CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Lisa Surihani Selamat Bersalin Anak Lelaki, Sama Tarikh Lahir Dengan Yusry

  [Copy link]
Post time 15-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe Yasser / Yazer ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2021 09:58 PM
YL kan...L tu maybe Lang....Y tu maybe Yaakob or Yunos....Yunos Lang.... hehehe

lang utk nom 3 slalu mmg panggilang lang
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah keduanya..  Nampak yusri dh berumur...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
X mgkin la L tu stand for Lang..yg first second pun nama dah omputeh...kurang2 L for Liam gitu...Y tu mybe Yunus ke Yacob..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 15-6-2021 09:38 PM
Bob? Rasa dia ada masuk sini juga dulu kan masa Yusri Lisa nak nikah. Nick Haiku tu mcm dia je. La ...

Haiku tu banyak tahu tentang hal belakang tabir. Betul ke dia bob tu? Sedihnya kalau betul. Dah lama tak nampak dia masuk forum.

Btw tahniah untuk Lisa dan Yusry. Semoga baby membesar menjadi anak soleh dan membahagiakan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Know know dah bersalin.

Congrats Yusry and Lisa.

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah yuci & Lisa
Suka jer tengok deyols
Antara couple yg tak try hard
Aman2 jer idop happy
Plus syukurlah tak ada haters dari nuraka
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Huhu 3 orang dah anak ... cool couple & anak2 pun comel elok terjaga

Masa Dec 2014 aku jumpa couple ni kat SNBJ tengok final bola AFF lawan Thailand ... team Malaysia kalah dramatic away goals   Sebulan lepas tu keluar news lisa peegnant anak sulung ..
7 tahun lepas tu & malam ni sambil tunggu game Msia lawan Thailand WCQ kejap lagi, keluar pulak news lisa bersalin anak no 3
Hopefully team Malaysia menang la nanti hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 15-6-2021 09:58 PM
Dia ngan yusri memang rahsiakan sampai wartawan tanya.. Yusri kata xmau hebah sgt sebab kesian pd or ...

Bagus betul pemikiran depa ni..i pun suka couple ni..low profile
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah! Bestnya ok la boy or girl dah ada sepasang. Tazzabar nak tahu nama YL lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Smlm baru ckp dgn husband lama betul lisa pregnant sebab announce Feb sampai skrg xbersalin lagi. Tup tup bgon pg eyh da bersalin haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga membesar sebagai anak yg soleh, sihat dan membahagiakan kedua org tuanya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2021 09:40 PM
Tapi kat ig dia dah panggil baby Lang....dia tulis..Welcome to the world Lang....Yong n Yop are lo ...

Tu gelaran anak ke tiga bagi org perak ..
So mak dia akan panggil dia Lang ..
Nama still Y... L...  
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
cikenit2007 replied at 16-6-2021 12:17 AM
Bagus betul pemikiran depa ni..i pun suka couple ni..low profile

Bagus sbb yusry very private person .. and heols yg byk tone down kan wife dia ...
Cthnya dia x kasi beli baju byk2 .. and suruh Lisa preloved kan most of the baju ...
And pasal pregnancy ni pon yusry yg request utk rahsiakan .. sbb apa2 wartawan tanya semua keluar from yusry rather than lisa ...

Itu la yg sepatutnya,wife dgr ckp suami and let suami yg handle..

Kira bagus la dia ikut kata suami
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulilah....congratz Yuslisa
Sejuk je mata memandang si ls sejak2 da berhijab ni, better than si.bff lj tuhh
Hope istiqamah la
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:22 AM | Show all posts
LS sejak bertudung... sendu je
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 02:56 AM From the mobile phone | Show all posts
young living
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah... anak2 pon comey2 blaka..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 04:58 PM GMT+8 , Processed in 0.085200 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list