CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1610|Reply: 11

[Dunia] Pelik! Sekumpulan Lelaki Di Gurun Tengah Buat Ritual Apa Tu?

[Copy link]
Post time 14-6-2021 09:09 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAL at 14-6-2021 09:10 AM

Sebuah gambar misteri mengejutkan pengguna Google Earth apabila dia menemui gambar itu yang dirakam di sebuah gurun.

Menerusi hantaran di laman TikTok, Jason Cline membuat pendedahan dan dia merasakan sesuatu yang aneh berlaku di dalam gambar tersebut.


Kredit foto: TikTok/jason_cline

Gambar itu ditemui ketika dia membuat carian di Nevada dan secara tidak sengaja menjumpai gambar sekumpulan lelaki berpakaian putih yang berada di tengah-tengah gurun.

Malah, dia juga mendakwa kawasan itu seperti bandar berhantu kerana tidak berpenghuni.




Jason membuat kajian yang mendalam mengenai gambar aneh itu dan mendapati ia seolah-olah sedang melakukan ritual.






Daily Star melaporkan, sesetengah warganet beranggapan ia hanya patung atau sebuah arca yang disusun dalam bulatan dan ditinggalkan di lokasi itu.


Sumber: Era.je
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
TikTok user.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:22 AM | Show all posts
Edited by nazzse at 14-6-2021 02:06 AM

Dah ada jawapan pun apa bendalah tu. Lambat betul wartawan cari ni. Cerita 2 3 hari lepas dah kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
frontliners pakai ppe kot
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 14-6-2021 09:22 AM
Dah ada jawapn pun apa bendalah tu. Labat betul cari ni

Apa sebenarnya tu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:34 AM | Show all posts
celah mana tau tu semua lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu kan arca... Choiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:08 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:32 AM | Show all posts
org berbaris mau ambil vaksin barangkali...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:16 AM | Show all posts
dh ada 3 mggu lps citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 14-6-2021 10:08 AM
Ini kak noor

https://www.mirror.co.uk/news/us-news/google-earth-user-spots-line-24268272

Tq info nazzse...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
uikss apa tuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 08:41 AM GMT+8 , Processed in 0.094569 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list