CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 12687|Reply: 96

"Hai Siti Nurhaliza, bukan lah , Siti Aafiyah.. ", makin besar, makin

  [Copy link]
Post time 15-6-2021 01:06 AM | Show all posts |Read mode





Pejam celik dah makin besar Siti Aafiyah Khalid, 3, anak perempuan penyanyi nombor 1 Malaysia, Dato' Siti Nurhaliza Tarudin.


Kecomelan dan gelagat Aafiyah sering dikongsikan oleh ibunya di Instagram untuk tatapan peminat setia.







Baru-baru ini, satu video yang dimuatnaik di Instagram ctnurfarahaliza_sz menunjukkan Aafiyah memakai kaca mata membuatkan mukanya saling tak tumpah wajah ibunya. Memang dah macam "copy paste" pula.




ctdk : Hai Siti Nurhaliza

Aafiyah : bukan lah , Siti Aafiyah


sape geram tengok kakak Aafiyah,angkat tangan

semoga Aafiyah dan Afwa membesar menjadi anak yang berbakti kepada kedua orang tua...Aamiin



  


Meninjau ke ruangan komen, ramai wargamaya memuji kecomelan Aafiyah dan mendoakan semoga anak kecil itu membesar dengan bijak dan menjadi sehebat ibunya.






Siti Aafiyah dilahirkan pada Mac 2018 selepas penantian selama 11 tahun sejak Dato' Siti Nurhaliza Tarudin mendirikan rumahtangga bersama suaminya, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa pada Ogos 2006.






  




April lalu, Siti Aafiyah dikurniakan seorang adik lelaki bernama Muhammad Afwa. Pastinya kehadiran Afwa akan menceriakan lagi kehidupan mereka sekeluarga. - CARI





Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 01:55 AM | Show all posts

hak ah dah macam muka maknya
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ada iras sket muka puteri balqis masa kanak2 bila pakai spec gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:02 AM | Show all posts
11 tahun tunggu tu,tabahnya dorang. akhirnya dah dapat 2 anak..

sama macam kawan iols dah 8 tahun kahwin gugur 2 kali lepas tu dapat baby first  2019 dulu..ni dapat lagi baby bulan 2 hari tu. suka sangat  dorang....
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Aafiyah bila senyum muka mcm apaknye tok kertu..siti lijah senyum manis lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 02:45 AM | Show all posts
Kusmangat jari2 ctlijah
Montok2

Gelagat piyah yang buat dia nampak comel
Selain tu, hmmmm..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 04:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tok k pakai sandal dlm umah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 15-6-2021 04:31 AM
Tok k pakai sandal dlm umah?

Mungkin selipar jepun versi kayangan
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:46 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Aafiyah amik air muka tokti.. Senyum tok kertu.. Sama je sepesen muka aafiyah ni ngan anak2 buah tokti.. Cuma aafiyah ni leh gi jauh lagi laa muka dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aafiyah ikut datuk K..so so je...tapi afwa hensem ikut ctdk..aku jujur
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 15-6-2021 06:12 AM
Aafiyah amik air muka tokti.. Senyum tok kertu.. Sama je sepesen muka aafiyah ni ngan anak2 buah tok ...

Yupss. Meols klau tengok aafiyah mesti cakap dlm hati, aafiyah ni muka byk ikut dato k tapi air muka dia yes ikut siti..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 15-6-2021 02:00 AM
ada iras sket muka puteri balqis masa kanak2 bila pakai spec gitu

Aku baru nk ckp mende sama.. Dh terbaca komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Besar nanti sama muka maknya....dah mmg anak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
afwa muka mcm sapa?

  
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:50 AM | Show all posts
tak minat tok ti. tapi i suka je tengok gelagat anak2 artis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 15-6-2021 08:22 AM
afwa muka mcm sapa?

afwa x mcm afiyah. tak nampak pulak iras siapa di mata aku ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 15-6-2021 08:22 AM
afwa muka mcm sapa?

Mcm muka arwah atok tarudin masa gambar ni...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ohhh iols suka dak Piyah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memang muka aafiyah ikut tokti. Walaupun ramai kata ikut tok K.

Amboi mentang2 muka tok K tu biasa biasa terus uols kata ikut muka tok K.

Sama la macam anak che ta istana kokdiang tu. Mentang2 rupa ex laki dia biasa2 semua tuduh anak laki che ta tu rupa ex laki dia. Padahal sudah terang lagi bersuluh bentuk muka dan wajah tu rupa permaisuri istana kokdiang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 09:32 AM GMT+8 , Processed in 0.181554 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list