CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 5824|Reply: 68

Macam disenangi oleh artis lain, Syed Iqmal buka kelas bahasa Arab pula

[Copy link]
Post time 17-6-2021 01:12 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Raline at 17-6-2021 01:19 PM


KELAS bahasa Arab Syed Iqmal dapat sambutan dalam kalangan selebriti.

Syed Iqmal buka kelas bahasa Arab pula

UMUM tahu Syed Iqmal memang fasih bertutur dalam bahasa Arab. Kerap juga melihat dia mengajar beberapa perkataan bahasa Arab kepada pengikut Instagramnya dalam video siaran langsung sebelum ini tetapi sekadar untuk suka-suka.

Namun, baru-baru ini ternampak Syed mengadakan kelas bahasa Arab dengan beberapa selebriti tanah air iaitu Nabila Huda, Alya, Nazim Othman dan Erma Fatima.

Terkejut juga pada mulanya kerana tiada angin tiada ribut, dia buka kelas dan mengajar rakan artis pula.

Geli hati menonton gelagat mereka ketika belajar dengan Syed, bermacam-macam perkataan aneh yang keluar.

Itulah namanya proses pembelajaran, jika tidak buat salah, bagaimana untuk belajar daripada kesilapan.

Bagus juga mereka belajar bahasa Arab dengan Syed. Sekurang-kurangnya mereka dapat ilmu baharu selain mengisi banyak masa terluang sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan ini.

Selepas ini artis mana pula yang hendak buka kelas? Mungkin boleh mulakan kelas memasak atau solekan pula. Kelas lakonan Nabila pun sukses nampaknya

Sumber:https://www.kosmo.com.my

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2021 01:13 PM | Show all posts
pelir la dia ni.... mcm xda pa2 belakun jerk..artis2 lain boleh rapat2 lak n dia.. pelir la...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 01:30 PM | Show all posts
fuh aman2 hidup dia ni setelah rosakkan perempuan2, untong laa
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts


Nah kakyung belanja kekacakan setad daie kalau sape2 dah lupa tu...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
apa cite kes r@pe dia dulu? diammm je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:32 PM | Show all posts
enablers semua. masing2 pun ada kontroversi kan, birds of a feather gitu
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:37 PM | Show all posts
Ko ialah retis ke?
Muke pun x hensem.
Dah la jahat.
Blah la weh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat..muka dh la x hensem perangai pun x semengah...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 02:43 PM | Show all posts
aman2 sajokkkk.... huntong laaaa....
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:14 PM | Show all posts
Itu keyword dia


Dia memang ada aura bad boy yg ramai lembu pandang bijak

sweet talker

perghhhhhhhhhhhhhhh


sampai ikut balik rumah sampai terlentang atas katil org tu dengan pakej kangkang sekali


xsyak lagi !!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously aku xfahm mcmana org boleh buat tak tahu dgn apa dia buat sebelumni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Stop promoting sexual predator
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan2 retis bodoh ni sume pakat bertukar watak jadi alim.pehtu berguru plak dgn ucetad rogol. kalau btul nak berubah, cari la guru yg betul.bukan jenis tangkap muat.sampaikan lgbt si ribughit tu pun netizen anggap dia ucetat
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 17-6-2021 06:15 PM
Seriously aku xfahm mcmana org boleh buat tak tahu dgn apa dia buat sebelumni..

Sbb dia ustaz kot.. semua in deny agaknya. So apa perkembangan kes dia?
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis2 rapist enablers, punca2 kenapa rape culture kat malaysia ni tak akan berubah. Kena dekat anak beranak sendiri baru kau tau.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:35 PM | Show all posts
mcm mana la pompuan bleh basah berair pack pack puji 2 kata dia ni hensem..muka cam tahik jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa nak pelik dengan retis... retis minum air kaki ayah pin pun pernah je kan.. takat perogol yang tak sabit merogol lagi ni apa la sangat...

Btw, video atas yg porumer share tu, iols mampu bertahan sehingga 0.11 je.. mimpi ngeri iols kalau begini boleh terinzal
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 17-6-2021 06:14 PM
Itu keyword dia




Tapi kan, tak nampak pun aura bad boy, maybe mata aku tak kero, atau hijab terlindung ah gitcheee…

Nampak aura bab lain ada la.. ooppss
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Geliiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2021 09:57 PM | Show all posts
geli!!! perogol bersiri camni is so dangerous. Sbb dia tak rasa bersalah and aura denial dia tintai.

melayu... bukan nak cakap ape lah... sedangkan bangla yang baru sampai dari bot pun layan..

not my taste lah, wangi lagi kekrul, walaupun akt tak minat dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 26818 Replies : 1036
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1319 Replies : 29
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49420 Replies : 1120
Tajok Kontot Viral #44: Identiti Menantu Raje Terkaye Burjaye Ditebak Jurnalis Indon ~ Saudagar Kopi #rupenye
tumpanglalu74Tajok Kontot Viral #44: Identiti Menantu
Views : 2848 Replies : 48
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 24478 Replies : 191
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 27495 Replies : 357
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 10230 Replies : 594
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 51825 Replies : 363
Tajok Kontot Viral #45: US ~ Peningkatan Kematian Umor 18-49
tumpanglalu74Tajok Kontot Viral #45: US ~ Peningkatan
Views : 167 Replies : 3



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.265296 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list