CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Lisa Surihani Selamat Bersalin Anak Lelaki, Sama Tarikh Lahir Dengan Yusry

  [Copy link]
Post time 15-6-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Dato Datin YL. Nak masuk 50 dah Yusry ek dulu kegilaan gadis2
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah YL
moga baby ni jadi penawar duka buat yusry yg baru saja kehilangan bff nya.takziah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 15-6-2021 01:26 PM
Yabang kot..

mcm nama ahli grup jinbara ke hapa tah kan.ada nama yabang
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats Lisa n Yusry for the birth of the new baby boy.
Aku teka nama dia Yaqub or Yunus.
Tak pun Yabada badooooo....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Tahniah Lisa!
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah to lisa and yusry. Teringat kat erra pulak...haihsss...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
YARIS.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2021 06:49 PM
Congrats Lisa n Yusry for the birth of the new baby boy.
Aku teka nama dia Yaqub or Yunus.
Tak pun ...

kannn. yaqub..sebutan jacob. giteww
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 15-6-2021 12:11 PM
dulu lisa kalau pregnant jd kembang kan? skrg maintain je slim sbb tu rasa kejap kot

Dia langsung takde nak menayang perut boyot ke apa.
Dgn pkp segala bagai ni lagi la jarang kuar umah org pun tak perasan bila masa dia ngandung.
Bagus la gitu kan lebih2 lagi dia kan bertudung molek laa sorok2 sikit baby bump tu sbb itu pun aurat.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah lisa dan yusri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-6-2021 05:27 PM
tahniah YL
moga baby ni jadi penawar duka buat yusry yg baru saja kehilangan bff nya.takziah

Bob? Rasa dia ada masuk sini juga dulu kan masa Yusri Lisa nak nikah. Nick Haiku tu mcm dia je. Lama x nampak dia muncul.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
johnfugelsang replied at 15-6-2021 01:23 PM
Sekali Ya Maulai

Kena huruf Y dan L
Y L
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bee_hwa replied at 15-6-2021 07:38 PM
YARIS.....

Toyota Yaris ke hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 15-6-2021 08:04 PM
kannn. yaqub..sebutan jacob. giteww

Tapi kat ig dia dah panggil baby Lang....dia tulis..Welcome to the world Lang....Yong n Yop are looking fwd to meet u...tapi x tau lah short form nama baby or panggilan utk anak ke 3
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 15-6-2021 09:40 PM
Tapi kat ig dia dah panggil baby Lang....dia tulis..Welcome to the world Lang....Yong n Yop are lo ...

Mungkin gelaean sebab baby boy kan yong,yeop dan lang. Kalau girl confirm dia bagi gelaran yang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 15-6-2021 09:46 PM
Mungkin gelaean sebab baby boy kan yong,yeop dan lang. Kalau girl confirm dia bagi gelaran yang.

YL kan...L tu maybe Lang....Y tu maybe Yaakob or Yunos....Yunos Lang.... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ngan yusri memang rahsiakan sampai wartawan tanya.. Yusri kata xmau hebah sgt sebab kesian pd org yg susah dpt anak plus pkp ramai susah
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kuchenta_81 replied at 15-6-2021 09:38 PM
Bob? Rasa dia ada masuk sini juga dulu kan masa Yusri Lisa nak nikah. Nick Haiku tu mcm dia je. La ...

Ya.nama dia Bob kan
Bff yusry.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats
Anak bertambah, rumah pun bertambah wing @ level jgk ke mcm no 2 hari tu ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.086149 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list