CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3677|Reply: 25

Kembang Tekak! Baby Shima Ramas Najis Demi Nasi Kangkang

  [Copy link]
Post time 14-6-2021 10:41 AM | Show all posts |Read mode
Sebut mengenai amalan syirik nasi tangas atau nasi kangkang, pasti kembang tekak.


Mana tidaknya, membayangkan wanita mengangkangkan nasi yang masih berwap panas saja cukup membuat kita berasa geli.




Kredit foto: IG




Bagaimanapun, itu yang dilakukan penyanyi Baby Shima dalam sepotong video dikongsikan di Instagramnya. Nak muntah melihat dia 'memegang' najis di dalam mangkuk tandas untuk menghasilkan nasi kangkang!




  



Walaupun bukan najis betul dan ia hanya lakonan semata-mata, namun filem pendek itu membuat orang ramai kembang tekak dengan aksi Nor Ashima Ramli itu meramas najis.




https://www.instagram.com/p/CP7zYwqAHpi


Menjawab kritikan ramai, Baby Shima menjelaskan dia berbuat demikian kerana mahu all out menghasilkan karya yang lebih nyata dan sempurna.

"Saya cuba all out supaya ia kelihatan sempurna dan mudah difahami. Saya minta maaf kalau ada yang rasa jijik, saya tak maksudkan apa pun.

"Lagipun saya cuma berkarya kat YouTube, bukan di TV," katanya kepada mStar.


Baby Shima tampil dengan filem pendek di YouTube pada Khamis mengisahkan nasi kangkang untuk menundukkan suami.


Sedar filem itu mendapat kecaman dan kritikan, Baby Shima berharap penonton lebih terbuka dan ambil pengajaran yang mahu disampaikan menerusi filem berkenaan.




Kredit foto: IG



"Cari juga ada ke orang komen kata lakonan saya kayu? Alhamdulillah tak ada... oh ya, kalau kayu tak ada la dipanggil berlakon filem.

"Sebelum buat drama pendek ni, saya dah mula berlakon di Indonesia.

"Tapi kalau ada orang cakap macam tu pun saya tak boleh nak cakap apa, itu pendapat orang... saya hargai pendapat mereka," katanya.







Ada yang tak kembang tekak ke tengok aksi ramas najis dalam lubang jamban tu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku yang baca ni pon dah kembang tekak. Apatah lagi kalau nak tonton tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:16 AM | Show all posts
Jijik la bingai.
Walaupun bukan yang betul.
Perlu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx: Jijik la bingai.Walaupun bukan yang betul.Perlu ke?

Mesti la perlu..kalau tak kena label kayu kayan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:19 AM | Show all posts
bukan ka nasi kangkang ni kena kangkang poen masa nasik tgh mendidih tu.ni aku belajar dulu.lani zmn tiktok dh berubah kew
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
JohnyEnglish: bukan ka nasi kangkang ni kena kangkang poen masa nasik tgh mendidih tu.ni aku belajar dulu.lani zmn tiktok dh berubah kew
bukan tu lebel satu ke, hat najis2 ni lebel superior kan. Penah baca kisah2 mistik gitu la kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Jijik jangan tengok. iols xtengok pon. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis: Mesti la perlu..kalau tak kena label kayu kayan pulak.


Taik tu mmg xkayu..yg kayu die kot..{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:34 PM | Show all posts
nasi kangkang guna tahik ke? bukan ke guna air wap puxi yg terkangkang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:40 PM | Show all posts
bukan taik betul pon tapi jamban tu ko pakai jamban betul kan? dah ramas2 taik kat permukaan jamban tu lepas tu ko tak basuh tangan kan? so kena yuck yuck yay ke hapa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian..buat la macam2 kontroversi pun tetapla sendu
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelakon tahi + prop tahi = ……………….
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sesuai lah dgn kau yg sejenis tahikk kena paksa ramas tahi
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:30 PM | Show all posts
ketahian apekah yg aku tengok ini
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn ke xboleh ke berlakon buat buat syirik ni ? Sorry noob. Ada sape2 tau ?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 03:45 PM | Show all posts
alahai..xkreatifnya
nk tunjuk nasi kangkang, gi tunjuk ramas taik
xde seni org kata
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:02 PM | Show all posts
Smenjak watak si Imani nasi kangkang syirik tu jadi popular ... da byk plak drama2 sumer ngikut sama.

Enough laa.

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Eiii..aku dh la jenis klau tgh mkn org sembang2 psal bnda2 cmni pun cpat je tekak kembang rse nk terkelua smua,yg die slumber je.jijik ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:37 PM | Show all posts
Oi jijik gila
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 08:39 AM GMT+8 , Processed in 0.119550 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list