CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

UPDATE Kes bayi tertukar dapat 3.7 juta tontonan 71,000 komen. Dikesan bila samp

  [Copy link]
Post time 13-6-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 13-6-2021 05:47 PM
Jantung bagai terhenti bila tahu bayi itu bukan anak saya – Siti Suriani
Kumara Sabapatty -
13 Ju ...

mesti nurse yang duty pada masa tu pun merasa jantung bagaikan terhenti
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 13-6-2021 06:05 PM
tapi sheols x berani nk mention hospital mana takut dia pulak kene amik tindakan.. kalau betul sam ...

Takut kang dia yg kena saman dgn spital tu kerana menyebabkan fitnah. Even tak babitkan spital tu tetap menjejaskan kredibiliti. Sebarang2 viral lak
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah dgr nama hospital tu
kat shah alam ni
yg i tau KPJ Hosptl & Avisena jah
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-6-2021 06:41 PM
Takut kang dia yg kena saman dgn spital tu kerana menyebabkan fitnah. Even tak babitkan spital tu  ...

Kannn.. mereka ingat kekonon cerita mereka hanya blh jadi panjang sejengkal aje.. rupanya blh jadi berkilometer. Kalau betul la menipu.. mmg carik nahas ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:01 PM | Show all posts
sebelum balik tak check dulu ke taq nama kat kaki anak
pi bawak balik mcm tu jer ke?

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
masa dpt mula2 baca pasal baby ttukar ni. iols terus g fb jamu ni.. tgk nak live dia.. pastu terus iols terkesima siti jamu ni mcm rilek je sengih2 nak cerita... ’gaisss ank i tertukar gaisss.. ’ wak luuuuu pape hal update live dulu k....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
makiting replied at 13-6-2021 06:57 PM
Kannn.. mereka ingat kekonon cerita mereka hanya blh jadi panjang sejengkal aje.. rupanya blh jadi ...

Kalau baca dari tindakan lopa, mamatut ngan few more..seems like diorg dah consult dgn lawyer sebelum main isu. So isu yg diorg buat tu tak makan diri. Macam kes nilai, langkawi
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 13-6-2021 06:32 PM
ada private yang baby duduk kat nurseri. waktu menyusu je bagi kat ibu. ibu boleh rest dulu. bila  ...

Betul tu. Private mmg diorg yg akn jaga & mandikan baby. Mommy blh rehat2..time mnyusu je diorg hantar baby kt bilik mommy. Private mmg syok lah layanan dia..mase i csect gogok gigi pun kt katil je nurse bwk kan berus gigi, air n bekas kumur2..tp  tak selesa la pulak gosok gigi dpn diorg kannnn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 08:02 PM | Show all posts
Harap kinik tu ada cctv la. Leh tgk ikut x prosedur masa cek out. Dah kalau tunjuk tag tp laki bini yg bengap mcm mana salah kan kinik pulak

Bg aku ank yg kita beranak kan mesti la iras kita atau somi. Muka bb nak kata sama tu mana la sama sgt. Aku tgk bb2 kat nurseri hospital xdak nya sama aihh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-6-2021 06:32 PM
Anak sulong pun tag nama laju je buang dlm tong sampah.
Simpan la woi buat kenang-kenangan.
Dahl ...

Betul lah saya simpan as keepsake.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ok kan...

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ni anak da 3 da..tiga2 tag lahir aku simpan.kenangan weh..stokin pertama pakai pun aku simpan sampai skg. ni dasar batak, bodo pny sakinah (nama sbnr) x kn la anak sulung, mak takmo simpan langsung tag kaki tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Seramlahhh.. aku cam nak buat dna kat anak sulung aku sebab muka x sama.. lahir kat swasta berbelas tahun dulu.. lepas bersalin mamai tertidur x cam baby..baby pun terus dok bilik khas.. x cam gomen.. eeeee... berdebar rasa hati.. kat swasta xda tag tgn.. tag katil je.. nauzubillahh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 13-6-2021 08:29 PM
aku ni anak da 3 da..tiga2 tag lahir aku simpan.kenangan weh..stokin pertama pakai pun aku simpan sa ...

Sedap ke ko batak bodohkan org.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:47 PM | Show all posts
toxicated replied at 13-6-2021 04:01 PM
Aku tak rasa dia tipu sbb baby dia tu baru je lahir tak sampai 24 jam dh kena discharge. Cuma aku ta ...

Aku pun pelik dia chill sangat. Macam no big deal anak tertukar. Kisah ni macam menang loteri untuk founder macam dia, boleh jadi batu loncatan untuk lebih femes.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Wey aku x simpan pun tag kaki suma..rasa rugi plak..yala tgh sakit mls nk pikir byk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Anakku bukan anakku

Nasib baik dapat jumpa balik. Seram ya macam drama pulak

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam bakalan ada plot twist jer ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
katanya hosp umra.tgk kt berita tadi. dgn mak yg lagi 1. tah la wpun jadik kan org sejenis gila perhatian ..i mcm pecaya je benda ni jadi..cuma nya jadi kt si attention seeker..nasib la
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 13-6-2021 08:45 PM
Sedap ke ko batak bodohkan org.

suka ati aku la.ko dia ke nak terasa lebih.menyebok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:37 PM GMT+8 , Processed in 0.075595 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list