CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13569|Reply: 64

Dah Bersalin Mei Lepas, Suami Miera Liyana Tak Bagi Kecoh-Kecoh

  [Copy link]
Post time 17-6-2021 05:26 PM | Show all posts |Read mode
Senyap-senyap sahaja, Miera Liyana rupa-rupanya dah pun selamat melahirkan bayi sulungnya pada 16 Mei lepas.


Kata pelakon ini, dia tiada niat pun nak sembunyikan berita tersebut namun lebih selesa untuk fokus kepada proses bersalin.


Foto: IG





"Ini pengalam kali pertama saya bergelar ibu, jadi saya mahu semunya berjalan lancar dan tak terganngu dengan hal lain.


"Bukannya tak nak kongsi tapi kalau boleh biarlah saya melalui momen-momen itu tanpa media sosial. Saya nak fokus, sampai masanya nanti saya akan kongsi segala-galanya,"katanya kepada Astro Gempak.


Foto: Gempak




Miera juga tak mahu mendedahkan secara terperinci identiti bayinya itu.


Malah suaminya juga meminta agar tidak menunjukkan muka bayi sehingga berusia empat bulan.


  



"Cukup empat bulan baru kami akan tunjuk muka bayi, buat masa sekarang biarlah jadi tanda tanya dulu."


Kongsi Miera lagi, semasa bersalin suami ada menemani di sisi.


  



  



"Lebih tenang apabila ada suami di sisi walaupun ahli keluarga tak dibenarkan melawat, saya akur dengan situasi semasa."


Wah tahniah diucapkan. Mesti ramai tak sabar nak tengok muka baby kan? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bagusnya. xde pun kecoh2. tau2 dah deliver..  ni tidak setiap alahan nk cerita
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Suaminya dah pernah merasa pengalaman beranak kecil, isteri bersalin berkali-kali. Sudah tentulah tidak menghairankan dan mengujakan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
laki dia ni ada 7org anak perempuan kan, ni anak perempuan lg ke? ptt ler Laki tak teruja Tiberr
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Handsome juga laki dia nie
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah isteri tu teruja. Kan 1st time bagi dia.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 17-6-2021 05:36 PM
laki dia ni ada 7org anak perempuan kan, ni anak perempuan lg ke? ptt ler Laki tak teruja Tiberr

Ada 7 orang anak perempuan???? Berapa istri dia sebelum Miera nie???
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tau diri tu pencaras buat apa nak kecoh2.kena la sedar diri.haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 17-6-2021 05:42 PM
Ada 7 orang anak perempuan???? Berapa istri dia sebelum Miera nie???

mira no 2, 1st wife anak semua perempuan tak sure 6anak perempuan or 7 perempuan, laki nya blum pernah ada anak Boy
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 17-6-2021 05:42 PM
Ada 7 orang anak perempuan???? Berapa istri dia sebelum Miera nie???

mana2 porumer yg arif kot blh bg info?? yg penting katanya semua anak girl, 6 ke 7org ntah
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahagia ke kahwin & beranak atas penderitaan org lain? Yg laki pun tak simpati pada bini 1st
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 17-6-2021 05:50 PM
mana2 porumer yg arif kot blh bg info?? yg penting katanya semua anak girl, 6 ke 7org ntah

Ok thank u

1bini 6 or 7 anak????ya ampun....

Gambar somi dia ada angle nampak benor dah berusia!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Betolke masih laki orang
Wow buat majlis kahwin dan baby shower ibarat macam duda dan dara gituhh. Tanpa selindung ehhh nak sensitif bagai jaga hati orang. Btw laki dia nampak tua betol. Geli aku
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 17-6-2021 05:34 PM
Suaminya dah pernah merasa pengalaman beranak kecil, isteri bersalin berkali-kali. Sudah tentulah ti ...

Kan… Tapi ok la, ikut badan, tak kecoh pun org kecohkan… nasib artis la…
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:10 PM | Show all posts
3chanceno replied at 17-6-2021 05:53 PM
Ok thank u

1bini 6 or 7 anak????ya ampun....


anak dengan first wife tu 5 org, semua ppuan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli dgn laki orang ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-6-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki die bukan keje serba dinamik ke
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:44 PM | Show all posts
awanearisu replied at 17-6-2021 05:34 PM
Suaminya dah pernah merasa pengalaman beranak kecil, isteri bersalin berkali-kali. Sudah tentulah ti ...

sian si bini mesti excited sebab first baby kan. dahlah muda lagi.


OT jap. dp chuols tu film somewhere in time kan?
salah satu top 10 movies of all time iols
cukup duit nanti nak feeling2 melawat Grand Hotel kat Mackinac Island.
susah betul nak move on dari film nih waktu first time tengok
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:47 PM | Show all posts
Baguslah... dah boleh berundur dari dunia seni. tangkap shark iks, checked. Anak, checked.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ke dia baru je kawin
ke i salah org
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 04:17 PM GMT+8 , Processed in 0.116827 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list