 update sini, mana tau kalau tak boleh gak insyaallah saya boleh tlg setakat mana mampu
tp kan errr... pendrive 2tb mcm scammmm je siyes nih... rege bawah rm100 lg le haruuuu sedangkan ssd 2tb pun rege rm1k+
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-7-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
superdogol replied at 14-7-2021 03:14 PM
nnti apa2 update sini, mana tau kalau tak boleh gak insyaallah saya boleh tlg setakat mana mampu
tp ...

Yeke..xtau hrg betul. Igtkan dlm range 70 80.
Sy pun dh givap ase.
Oo ye..ok nti sy update. Hrp bole bantu yg mampu. Terima kasih ya super -,-
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2021 07:48 PM | Show all posts
rospinki replied at 14-7-2021 05:36 PM
Yeke..xtau hrg betul. Igtkan dlm range 70 80.
Sy pun dh givap ase.
Oo ye..ok nti sy update. Hrp ...

pendrive usb 3.0 sais 32gb rege lebih kurang doploh ringgek atau lebih sket kat shopee... carik yg 1star rating almost zero & response rate tinggi > 90%. lg bagus kalau ada original authentic product label

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.199072 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list