Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
44471
View
1313
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-6-2021 02:39 PM
Tambah suku senduk baju fav byk tk muat dah..bila nk ensap

Nanti enche suami dah mula bawak masuk hp dalam toilet bersamanya dan asyik dgn hp 24/7 senyum senyum simpul sendirian...then aku rasa insaf kau pasti akan datang.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-6-2021 02:41 PM
Sedap woiiii ... Aku suka hahaa messy pn clear ok..

janji berkuah konsepnya...kheunz?

ok i see....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 02:14 PM
Menu lunch hari ni...

Jom makan ...

grasshoppers goreng kunyit kewww kaogi?

euuuwwww
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 02:20 PM
Tak payah nak lagak suci la....melantun jugak seketul makian dari aku kang....

kahkahkahkahkah

Aik maroohhhhh???

Jaga2 manak...maroh2 nnt mn kena juai.. Eh kena deduct markah hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:03 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 02:39 PM
Ada la...cukup iteww aja yg aku boleh bagi tahu...bagibtau lebih lebih kang, nanti kau nak himpit  ...

okey. tp nanti kalau kamu mati sebab vaksin, bg harta kamu kat saya ni...


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:06 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 02:48 PM
grasshoppers goreng kunyit kewww kaogi?

euuuwwww

tak jumpa pula belalang kat sini. dapat beli ayam jer thru PandaMart.
ayam masak kicap jelah. esok2 lah cari belalang pula...


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 02:53 PM
Aik maroohhhhh???

Jaga2 manak...maroh2 nnt mn kena juai.. Eh kena deduct markah hehehe

kalau setakat muka memang wajar kena maki macam kau...senang aja aku...tapi sebab aku kenangkan adila39...janjiku padanya ....kau kira untung dapat duri terlindung la dalam tred ini...

kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 03:06 PM
tak jumpa pula belalang kat sini. dapat beli ayam jer thru PandaMart.
ayam masak kicap jelah. eso ...

Comot bangat la kogi....takda kuali yg cantik keww le creuset kew apo?

lauk atau masakan kalau sedap macam mana pun kalau prep atau presentation macam iteww twkak boleh jadi kelat tau...cuba bersih bersihkan keliling kuali.iteww la sebelum tangkop gambo..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 03:03 PM
okey. tp nanti kalau kamu mati sebab vaksin, bg harta kamu kat saya ni...

Nanti kau belanja semua boyprend kau atau kau kena tifu dgn scammer...tak mahu aku...kau iteww lurus bendul...cepat cair dgn boya darat....serammm aki harta aku 13 kontainer nanti licin kau tak manfaatkan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 02:44 PM
janji berkuah konsepnya...kheunz?

ok i see....

Ha tau pun aku tk boleh kering2 ni ..serrek kat tekak ...makan tk puas
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:09 PM
kalau setakat muka memang wajar kena maki macam kau...senang aja aku...tapi sebab aku kenangkan ad ...

Hahahaha kenangkan @adila39 ke kenangkan xlarat nk create mn baru klu mati lagi? Hahahhahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 03:19 PM
Hahahaha kenangkan @adila39 ke kenangkan xlarat nk create mn baru klu mati lagi? Hahahhahahaa


Kau ni ketinggalan lrt la  minah oiiii.....adila dah aku lantik jadi penyimpan mohor besar nick nick next change aku....kau jgn risau...

bak kata anak jiran akunyg 3 tahun 7 bulan iteww...people come people go, nick come or nick either go or made to go...TAPI stinger is here to stay...

kahkahkahkahlahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 11-6-2021 03:16 PM
Ha tau pun aku tk boleh kering2 ni ..serrek kat tekak ...makan tk puas

I tot so too....

selalu kalau mee goreng mamak kau bubuh sup apa makledek?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:24 PM
Kau ni ketinggalan lrt la  minah oiiii.....adila dah aku lantik jadi penyimpan mohor besar nick  ...

Yeke.. Haaaa baru td adila ban ko punya komen.. Seb baik xpotong markah.. Klu x.. @adila39 pon ko maki kan.ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:24 PM
Kau ni ketinggalan lrt la  minah oiiii.....adila dah aku lantik jadi penyimpan mohor besar nick  ...

Yeke.. Haaaa baru td adila ban ko punya komen.. Seb baik xpotong markah.. Klu x.. @adila39 pon ko maki kan.ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:24 PM
Kau ni ketinggalan lrt la  minah oiiii.....adila dah aku lantik jadi penyimpan mohor besar nick  ...

Yeke.. Haaaa baru td adila ban ko punya komen.. Seb baik xpotong markah.. Klu x.. @adila39 pon ko maki kan.ahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:27 PM
I tot so too....

selalu kalau mee goreng mamak kau bubuh sup apa makledek?

Bomgok gak ko ..dh konsep nasik mmg la makan berkuah ...ayoo dh la ... Ko ni terlebih tk de kerja ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:34 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 03:12 PM
Comot bangat la kogi....takda kuali yg cantik keww le creuset kew apo?

lauk atau masakan kalau  ...



hari ni malas nak deco cantik2. tu yg terus snap je dari kuali..
le cresuet mahal nak mati. tgu kamu matilah. kan ada harta 13 kontena. nanti sy boleh beli le cresuet. or cast iron yg boleh tahan 25 tahun.


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 03:28 PM
Yeke.. Haaaa baru td adila ban ko punya komen.. Seb baik xpotong markah.. Klu x.. @adila39 pon ko  ...

Adila iteww terlalu baik utk dimaki diangkat sore pun aku dah mula rasa she doesnt deserve it dari aku...tapi kalau kau...memang macam mantan kau buat kt kau henyak henyak aja...nasib baik dia tak keokkan kau....


Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 03:34 PM
hari ni malas nak deco cantik2. tu yg terus snap je dari kuali..
le cresuet mah ...

13 kontainer iteww lebih banyak sijil sijil pencapaian aku kogi....kau hantar kedai pajak pun boleh laku keww?

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list