CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2367|Reply: 14

Wanita Bogel Campak 2 Anak Dari Tingkap Sebab Kepenatan

  [Copy link]
Post time 14-6-2021 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Seorang ibu tanpa seurat benang di tubuhnya didakwa mencampak bayi perempuan yang baru lahir dan anak lelakinya di pangsapurinya di Brownsville, Brooklyn.




Kredit foto: Paul Martinka/New York Post




Dalam kejadian jam 11.20 pada Sabtu lalu, polis berkata, Dejhanay Jarrell, 24, mencampak kedua-dua anaknya melalui tingkap sebelum dia sendiri melompat keluar dan memukul mangsa.


Media tempatan melaporkan kejadian dipercayai berpunca akibat suspek terlalu terlalu kepenatan menjaga dua anak bersendirian, lapor Mirror.








Jirannya, Carl Chin, 41, mendakwa dia bergegas ke lokasi kejadian untuk menyelamatkan kedua-dua mangsa sebaik menyaksikan kejadian menyayat hati itu.


Jabatan Polis New York (NYPD) berkata, bayi berkenaan dibawa ke hospital dalam keadaan parah manakala anak lelakinya mengalami cedera ringan.








Jarrell yang ditahan pihak polis berdepan pertuduhan melakukan keganasan termasuk dua percubaan membunuh. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2021 01:45 PM | Show all posts
tekanan mental kpd wanita is real...sama juga tekanan2 mental kpd andartu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Stress jaga anak ni..lagi2 sorang2. Laki hanya tau sebar sperma kemudian cari pompuan yg sudi disebarkan sperma
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Postpartum depression kot ni
Kesian aku pada semua yg terlibat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:08 PM | Show all posts
ifanonline replied at 14-6-2021 01:45 PM
tekanan mental kpd wanita is real...sama juga tekanan2 mental kpd andartu

Kahh

bodo2 ego mantul2 kan bam

tu pasal tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:15 PM | Show all posts
kalau tahu kita yg jaga sorang , stop beranak ,pullstop
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:19 PM | Show all posts
Meroyan ler tu partner tah mana menghilang tak tolong jaga anak sama
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian ank2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tak ada hati nak jaga anak jgn la buat anak
habis cerita
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakinye mane
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi siannya baby, tu gambar si mak ngan baby ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 03:34 AM | Show all posts
Bnci btul kat andartu nmpknya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
She needs help, patut kita semua jangan kecam. Mana ada mak yang nk anak dia cedera.

Anak anak ni nnt mesti child services amek
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 06:14 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Allah.. siannya.. {:cryrun{:cryrun{:cryrun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:36 PM GMT+8 , Processed in 0.088480 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list