CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2381|Reply: 11

Kareena Dan Karisma Kapoor Hidup Susah, Dibesarkan Ibu Sendirian

[Copy link]
Post time 15-6-2021 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Dua diva popular Bollywood iaitu Kareena Kapoor dan Karisma Kapoor pernah berdepan kesukaran hidup ketika usia remaja selepas ibu dan bapanya berpisah.


Meskipun orang tua mereka tidak bercerai dan hanya membawa haluan masing-masing, Kareena berkata ibunya Babita Shivdasani membesarkan mereka adik-beradik tanpa sebarang bantuan kewangan daripada keluarga Kapoor.




Kredit foto: Hindustan Times



Mujurlah dalam tempoh sukar itu Babita ada terlibat jualan hartanah dan memiliki beberapa perniagaan kecil-kecilan.


Justeru itu, Kareena berkata dia dan kakaknya dididik menjadi gadis yang mampu berdikari.




Karisma, Kareena, Babita, Kredit foto: Hindustan Times




Hubungan mereka sekeluarga bagaimanapun kembali pulih selepas Kareena dan Karisma mula meningkat dewasa.


"Sekarang kami memiliki satu keluarga yang semakin utuh," katanya.


Untuk rekod, Radhir Kapoor dan Babita berkahwin pada 1971 selepas terbabit cinta lokasi dalam filem Kal Aaj Aur Kal.


Pasangan pelakon ini dilaporkan berpisah dan tinggal berasingan pada tahun 1988.


Sejak beberapa tahun lalu, Radhir dikatakan sudah kembali bersama Babita. -CARI


Sumber:mStar Online/ Hindustan Times
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2021 10:46 AM | Show all posts
Ni nak cover yg dia mintak juta2 utk berlakon satu watak dlm filem bollykollywood tu khennn..hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak berniaga anak? {:run

Flashback makan diri sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya nak tolak offer so quote la harga mahal2.. Dia baru bersalin kan aritu. Maybe nak fokus ke anaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat yindia kalau aktor senang2 jer letak rate berjuta aktress mmg susah...masih amalkn kasta mcm dorg jugak kottttt. Btw selayaknya la sheols nk demand mhl2 cmtu. Bkn baru sehari dua berlakon...pnh menang award bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua beradik ni tak pernah aku rasa lawa.. kalu kareena tu muka bersegi.. kalu karisma tu pulok air muka tua nak nges je cam apak dia.. tapi putih yakmat dua orang ni…

Hidup susah? Ahh tolonglahh.. kat sana sape je xkenal kuarga kapoor… naik nama pon atas dasar kuarga kapoor.. aktor aktress yg bunuh diri tu tilik blk bukan dtg dpd family retis pon.. sebab struggle nak maintain name sinunn… kroni kuat sane..
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:51 AM | Show all posts
susah level derang, mcm kita sini yang geng  gaji puluh ribu nihhh
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 04:08 AM From the mobile phone | Show all posts
cikperiukkera replied at 16-6-2021 08:09 AM
Kat yindia kalau aktor senang2 jer letak rate berjuta aktress mmg susah...masih amalkn kasta mcm dor ...

I pon rasa layak dia ni nk letak hrga juta2. Berapa byk filem dia box office? Heroin lain yg sezaman dgn dia smua dah xlaku. Amaze how she still standing. 3 idiots, bajrangi tu semua cerita baru (2010s above) dia dpt pegang heroin. Bdn pon herlok jaga. Muka mcm xberubah, in fact makin cantik compare 90s -2000 dlu

Atau mmg dia xnk tp tolak secara halus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-6-2021 08:08 PM
I pon rasa layak dia ni nk letak hrga juta2. Berapa byk filem dia box office? Heroin lain yg sezam ...

kannn walaupun dia ni ada attitude yang tak best tapi cerita dia semua meletop kira semua a list actor dia dah pernah berlakon..filem dia pun semua best2..

aku pun rasa ni salah satu soft reject yang dia nak bagi lagipun kalo dia sengaja letak harga tu pun make sense mungkin dia rasa cerita tu confirm box office sebab director ke scripwriter dari bahubali kan..so sebelum director untung juta2 baik sheolss amek untung dulu hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 11:16 AM | Show all posts
x caye la susah naw hidupnya. nak buat sedap cerita jek tu. mungkin masa kawen dok banglo, tp pas berpisah dok teres. tp x percaya la susah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kareena ni jenis muka keras beza betul dgn Karishma yg muka lembut. Tak pernah rasa Kareena ni lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Karisma minat juga dia berlakon..menari pun ligat..tp Kareena mmg dari dulu x minat..tak tau nape..tak excited pun nk tgk filem dia nie
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.288202 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list