Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
1134
View
53
Reply

Apa benda senang, tapi uoll bodo tak boleh buat

[Copy link]

Author: Nurul8001    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hye...

Since sekarang ni tengah trending pasal bodo2 oleh pakar matavasi terkenal, saje nak tanya, apa benda senang, tapi uolls rasa kebodohan?

Kalau saya, pasang roadtax kat cermin kereta.
Tak taulah apa yg bodoh sangat, sokmo ada problem. Nak terkoyak la, nak tercarik la. Jadi, pasang roadtax kat kereta memang suami saya tolong.

Jadi, uolls pulak?
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 11-6-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. tt dulu i pernah kena tahan polis, then check road tax dah tamat. Tp i ada bawak je road tax tu, i ckp kat polis i tk pandai nk pasang. Die tk jadi nk saman.

I pernah buat bodoh2 pasal masak. Sbb malas nk masak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak...sama la kita tt..tp iols ada byk tambahan lain lg... roadtax kete, isi minyak kete, pam tayar, basuh kete. Iols akan buat kalau husband takde je atau kene gi kursus..time tu terus pandai buat sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Pam tayar & isi minyak kereta....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bukak sticker road tax tu mmg susah kan? Ade yg rasa senang ke... mntak tips boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Sume perkara dlm rumah nie selalu sgt i buat2 bodoh..smpai suami selalu dok ckp.."belajar2 lah sayang..klau abg tak ada senang dah awak tu"...huhuhu..yg i takkan buat2 bodoh selalu yer bab makan..hahaha..tpi klau tk ada suami boleh jek i buat..tpi klau ada dia i akan jdi ngada2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Jaga phone elok2. I selalu campak phone merata, pastu selalu jatuh atas lantai/jalan. Jahanam skrin
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat sarung ketupat. X pandai sampai la ni. Tgk mak buat senang je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
izztmhmd replied at 11-6-2021 01:37 AM
Tapi bukak sticker road tax tu mmg susah kan? Ade yg rasa senang ke... mntak tips boleh?

Biasa buat letak towel yg direndam dgn air pns jap kat cermin kete tu. Insha Allah nanti senang je nak tanggalkn sticker tu.  Tp tetap la iols mintak husband tolong buatkan...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasang kepala gas, semua hal berkaitan kereta kecuali isi minyak kereta.. hahahaha....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
izztmhmd replied at 11-6-2021 01:37 AM
Tapi bukak sticker road tax tu mmg susah kan? Ade yg rasa senang ke... mntak tips boleh?

Pakai ni je senang tanggal. Mr diy ada jual.
61ykrgA+tZL.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda paling bodoe iols buat masa lewat teenagers dulu tekan minyak myvi dan goes max on an empty highway utk race dgn lancer last2 minyak habis tengah jalan. Nasib baik kajang silk highway memang empty di pagi ahad. Tunggu bantuan tiba sambil sempat memikirkan pasal jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tukar kpala gas bukak kpala gas pasang kpala gas n semua berkaitn roadtax tayar kete n mengemas frontyard semua xreti.km pjj so tggu dia blk br buat..padahal semua blh buat sndiri sj bg peluang suami buat
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:09 AM | Show all posts
Pasang kepala gas, repair2 dlm rumah.
Eh bior la dia buat.

Sis masak suda.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 11-6-2021 12:13 AM
Haha.. tt  dulu i pernah kena tahan polis, then check road tax dah tamat. Tp i ada bawak je roa ...

Cerdik nya awak. Selamattttt uwang
Rupa2 nya saya tidak bersendirian
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
iman_kasih replied at 11-6-2021 12:43 AM
Alamak...sama la kita tt..tp iols ada byk tambahan lain lg... roadtax kete, isi minyak kete, pam tay ...

Manja eh. Tahniah dapat husband yg rajin melayan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Note8687 replied at 11-6-2021 01:07 AM
Pam tayar & isi minyak kereta....

Pam tayar memang susah sikit. Dengan nak tercangkung2, segan.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
izztmhmd replied at 11-6-2021 01:37 AM
Tapi bukak sticker road tax tu mmg susah kan? Ade yg rasa senang ke... mntak tips boleh?

Kannnnn. Lebih2 lagi masa nak carik dari kertas JPJ tuh. Memang ada kejadian tercarik sikit. Lepas tu saya jadi troma. Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 11-6-2021 09:32 AM
Manja eh. Tahniah dapat husband yg rajin melayan

Alamak...camne dapat detect ni? Punye la iols mengganas di forum ni..hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 11-6-2021 02:16 AM
Sume perkara dlm rumah nie selalu sgt i buat2 bodoh..smpai suami selalu dok ckp.."belajar2 lah sayan ...

Apa guna ada suami kalo tak dapat mengada khen. Takkan nak mengada dgn suami org lain pulak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list