CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

UPDATE Kes bayi tertukar dapat 3.7 juta tontonan 71,000 komen. Dikesan bila samp

  [Copy link]
 Author| Post time 13-6-2021 09:39 AM | Show all posts
KIM.K replied at 13-6-2021 05:43 AM
Jamumall ni popular di Msia kan. Dia anak didik satu mentor bisnes..tak ingat sapa.

patut la view, komen cecah puluhan ribu dlm masa singkat

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 13-6-2021 09:05 AM
I salah seorang yang dari hospital pakai seluar (maternity). Terkejut baca artikel baru2 ni yang a ...

Balik2 ayat rasa ngilu bila tgk org pakai suar, org bersila lepas beranak.
Kalau sakit takde la yg baru beranak tu gigih pakai suar.
Sebab tak sakit la dorang pakai.
Bukan semua org beranak kena gunting dan jahit.
Menda alah tu tak sakit pun, yg kita rasa sakit tu kontraksi kat rahim. Tp bila kuar je baby terus hilang semua sakit kat rahim tu.
Kat cik pet plak kalau tak kena gunting dan takde koyakan/luka mmg tak sakitla.
Sama gak yg beranak czer opkos la cik pet dia tak luka apa.

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:06 AM | Show all posts
R2D2 replied at 13-6-2021 09:39 AM
patut la view, komen cecah puluhan ribu dlm masa singkat

Live kottt. Maybe dia dah war2kan nak buat live panassss so macam biasa tololwers dah ready nak viralkan.
Gigih planning dia weh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Saat genting pon boleh lagi live. Dasyatnya kehidupan manusia sekarang. Content medsos penting betul ya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni sambil2 tu nak up business lah ni... lapor dulu kat fb/ netizen... then baru buat benda sepatutnya.
Tp syukur lah dpt balik anak yg asli yg ori.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 13-6-2021 09:39 AM
patut la view, komen cecah puluhan ribu dlm masa singkat

Mungkin kah MO
Sebentar lagi kami akan buat live
Saksikan pembongkaran
Puteri yg tertukar
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade kemusykilan
Hosp swasta kat mana yg tertukar baby nya?
Baby x dok dgn ibu ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ntahlah, mmg la hosp pun cuai tapi ko sbg mak bapak sblm discaj tu mmg tak tgk btul2 muka anak ek, tak cek tag bagai. Takkan la laki bnii langsung x ingat muka anak sndri lps lahir tu.  Lahir kat hosp swasta pulam tu, bukannya crowded sangat.
Ke sibuk nak buat live smpi anak sndiri pun x ingat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan ini drama kau sudah...
Kena kat org lain aku simpati la.. kena kat budak ni malas nak layan sikit. Ntah betul ke tidak ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 13-6-2021 10:24 AM
Ade kemusykilan
Hosp swasta kat mana yg tertukar baby nya?
Baby x dok dgn ibu ke

Kat depan ada members exposed UMRA nama hospital tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa2 hal live dulu baru report pulis
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:41 AM | Show all posts
Zaman sekarang kalau jadi apa2 ramai suka rakam sebab nak jadikan bahan bukti jadi tak hairan kalau dia nak buat live kesnya tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tukar balik x
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-6-2021 10:57 AM | Show all posts
mula2 LIVE dulu
kalau tersilap
buat la adegan menyesal
minta maaf ka
jgn lupa promote produk

tu standard zaman sekarang

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
hosp tu tak keluarkan apa2 statement ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:14 AM | Show all posts
sangat2 cuai...saman hospital
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2021 11:22 AM | Show all posts
yondu replied at 13-6-2021 12:50 AM
sori ot. iols brsalin taun lepas x dpt tgk muka anak sbb dia dah lemas dlm perut, just tgk jantina j ...

OT jugak...Betul lah dik...anak sulung bersalin kat hosp gomen so mmg baby tidur dgn kaka...anak bongsu kaka bersalin kat hosp swasta...baby ddk kat bilik nursing dgn baby2 lain...parents jer bole masuk...pelawat tgk ler baby dr tingkap besar...kes kaka nurse akan bwk baby ke ward kaka utk menyusu...kaka tak larat bangun sebb czer...hari 3 kuatkan hati nak pi tgk baby kat bilik nursing...otw dengar baby nangis kuat...sampai kat bilik nursing tu kaka tak tau mana satu katil baby sebb 1st time pi situ but teruih jer pi kat baby yg tengah menangis tu...tgk tanda nama betui baby kaka...nurses kata baby tau yek mummy dia dtg patut tetiba nangis...hehehe...cepat2 dukung dodoi baby sebb babies yg lain dah start menguit2 nak nangis jugak...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by olaklempit at 13-6-2021 11:43 AM

Sempat ye buat Live FB dengan jamumall.com

Macam2 lah skrg ni. Harap hospital boleh buat declare siapa betul siapa salah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 13-6-2021 11:22 AM
OT jugak...Betul lah dik...anak sulung bersalin kat hosp gomen so mmg baby tidur dgn kaka...anak b ...

Yang 1st bersalin kat hospital kerajaan tu pun caesarean ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-6-2021 06:31 AM
Iols baca wassap dianah mak baby yg satu lagi dia mcm takleh move on plak.
Sebab dah tersayang an ...

Mana nk baca? Ada nmpk lalu lalang smlm tp dah lupa kat mana. Dianah tu mcm x sesuai jah jd mak lg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:26 PM GMT+8 , Processed in 0.082063 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list