CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

UPDATE Kes bayi tertukar dapat 3.7 juta tontonan 71,000 komen. Dikesan bila samp

  [Copy link]
Post time 13-6-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
aku nk percaya pun 50-50
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 13-6-2021 12:03 AM
Hosp mana?
Masa potong gelang bukan ke guard akan tengok nama sama baru boleh potong


Strict kan zaman covid ni
tapi penyanyi ber no tu
segerombolan dtg melawat
siap ber video bagai
sepatutnya kena kompaun
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-6-2021 06:31 AM
Iols baca wassap dianah mak baby yg satu lagi dia mcm takleh move on plak.
Sebab dah tersayang an ...

Itulaa. Aku kesian plak dkt anak dia, bukan kita lg happy ke bila dpt anak sendiri?
Mcm siti tu, okay jee.. Mybe iols x berada di tmpt mak aysar tu so i x dpt rasa. Tp mcm kesian kot, dia nk susukan aysar pun mcm xboleh, dok nangis sbb ingt dkt anak siti
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat dulu kisah yg berlaku kat aussie
tersalah baby
sampai masuk court
for battle custody
it happened in 1945
mmg sedih sgt citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
kt sarawak pn ada kes tertukar ni.dia saman gomen sbb bersalin spital gomen
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Illayana replied at 13-6-2021 12:47 AM
Wow..ramainya viewers. Owner jamumall ke?

Ye ramai kan viewer dia malam tadi. Kes baby tertukar kot sebab tu ramai tengok. Xsure la dia owner jamumall ke atau duta jamumall je. I tengok pun sebab nak tahu kesudahan baby y tertukar tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-6-2021 05:43 AM
Jamumall ni popular di Msia kan. Dia anak didik satu mentor bisnes..tak ingat sapa.

Tak sure la. Huhuhu i tengok live dia malam td sebab nak tahu kesudahan baby2 y tertukar tu je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
TuntungReturn replied at 13-6-2021 07:15 AM
aku nk percaya pun 50-50

Ok setelah baca forum ni dan lakukan search sikit psl si siti ni meols pun dah jadi 50-50 dah nak percaya kes ter tukar anak ni hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:24 AM | Show all posts
nak percaya pun hurmm ... sembat lagi live nooo... kalau aku, mmg panik aras tggi dah.. takdaknya nak live ka apa...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:36 AM | Show all posts
Edited by TOPwind at 13-6-2021 08:37 AM

Ustad = dah suratan
Ospital = akan terliti SOP
Polis = akan siasat
Ibu bapa = tunggu komen
Media = berapa yg  like
loyer = saman
orang awam = ^&%%&%$




Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:42 AM | Show all posts
pure_lady replied at 12-6-2021 04:59 PM
Okay dah tahu hospital mana

Kat manana??
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmm pergila minta waiver free delivery dr spital swasta tu.. Klu x.. Viral kan aje nama spital yang cuai tu.. Caj mahal servis tahik.Myampah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 13-6-2021 12:08 AM
tacodnya..tetah tanpa kita sedar..masa kecik dlu kita pun tertukar jgk.

Klu tertukar.. Jadila mcm cerita drama "kisah puteri yang tertukar" hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 13-6-2021 12:07 AM
Jamumall ni orang malaysia ke? Bunyi perkataan jamumall tu macam indon ja
Nak plak nampak gambar di ...

I salah seorang yang dari hospital pakai seluar (maternity). Terkejut baca artikel baru2 ni yang ada artis (Scha ke?) kena kecam pakai pants dalam pantang. Tak rasa tu satu isu pun, ai sihat je tak pakai kain.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:08 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 13-6-2021 12:08 AM
tacodnya..tetah tanpa kita sedar..masa kecik dlu kita pun tertukar jgk.

Rupanya chuols adalah waris kpd keturunan orka old money
Jgn lupa banje acik beli henbeg chanel kat Kathryn ka kei tu eh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Mak nama dianah tu czer..tengah makan masa Siti tu buat live. Dia pun xperasan kot.czer sakit anak sulung plak tu..adehh dan aku cek muka dan jari anak aku no.3 sama tak dengan abang2nya
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Jamumall tu maksudnya mall jual jamu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:24 AM | Show all posts
totokreturn. replied at 13-6-2021 06:54 AM
kalo betul, saman je la hospital tu sebab kecuaian, ni macam nak viral produk je

Dia ni banyak berguru tak silap. Few years ago dia ada satu guru yg ajar skill social media. FB live ke apa.  Guru tu puji gak sales diorg melambung
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mclaren replied at 13-6-2021 09:18 AM
Jamumall tu maksudnya mall jual jamu ke?

Dia byk jual produk timbang kilo aka oem kilang mana mana bawa keluar, derang ambik jual
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 6 Replies : 10
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48325 Replies : 1069
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1184 Replies : 31
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 67982 Replies : 1904
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 674 Replies : 9
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 221 Replies : 11
Ucapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MISTERI , PARANORMAL & SAKTI
FanTasyCreaTioNUcapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MIS
Views : 1145 Replies : 27
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20861 Replies : 626



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 12:07 AM GMT+8 , Processed in 0.119026 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list