CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: bubuk_bearbear

"Hai Siti Nurhaliza, bukan lah , Siti Aafiyah.. ", makin besar, makin

  [Copy link]
Post time 18-6-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sikatkutu replied at 15-6-2021 02:02 AM
11 tahun tunggu tu,tabahnya dorang. akhirnya dah dapat 2 anak..

sama macam kawan iols dah 8 tahun ...

Alhamdulillah...mmg kesian sgt dgn pasangan yg lmbt dpt anak ni. Tp kita xblh tunjuk kesian jgk sbb nk buat diaorg jd positif .
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 15-6-2021 08:44 PM
Agak2 piyah oyen nanti besar debab mcm sepupu dia si umai tak...

choiii wtpe nak compare dgn anak si janet tu.. x comel langsung okay.. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 15-6-2021 10:45 AM
Muka umai anak saerah

Tp mcm lbh muka anak saerah yg dgn auami br je plam tgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Timortimur replied at 15-6-2021 04:23 PM
Dah besar nanti boleh je ubah hidung kasi tinggi

Macam Fazura?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:11 AM From the mobile phone | Show all posts
sugarlovebutter replied at 31-8-2021 11:42 PM
Tp mcm lbh muka anak saerah yg dgn auami br je plam tgk

I pon xnmpk muka siti tp kuat sgt muka saerah. Klau she nobody, lps tu jalan2 dgn siti n saerah, mmg i ingat ank saerah
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 15-6-2021 08:04 AM
Tapi memang muka aafiyah ikut tokti. Walaupun ramai kata ikut tok K.

Amboi mentang2 muka tok K tu ...

Setuju. Ammar mr bean tu versi lelaki cheta. Cuma xmekap and dia gelap. Cheta pd iols mmang rupa macam lelaki sikit. Esp bila mekap tebal dgn bulu mata dah mcm ladyboy krabi. Aafiyah muka macam anak2 sedara ct esp yg nyanyi masuk pertandingan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ariellin replied at 15-6-2021 09:45 AM
Muka umai anak saerah

Ha ya betul. Lupa nama tadi bila komen.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 15-6-2021 05:47 PM
Alaa jgn la bg montana masuk.. kang dia kutok2 piyah.. nak maki hamun mak pak dia, iols lantak kan j ...

Last2 nangis sebab xmuat nak masukkan balik baju!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:05 AM From the mobile phone | Show all posts
caca_eric replied at 1-9-2021 12:11 AM
Macam Fazura?

Ko jangan. Macam lana la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Aafiyah dan Afwa kiranya kembar tak seiras la. Lain benor muka mereka.

Ada lagi ke kembar diorang yg dibekukan? Xperasan kalau ct ada mention.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam muka saerah jah
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Copy paste arwah ayah siti. Mesti ctdk rindu sangat pada ayah dia masa mengandung tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 15-6-2021 08:54 AM
Mcm muka arwah atok tarudin masa gambar ni...

Hidung semua aku tengok macam ikut arwah atuk tu. Aku rass anak-anak siti ni comel comel. Aafiyah tu nampak cerdik. Aku yg jarang nak layan video anak orang pon berhenti scroll down dan klik sound on tau kalau aafiyah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dimata iols Afiah muka CT , hidung mulut ikut Tok K manakala Afwa sebiji ikut feature muka Asyraf laki Tya tu jenis lebaq leper
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by harisbee at 1-9-2021 06:59 AM

Makin besar aafiah makin ikut muka ct...bukan ct sekrah ye..forumer rabun ke...tp dah sedara mcm siti ada iras2 sekrah..mcm siti dan dan fida gitu jugak aafiah dgn umai..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Adakah afiyah juga berbakat menyanyi spti ibunya?? tggu dah besar tgk
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Aafiyah ni cerdik aku suka tgk keletah dia..walau pon bentuk hidungnya tu menganggu pandangan & rengsa dgr suara ctdk yg  berslang sgt inggerishnya tu dlm video.. tp iols tetap suka lyn Aafiyah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ke mana tumpahnya kuah..dh anak ct, anak saudara saerah, muka nya ke situ lah..ok je pun mcm muka saerah ke, umai ke..

Tapi kenapa gelarkan sekrah janet ya..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 15-6-2021 08:06 AM
Aku baru nk ckp mende sama.. Dh terbaca komen ni

Iyer ada rupa dan senyum puteri balqis...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 15-6-2021 04:18 PM
Kaka hana dh komen belom? Nak baca komen dia jer

Abis kena sumpah seranah karang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 03:46 PM GMT+8 , Processed in 0.122936 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list