Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
80841
View
1338
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

 Close [Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerchillax at 11-6-2021 03:47 PM
makadek replied at 11-6-2021 03:29 PM
Bomgok gak ko ..dh konsep nasik mmg la makan berkuah ...ayoo dh la ... Ko ni terlebih tk de kerja  ...


Dah konsep nasi mesti berkuah? Ini mazhab pemakanan mana  makledek? Kalau kau nak sebut mee rebus iteww konsep berkuah boleh org nak hadam...ini ikan cincaru bakar atau gorwng yg kau dah sumbat dgn serunding kau banjirkan dgn kuah kau kata dah konsep macam iteww?terapung serunding kau mscam tahi perging terapung dalam kuala sungai khen?

Agak agak la kalau nak menipu pung....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:39 PM
Adila iteww terlalu baik utk dimaki diangkat sore pun aku dah mula rasa she doesnt deserve it dari ...

Penjilat mod detected.. walhal dlm mana je benang ko xdi aim sbbb suka menyakitkan hati. ada hati nk keokkan kaka? Silap hb ko mati dlu kena covid Kahkahkah...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:47 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:41 PM
13 kontainer iteww lebih banyak sijil sijil pencapaian aku kogi....kau hantar kedai pajak pun bole ...

ceh... memang tiada harta lah kamu ni.harta kamu mesti user CARI yg dah beribu2 mati syahid tu..


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 03:47 PM
Penjilat mod detected.. walhal dlm mana je benang ko xdi aim sbbb suka menyakitkan hati. ada hati  ...

Yg jenis sentap ini tak ramai...so menurut admin sendiri yg sering buat report pun muka muka sama...kau top of the list...aku nak cakap apa lagi?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:50 PM
Yg jenis sentap ini tak ramai...so menurut admin sendiri yg sering buat report pun muka muka sama. ...

Haaaa.. Yeke. So whats next????  

Tatutnyaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 03:47 PM
ceh... memang tiada harta lah kamu ni.harta kamu mesti user CARI yg dah beribu2 mati syahid tu..
...

TUHAN tidak melihat harta pangkat serta darjat...Tapi iman dan takwa......telah diberikan didikan dunia ukhrawi  secukupnya..itewwla sebenarnya perlengkapan yg paling sempurna kita pada yg kita tinggalkan...

Kau faham kias fansuri aku.ini khen?tak paham pi tanya laki kau...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:45 PM
Dah konsep nasi mesti berkuah? Ini mazhab pemakanan mana  makledek? Kalau kau nak sebut mee rebu ...

Babi i am done tk puas hati dgn lauk aku pehal ..sial tol
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 03:52 PM
Haaaa.. Yeke. So whats next????  

Tatutnyaaaaa

Tak perlu tatut just be yourself mudah sentap cepat datang sawan....

Sampai ada satu tika iteww admin sampai pm aku tanya apa yg aku buat kt kau sampai kau boleh sentap tahap langit7....sedangkan dia tahu nick kau ini very strong character....so aku jawab....kental diluar didalam tofu...

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-6-2021 03:55 PM
Babi i am done tk puas hati dgn lauk aku pehal ..sial tol

Its ok kau boleh maki sebab rules dalam tred ini korang boleh maki....aku aja tak boleh....

Why so work up makkledek? Pasal lauk aja pun? Dah aku sekadar disagree dgn hujah hujah kau aja pun....kau dah tak boleh stand by your own argument...terus patah saysp?

Agak agak la....

So lepas ini tak masuk tred ini lagi la?

Jgnla
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok day 2 @KAK LEEN tak masuk.....counting
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:18 PM | Show all posts
x abis lagi penunggu thread ni meracau...
kejap jadi penunggang agama, kejap jadi pelesit gile seks, kejap jadi pakar motivasi....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 10-6-2021 11:17 PM
Tak tahu lah u.
Kalau sy pergi Kg Baru, biasa cari kedai bubur nasi berlauk tu. lama betul tak j ...

Oh saya pernah mkn sate madura kat sg kayu ara.. boleh lah kalau nak cuba. Tp xtau nk kata sedap ke x..kne ikut selera masing2 la
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 11-6-2021 06:37 PM
Oh saya pernah mkn sate madura kat sg kayu ara.. boleh lah kalau nak cuba. Tp xtau nk kata sedap k ...

kau yg dah merasa sedap atau so so aja mengikut tastebud kau? ada setanding satay samuri atau satay kajang?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 11-6-2021 06:18 PM
x abis lagi penunggu thread ni meracau...
kejap jadi penunggang agama, kejap jadi pelesit gile seks ...

nak tunggu kak leen lambat sangat...dia hilang terus keww kas? kalau dia yg bukak tred rajin semacam masuknya ...ini adila yg bukak terus kejongbkhen diri? bergaduh keww dia dgn adila , kas?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 06:44 PM
kau yg dah merasa sedap atau so so aja mengikut tastebud kau? ada setanding satay samuri atau sata ...

Sate msia rasa rempah serai kunyit semua tu.. so sate itself dah sedap. Sate madura ni xde perapan. Maybe gaul dgn kicap manis ABC tu je. Kalau sate ayam atau daging dia kasi kuah kacang, ada tabur bwg  dan cili potong..tp keypo xsuka kuah kcg dia...kalau sate kambing cuma kuah kicap manis ABC dan tabur bwg dan cili potong.
Ni gambar google sate madura
Screenshot_20210611-185656_Chrome.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya berbuka ni .....
IMG_20210611_191057.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 11-6-2021 07:08 PM
Sate msia rasa rempah serai kunyit semua tu.. so sate itself dah sedap. Sate madura ni xde perapan ...

I suka sate kat muar johor sedappp...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 07:24 PM
Saya berbuka ni .....

Lama x makan ubi keledek rebus..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 07:25 PM
I suka sate kat muar johor sedappp...

Xpernah mkn sate muar.. hopefully can try 1 day..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 07:25 PM
I suka sate kat muar johor sedappp...

Dkt muor tu pagi2 dah jual sate...huhuhu....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list