CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

UPDATE Kes bayi tertukar dapat 3.7 juta tontonan 71,000 komen. Dikesan bila samp

  [Copy link]
Post time 13-6-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 13-6-2021 12:03 AM
Hosp mana?
Masa potong gelang bukan ke guard akan tengok nama sama baru boleh potong


Hospital swasta
Rasa gomen je kot yg buat gitu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay dah tahu hospital mana
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
pure_lady replied at 13-6-2021 12:59 AM
Okay dah tahu hospital mana

Mana cer kabor
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:07 AM | Show all posts
depresio replied at 13-6-2021 12:54 AM
Hospital swasta
Rasa gomen je kot yg buat gitu

taktau spital lain tapi kalau columbia asia puchong, nurse akan tunjuk tag anak n siap suruh kita confirmkan...  pastu dia suruh belek badan n anu baby...  pastu nurse escort sampai ke lobi n sahkan dengan guard...   then baru boleh masuk kereta...

in fact, masa lepas nurse mandikan n bagi balik kat kita, dia akan suruh check tag kaki and all...  every time...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 13-6-2021 01:02 AM
Mana cer kabor

Hospital U*RA shah alam
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
pure_lady replied at 13-6-2021 01:09 AM
Hospital U*RA shah alam

Ok, iols, dah, tau..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Owh.. umr* ke. masa dia awal bukak dulu ramai betul semua nak bersalin situ.. tempatnya kecik je.. anyway dia ada je cakap kan instinct mak, dia tanya laki dia betul ke anak dia? Tp itu la dah kuasa Allah benda jadi.
Aku dulu lepas beranak tak nampak anak sebab ngantuk yakmat. Dia tunjuk pun blurr so iya kan je la pastu tdo 5minit sementara dia cuci apa patut
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Jamumall? Iols simpan dululah apa yang nak ditaip. Tunggu penjelasan pihak hospital dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 02:24 AM From the mobile phone | Show all posts
nsib baik dpt tau awl. klau x mmg tkilan la dah jaga pnuh kasih syg ttiba tau bkn ank sndri. ralat sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
fairy_fairy replied at 13-6-2021 01:56 AM
Jamumall?  Iols simpan dululah apa yang nak ditaip. Tunggu penjelasan pihak hospital dulu.

hahaha. sama la.. si dianah tu pun x kan x baca tag nama anak jugak.. bau ikan sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 13-6-2021 12:08 AM
tacodnya..tetah tanpa kita sedar..masa kecik dlu kita pun tertukar jgk.

Dna test plz..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
malaygirl replied at 13-6-2021 12:06 AM
Mak baby nama dianah tu baru anak sulung. Dia tahu baby tertukar pun lepas hospital call dia bgtau ...

Jamumall ni popular di Msia kan. Dia anak didik satu mentor bisnes..tak ingat sapa.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikki ni kan selalu wat video mengarutt..taburbduit plesu,  gosok perut lelaki gemuk time live. Blackface.. ko xkenal ke siti yang gila like dan share ni.  Bihhh bye.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Ank buah aku antara yg share live fb ni smlm
Tgk kejap tp kesian plak bila si mak asyik nangis so aku stop
Xdapat imagine kalau aku kena gitu dl
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-6-2021 12:29 AM
1) xkan guard x check?

2) muka baby sama ke? Kalau sama i xhencap parent. Kalau lain mmg nk kena  ...

Iols baca wassap dianah mak baby yg satu lagi dia mcm takleh move on plak.
Sebab dah tersayang anak si jamumall tu.
Adeh harap jgn dibenci plak anak sendiri dahla.
Sbb dia dah excited ngn baby tu kemain byk dah gambar dia tangkap.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:33 AM From the mobile phone | Show all posts
shysari replied at 13-6-2021 12:00 AM
Harap2 bukan sekadar content.
Demi viral

Terfikir gek gitu harap taklah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 13-6-2021 05:43 AM
Jamumall ni popular di Msia kan. Dia anak didik satu mentor bisnes..tak ingat sapa.

Budak kecik lagi rupanya dia baca berita tahun 2019 dia kawen tu umur baru 19 tahun.
Kecik2 la anaknya ya. Biasa mak yg dah ada anak akan lebih mudah nk cam anak dia terutama yg sama jantina. Kalau muka sama mcm yg sulong mmg konpem la tak tertukar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:39 AM | Show all posts
Edited by KIM.K at 13-6-2021 06:50 AM
Suchi replied at 13-6-2021 06:34 AM
Budak kecik lagi rupanya dia baca berita tahun 2019 dia kawen tu umur baru 19 tahun.
Kecik2 la an ...

Harap cerita betul sebab jamumall ni anak didik sifu jijang semang. Tapi kalau dakwaan pelesu tentu kena saman spital tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:54 AM | Show all posts
KIM.K replied at 13-6-2021 06:39 AM
Harap cerita betul sebab jamumall ni anak didik sifu jijang semang. Tapi kalau dakwaan pelesu tent ...

kalo betul, saman je la hospital tu sebab kecuaian, ni macam nak viral produk je
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia laporkan kt fb…ingatkan lapor kat spital
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 6 Replies : 10
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48325 Replies : 1069
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1184 Replies : 31
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 67982 Replies : 1904
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 674 Replies : 9
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 221 Replies : 11
Ucapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MISTERI , PARANORMAL & SAKTI
FanTasyCreaTioNUcapan SELAMAT TAHUN BARU 2022 Warga MIS
Views : 1145 Replies : 27
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20861 Replies : 626



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 12:38 AM GMT+8 , Processed in 0.211502 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list