CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 8888|Reply: 102

[Tempatan] Tajuddin dimalukan, cadang nak tangkap, saman? Douglas Lim ke?

  [Copy link]
Post time 14-6-2021 10:58 AM | Show all posts |Read mode
Dakwa Dimalukan, YB Tajuddin Sedia Cari Dan Ambil Tindakan Pihak Yang Jatuhkan Imej Beliau

Nama ahli parlimen Pasir Salak, YB Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman menjadi buah mulut orang ramai berikutan kehadiran beliau meninjau kemalangan LRT yang berlaku diikuti dengan sidang media yang menimbulkan pelbagai persoalan.

Perkhidmatan beliau sebagai Pengerusi Bukan Eksekutif Prasarana Malaysia Berhad (Prasarana) yang ditamatkan serta turut dikenakan kompaun RM1,500 gara-gara gagal memakai pelitup muka di tempat awam antara tindakan yang dikenakan kepada beliau.



Terbaharu, Datuk Seri Tajuddin memaklumkan beliau bercadang untuk mengambil tindakan kepada pihak yang cuba menjatuhkan imej beliau susulan insiden kemalangan yang berlaku.

Menurut beliau, terdapat pihak yang cuba menjatuhkan imej beliau dengan menggambarkan seolah beliau tidak prihatin, tidak sensitif serta mendakwa diri beliau sebagai rasis kerana mempersoalkan wartawan dari China yang disifatkan sebagai penghinaan.



Dalam pada itu, YB Tajuddin memaklumkan beliau tidak berdendam dan terkesan dengan perkara yang berlaku. Menurutnya, beliau yang memegang kata-kata berani kerana benar turut berkongsi pernah melalui pahit getir dalam politik termasuk dipecat UMNO pada tahun 1995. YB Tajuddin mengatakan masa akan menentukannya dan kebenaran akan terserlah.



Tular pada bulan lalu apabila YB Tajuddin dilihat memakai pelitup muka bernilai RM1,699 yang sekaligus menarik perhatian netizen.

Sumber:https://www.thevocket.com
https://www.hmetro.com.my

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2021 10:58 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke heols yang malukan diri sendiri? Kuat berdendam orang tua ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:03 AM | Show all posts
dia maksudkan musuh politik lah

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dr dulu xsuka cara dia bercakap..annoying sungguh. Padanlah muka kena pecat
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kebenaran terserlah? Mmg dah terserlah dah pun. Kebenaran yg kebodohan seorang manusia tiada berpenghujung, atau lebih mudah kt panggil bodoh tak bertebing.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:13 AM | Show all posts
dia ni sombong giler. berlagak nak mampos. pandang org hina je. sekarang rasain loe. puiiiiiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2021 11:15 AM | Show all posts
Punat_button replied at 14-6-2021 11:03 AM
dia maksudkan musuh politik lah

ada btul apa dia ckp.. mainan PORTAL.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2021 11:16 AM | Show all posts
taji2906 replied at 14-6-2021 11:13 AM
dia ni sombong giler. berlagak nak mampos. pandang org hina je. sekarang rasain loe. puiiiiiiii




Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 14-6-2021 11:13 AM
dia ni sombong giler. berlagak nak mampos. pandang org hina je. sekarang rasain loe. puiiiiiiii

Adik pernah jumpa dia kah?
Orang pasir salak semua sukakan dia.
Cubalah letak calon DAP yang mesra tidak sombong di situ. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:30 AM | Show all posts
tongkat sakti ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:34 AM | Show all posts
white_musk replied at 14-6-2021 11:27 AM
Adik pernah jumpa dia kah?
Orang pasir salak semua sukakan dia.
Cubalah letak calon DAP yang m ...

akak ipar penah dpt job buat katering (apam balik je) kat umah dia. yg bg job tu menantu dia. bukak kanopi kat laman umah. dia dtg dgn songkok senget tu rasa makanan, pastu marah2. pastu hina2 pekerja katering ckp takde standard. pdhal dorg pakai kemas siap bertopi chef tu. baju chef putih, apron bagai. dia kata standard pasar malam dtg umah dia. kak ipar aku melawan la. menantu dia yg tenangkan bwk dia ke dalam umah. pastu menantu dia dtg mintak maaf berkali2. menantu laki.

btw masa tu ramai pak menteri dtg meeting kat umah dia. meeting rahsia nak jatuhkan bos pada masa tu. bos tu pun da terduduk pun sekarang.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 14-6-2021 11:34 AM
akak ipar penah dpt job buat katering (apam balik je) kat umah dia. yg bg job tu menantu dia. buka ...

Aku dpt bayangkan kesombongan dia ni berdasarkan cerita ko ni. Iskk tgk je la press conference tu. Heran ya aku, yg jahat2 mcm ni nikmat hidup berganda2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2021 11:41 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
taji2906 replied at 14-6-2021 11:34 AM
akak ipar penah dpt job buat katering (apam balik je) kat umah dia. yg bg job tu menantu dia. buka ...

Dia nak standard hotel la tu..
Dia ni org pasir salak dia jaga sunguh sunguh.
Nama buruh hujung kampung pun dia ingat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 14-6-2021 11:39 AM
Aku dpt bayangkan kesombongan dia ni berdasarkan cerita ko ni. Iskk tgk je la press conference tu. ...

Tengok la movi hindi..gabbar is back..
Orang rasuah kaya raya tawwwww..ha ha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:00 PM | Show all posts
mostly org2 yang camni, dia mmg jaga org tempat dia..sbb dia nakkan undi tu kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo reti malu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:11 PM | Show all posts
eh babi? ko cari dalam cermin rumah ko je lah hanat? ko sendiri yang malukan diri sendiri  motip nak menggelabah tetek cari orang lain pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam sesetengah retis lah dia ni! Buat bodoh ketara kemudian ambil tindakan saman.

Sesak ke? {:thief
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 09:13 PM GMT+8 , Processed in 1.003363 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list