Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
78451
View
1338
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

 Close [Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 06:13 PM
Its ok...aku sebaik baik manusia...kau tak payah nak gentar atau ketaq lutut.....cuma jgn datang b ...

Awak dah check belum jari tunjuk awak sama ada panjang ke pendek dari jari manis awak tew..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:30 PM
Depa depa dah rejam aku cukup cukup entah berapa kali datang orgasms boleh tanya aku soklan bodoh  ...

deal ok. sini xmoh maki perli tu okay...

mak sihat.. gulp!! naik bus ke? ok lai lai
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 05:17 PM
Wahhhhh ada team media, mesti dah siap sedia satu hari satu emel untuk sting.

U tag la kak lee ...

Cat, beranak kali ke berapa tah hari ni, tak sakit ke beranak hari2 ... sting sting
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 05:28 PM
baru lepas siapkan slides.. huhu harini WFH ke masuk ofis?

kita nak buka pose ni.. today kat rumah je... esok opis lah... kita buka maggi sbb teringin... hahhaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:30 PM
Depa depa dah rejam aku cukup cukup entah berapa kali datang orgasms boleh tanya aku soklan bodoh  ...

i dah sampaikan salam kat mak i tau.. so konpem awak xlah maki dila and org disini okeh... dinner maggi aje ni... salam sting  
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 10-6-2021 04:35 PM
@kaogi @kasba

Wahhhh, rumah baru. Berdengung lagi...
Thanks @adila39 sbb tag...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:50 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 06:11 PM
Selisih maklekat 44....so far alhamdulillah....no hal...compared to kak leen yg banyak macam haywi ...

ooo xde gout ok la.. Alhamdulillah.. jaga diri selalu.. dlm keadaan skg bukan kesihatan fizikal aja yg penting, mental health pun penting juga.. take care
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:52 PM | Show all posts
kaogi replied at 10-6-2021 06:12 PM
Hi semua..
Baru sempat nak masuk sini. Hari ni busy pula dgn kerja kat office.

kuah kacang dia rasa manis2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:55 PM | Show all posts
adila39 replied at 10-6-2021 07:08 PM
kita nak buka pose ni.. today kat rumah je... esok opis lah... kita buka maggi sbb teringin... hah ...

ooyeke.. selamat berbuka.. esok puasa lagi ke
cukup ke makan megi. i xboleh kalau perut kosong mkn megi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 07:52 PM
kuah kacang dia rasa manis2 ke

Tak tahu nak describe rasa dia mcmana.
Pertama kali makan.
Kuah dia mcm kuah masak lemak yg tak letak santan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 10-6-2021 07:08 PM
kita nak buka pose ni.. today kat rumah je... esok opis lah... kita buka maggi sbb teringin... hah ...


Selamat berbuka puasa u

Sedapnya makan Megi

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kim salam hokay? Beritahu theyols stinger miss them...nanti dah clear pkp...stinger datang bawak rombongan
1

Credits+5 adila39



Just a gentle reminder dilla....pls take note...i do not wish to be given any tachang.....from now on....kalau setakat +5, SM @ipes gelak guling guling atas tanah tau...dia punya sekali cantas bertabur gigi aku....bukan agak agak....macam puting beliung...terus -490.....takda bedek punya...so pls...keep your tachang for others...

Same goes to all mods here...no tachang please...for stinger....

So @adila39 pks take away your +5 from me...

Thank you....


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 10-6-2021 07:08 PM
kita nak buka pose ni.. today kat rumah je... esok opis lah... kita buka maggi sbb teringin... hah ...


Ni posa bayar hutang keww posa 6?

Maggi ni makanan ruji kau kewww dila? Mana tak gugur rambut kau?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerchillax at 10-6-2021 08:38 PM
keypochino replied at 10-6-2021 07:50 PM
ooo xde gout ok la.. Alhamdulillah.. jaga diri selalu.. dlm keadaan skg bukan kesihatan fizikal aj ...


Macam nak kenakan aku aja bab mental health itewww...? Kau jgn keypoh...aku  10 nick dah standby tau...according to admin and my corp comm team on duty......jgn jgn.....aku dah give my words pada dila no maki maki.....

@ipes pun ada jelung jeling juling air aja...watching me....



Grrrrrrrrrr


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 10-6-2021 07:03 PM
deal ok. sini xmoh maki perli tu okay...

mak sihat.. gulp!! naik bus ke? ok lai lai

For you dear.....

Ahakz
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerchillax at 10-6-2021 08:49 PM
MissYouSayang replied at 10-6-2021 06:33 PM
Awak dah check belum jari tunjuk awak sama ada panjang ke pendek dari jari manis awak tew..


Tak relevan sis dgn aku...sebab according to @greentea...ini terpakai utk male genital saja...sedangkan aku ada cikpap...tapi yg pasti dulu family lupa nak snip clit aku so sekarang aku nya panjang dan tebal.....itu aja aku nak sebut...

Maaf dila...ini tak carut tapi science ok?

Anyway you can drop your question to @ipes dia boleh kasi perincian samada findings si green tea iteww really scientifically proven atau myth aja....

Si greentea ni benda benda  male genital ni memang very close to her heart, maklumla.....kebahagian baginya iteww khen orgasm.....?

Dila..ini bukan aku fitnah ok tapi dia yg ngaku...so please
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 06:18 PM
Sting masa piyed baring2 je sting, makan coklat, tengok something green ok, rest banyak sikit jang ...

Yup bab chocolate iteww memang godiva dark chocolate aja aku bantai bila piyed.....tapi tengok green iteww aku silap besar...sebab aku salah dengar ...instead aku tengok 'blue' ..iteww yg crampnya boleh tertonggeng tonggeng sis....











Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 10-6-2021 06:12 PM
Hi semua..
Baru sempat nak masuk sini. Hari ni busy pula dgn kerja kat office.


Kuahnya nampak cair
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 10-6-2021 07:05 PM
Cat, beranak kali ke berapa tah hari ni, tak sakit ke beranak hari2 ... sting sting

Alaaa quote aja aku.....tred ini aja aku baik....lain tred aku tak guarantee....

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 08:37 PM
Macam nak kenakan aku aja bab mental health itewww...? Kau jgn keypoh...aku  10 nick dah standby ...

Alamak salah ckp ke.. manada niat nk kata sting.. mmg keypo selalu ckp cmtu kat kwn2 la..kita remind each other... suruh jaga mental health sbb time pkp ni ramai yg stress terkurung.. ofis kami pun panggil speaker luar utk bg ceramah psl mental health ni tau..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list