CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

UPDATE Kes bayi tertukar dapat 3.7 juta tontonan 71,000 komen. Dikesan bila samp

  [Copy link]
Post time 13-6-2021 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Femes sgt ker si siti ni sampai buletin utama cover citer die td
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lentera replied at 13-6-2021 11:50 PM
Banyak sgt mkn jamu + hp berjahit kt tangan sampai tag anak pun tak sempat belek nak tgk btui ke tak ...

Ni aku setuju.
X kan x tgk tag kat kaki anak. Pulak tu ni anak kedua siti. Something fishy si siti ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Carcosa at 14-6-2021 12:09 AM

Meols tak rasa dia berani nak tipu cerita yg up to this scale. Tapi nasib dia lah plk, dia batak likes kan Sebelum ni, haram aku tak kenal sapa Siti Jamulall? Tah apa bende tah nama dia, aku tak kenal.
Masa meols Czer, private, anak meols keluar, meols mamai2 lagi, so mmg tak cam. Lps tu meols tido. Apak nya yg dok keluar masuk NICU, amek gambar semua (baby tak cukup bulan ) Then masa meols dah celik, dgn wheelchair pegi tgk for the 1st time, meols nangih   dan hati terdetik, anak aku ke ni? Bkn sbb fikir tertukar, fikir eh, org asing ni anak aku? Yelah 1st baby Then mcm org atas2 ckplah, nurse escort masablk tu smp ke lobby, sampai lah masuk kereta. Dah 4 tahun anak  aku ni, carbon copy betul muka apak nya Mmg idok le tertukar
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
siti ni anak tiri zizan semang kn..sbb tu ramai mcm ragu2..tp tgu la respond hospital tu dlu
tk kan siti tu nk mebipu sampai thp ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 13-6-2021 08:39 PM
Seramlahhh.. aku cam nak buat dna kat anak sulung aku sebab muka x sama.. lahir kat swasta berbelas  ...

pastu kalau dna keluar result bkn ank hakak..nk g hntr balik kt mak kandung ke apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MsPercy replied at 13-6-2021 11:55 PM
Femes sgt ker si siti ni sampai buletin utama cover citer die td

Tak femes mana pun sbb aku tak kenal & tak penah dgr nama dia. Vid dia pun aku tak ingin nak tgk kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak Aku semua lahir kat Umra...setakat ni mmg puas hati service Di UMRA....takut pulak jadi kes gini
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 14-6-2021 12:43 AM
Anak Aku semua lahir kat Umra...setakat ni mmg puas hati service Di UMRA....takut pulak jadi kes gin ...

Itulaa. Bersalin bulan 10 last year. Okay jee. Nurse pun okay. Cumaa ada la sorang yg spoil skit. Biasa laa kan..kesian dr raffi n dr ummul kena hadap benda ni. Mybe nurse baru kurang trainning, Budak muda plak tu. Mmg dr segi tu kena improve , harap phk umra boleh ubah proses discharged lebih ketat. Kena buat something utk gain balik kepercayaan org, sbb repotasi hsptl jatuh teruk
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 13-6-2021 10:57 AM
mula2 LIVE dulu
kalau tersilap
buat la adegan menyesal

Setuju sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:45 AM | Show all posts
Yang confusenya..
Si Diana Hanani tu lahirkan baby sehari awal dari Siti
Takkan ms Diana beranak tu xletak tag siap2
Tak kan esok hari baru letak tag
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:53 AM | Show all posts
tensic~ replied at 13-6-2021 04:24 PM
Yg diana tu aku kesian sikit.. sebab dia balik awal kan.. maybe dah semalaman.. dgn siti tu pulak  ...

mana ada
si diana tu masih dekat hospital sebab dia beranak czer
czer ni sekurangnya 3 hari duk spital

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:57 AM | Show all posts
guesswho09 replied at 13-6-2021 07:28 AM
Teringat dulu kisah yg berlaku kat aussie
tersalah baby
sampai masuk court

Dekat malaysia pun ada u
Kisah tahun 70an kot
Anak cina tertukar dengan anak melayu (anak lelaki)
Sampai dah besar aka dewasa
Aku pun lupa kisah tu sbb ms aku baca kisah tu aku masih sekolah rendah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 14-6-2021 10:53 AM
mana ada
si diana tu masih dekat hospital sebab dia beranak czer
czer ni sekurangnya 3 hari duk  ...

X.. Czer dkt umra.. Lepas 24jam discharged dah...lepas 3hari dtg balik cabut plaster ke ape tah yg dkt tmpt czer, n dktr tngok luka dah okay ke x
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 13-6-2021 11:37 PM
Aku buang je..xde makne nk sentimental, buat simpan habuk je..

Hahaa.. Tulaa. Ada org xkisah pun.. Lama2 buang la kot, ni baru lg simpan laa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Miss_Gam replied at 13-6-2021 11:13 PM
Ibu A cezer a day before kan if xsilap fhm.  Then mcm mana blh tertukar tag dgb baby ibu B yg delive ...

Dia tertukar katil.. Tag dah betul dah nama ibu masing2.. Tp wktu nk discharged dieorg x semak nama dkt tag. Tu tertukar tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:00 PM | Show all posts
mclaren replied at 13-6-2021 11:47 AM
Yang 1st bersalin kat hospital kerajaan tu pun caesarean ke

Anak sulung bersalin normal...alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:03 PM | Show all posts
yondu replied at 13-6-2021 01:48 PM
haa kan..utk dia ni sy nak husnuzon pm payah sbb ada isu kan, nak2 dia blh live puleeeekkk..kalau  ...

Itulah...mungkin ibu2 zaman la nie lebih cool kut...kami ibu2 zaman awal 2000 mmg agak paranoid bab2 baby dan anak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dah ada kes2 mcm ni betterlah para ibu bapa berhati2 di masa dpn...mintak check nama anak dulu sblm bwk balik...ini boleh jadik inisiatif mak pak sendiri.. Amik ikhtibar lah...jgn dok sebar sana sini ujung2 xpenah nk amik ikhtibar kes2 mcm ni mungkin akan berlaku kt diri sendiri. Just sediakan payung sblm hujan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan salah Hospital.  sekali sekala mesti ada silap.  
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 14-6-2021 12:43 AM
Anak Aku semua lahir kat Umra...setakat ni mmg puas hati service Di UMRA....takut pulak jadi kes gin ...

umra ni hispital bersalin ke?
tak pernah dgr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:21 PM GMT+8 , Processed in 0.089811 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list