Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
7874
View
133
Reply

"Lepas Buang Air, Lap Dulu Miss V Sampai Kering,"-Siti Sarah Nak Jual Produk Bantu Wanita

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-6-2021 03:18 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Siti Sarah meluahkan rasa sedih apabila ada menerima keluhan daripada kaum wanita yang mengalami masalah pada bahagian ‘intim’ serta dalaman mereka.


Bagi Sarah atau nama sebenarnya Siti Sarah Raisuddin, masalah yang sering dihadapi oleh kaum wanita harus dititikberatkan.




Foto: IG




“Ingat lagi kan Sarah pernah pos pasal masalah Miss V di ig story haritu? Sarah nak kongsikan kat sini agar jadi pengajaran dan pembelajaran untuk semua wanita tak kira la yg belum atau sudah berkahwin.


“Sedih sangat bila wanita2 yang alami masalah macam ni, Sarah anggap semua ni macam adik,kakak,ibu Sarah sendiri. Sarah faham ada yang malu nak kongsi dgn orang masalah macam ni. InsyaAllah Sarah baca segala keluh kesah risau korang dalam pos tempoh hari,” tulisnya.


Sebagai wanita, penyanyi berusia 36 tahun ini menasihati agar kaum wanita mengambil berst soal penjagaan pada bahagian tersebut dengan sentiasa menjaga permakanan dan kebersihan.




  



“Apa yg Sarah baca ada masalah keputihan, gatal, berbau, gelap. Ni antara paling banyak. Apa yang Sarah boleh bagitahu, sebelum korang nak beli jamu, pil2, makan minum daun2 sireh, kacip fatimah semua tu pastikan jaga benda basic dulu! Apa tu?


“Pemakanan! Ia antara punca utama la kenapa Miss V kita bermasalah! Cuba kurangkan gula, makan makanan berkhasiat pulak. Amalkan gaya hidup sihat, jogging ke bersenam ke. Kebersihan tu pon kena jaga!


“Lepas buang air, lap dulu Miss V sampai kering, benda2 tu la yang buatkan Miss V kita berkulat ada bakteria semua. Kalau ada duit lebih boleh beli seluar dalam yang kain lembut dan tak ketat. Please buat ni dulu, buat yg basic dulu ye sayang2 semua,” tulisnya lagi.


  



Dalam pada itu, isteri kepada pelawak terkenal Shuib ini memaklumkan bakal menghasilkan produk untuk menyelesaikan masalah dalaman wanita.


“Sarah tengah usahakan sesuatu untuk korang, dari tahun lepas buat sample & test kualiti. InsyaAllah sekarang tgh kumpul feedback2 yang bagus. Sarah akan cuba bantu yaaa.




  



“Doakan Sarah berjaya tu ja Sarah minta di hari Jumaat yg mulia ni. Sarah doakan semua yang bermasalah macam ni dipulihkan dan diberi kesihatan yg baik. Aamin yarabalamin,” tulisnya menerusi entri di Instagram miliknya. -CARI


Sumber: Media Hiburan
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ramai meleis yg bodoh macam ni semua? Tanya retis hal kesihatan? Dahlah retis yg spm pun entah pass ke idok.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
" isteri kepada pelawak terkenal Shuib ini memaklumkan bakal menghasilkan produk untuk menyelesaikan masalah dalaman wanita.

“Sarah tengah usahakan sesuatu untuk korang, dari tahun lepas buat sample & test kualiti. InsyaAllah sekarang tgh kumpul feedback2 yang bagus."

Dia buat produk base on what? Ilmu ada dia ada? Lab mana? Produce macam mana?

Kumpul feedback pun yg bagus2 je eh?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:33 PM | Show all posts
dah memang takde doktor puan ke dekat malaysia ni sampai retis capuk muka tapai basi pun deorang pergi tanya perihal apam hangit dan apam basi masing2?

dan pernah tengok apam retis tu dah ke? entah2 lagi teruk dari apam sendiri... nak kata apam balik pun tidak, nak kata apam isi kelapa pun tidak, nak kata apam beras pun tidak, nak kata apam batik pun tidak?? entah2 blue waffle?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:35 PM | Show all posts
Bijik boboh mana yang tanya pasal poen dgn pompuan chucky nih?
Ko ialah sape untuk jd rujukan?
And ko ialah sape untuk 'hasilkan' produk.
That's why orang malas nk belajar betul2 skrg.
Sbb jadi retis semua boleh buat.
x payah belajar tinggi2
Beli je dr china, repackaged.
Ko rase die cantik ke? die pakai ke produk bodoh die?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti miss v Gred A untunglah
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa lately byak betul dgor ayat 'saya nak bantu anda'...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnye sape2 yg pm die tny pasal kak pap masing2. Die bukan dr la bongok.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
konon nak bagitau pepek dia tu wangi lah tu. ala korang niiiiii. tak paham paham.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:50 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 18-6-2021 03:33 PM
dah memang takde doktor puan ke dekat malaysia ni sampai retis capuk muka tapai basi pun deorang per ...

ini win ! betul tu . dh mcm lupus dh dr kt mlaysia nie. ye tau dr busy dgn covid . tu yg dkt retis suam suma kuku nie pg tya bincang masalah mcm nie . yihhh amat tidak sesuai kan kak dud
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 03:51 PM | Show all posts
cikX87 replied at 18-6-2021 03:44 PM
konon nak bagitau pepek dia tu wangi lah tu. ala korang niiiiii. tak paham paham.

hahahahahhahahahahaa......
komen ni wowwww sgtt....
hahahahaha.......
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Product mcm mcm ni doctor gynae tak recommend kan. lebih membuat infection. mcm mcm perangeii artis artis malaysia ni.
mcm dia pulak yg belajar jadi doctor...
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 18-6-2021 03:41 PM
Kenapa lately byak betul dgor ayat 'saya nak bantu anda'...

Dia belajar soft sell bawah pokok
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 mak pak low IQ sampai menurun ke keturunan sapa la semua yang DM Sarah tanya soklan2 yang patut dijawab oleh gynae saja. Mai gawdddddddf
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:34 PM | Show all posts
Suib pun kena keluar produk penjagaan 'encik P' pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:43 PM | Show all posts
apa ke pekat sangat muhaya kau sampai gegeh dm si chucky nih nak bagitau spender basah la selalu berbau la kurang seks la bagai?
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni sendiri nampak busuk. Camne nak tlg org lain pulekk
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la gigih nak usahakan sesuatu utk bantu masalah pepet org.
Hei tak perlu laaa! Skrg bukan masalah itu yg org risaukan.
Perkara terbaik yg ko boleh buat skrg duk je dendiam kat umah dan beranak tiap tahun sampai menopos.
Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tahun 2021 ramai lagik wanita tanya retis dari gynae bab kesihatan terutama miss v???8

banyak produk di pharmacy yg ada piawaian atau ranya ahli pharmacist la!!!

Bodoh dah tak  boleh diajar ke camna???

Reply

Use magic Report

Post time 18-6-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 18-6-2021 03:41 PM
Kenapa lately byak betul dgor ayat 'saya nak bantu anda'...

Marketing phrases esp for orang yg senang ditipu!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list