Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
76995
View
1338
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

 Close [Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-7-2021 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 31-7-2021 10:12 AM
Yg ni takde jenis hijab tu?
Leceh lah nak pakai extender


Tak ada.. Skrg extended cantik2..
Ni iols beli dan hadiahkan semperna harijadi cucu  opah.

20210726_124316.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:15 AM | Show all posts
Good Morning ...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:16 AM | Show all posts
share kat sini apa yang FC buat 2 - 3 hari ni...

kot2 boleh bagi ilham kat sesapa yang berminat


bouquet1.jpg

bouquet3.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-7-2021 10:14 AM
Tak ada.. Skrg extended cantik2..
Ni iols beli dan hadiahkan semperna harijadi cucu  opah.

iols suka terhilangkan barang.

Gitulah perangai
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 31-7-2021 10:15 AM
Good Morning ...

Morning FC.

Lama FC tak mencemar duli kat benang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:25 AM | Show all posts
kaogi replied at 31-7-2021 10:12 AM
Yg ni takde jenis hijab tu?
Leceh lah nak pakai extender
sama lah kita ...

FC dulu2 ada buat juga extender ni...
tapi...
bila lama pakai ... macam leceh pula ...sebab ... haha asyik ilang jer mana ntah letak

lagi2 sebab nak kena basuh juga extender tu ...

sekarang FC jahit sendiri dan taruk tali sesiap


Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 10:27 AM | Show all posts
kaogi replied at 31-7-2021 10:23 AM
Morning FC.

Lama FC tak mencemar duli kat benang ni.
tu la ...

tapi ada juga jenguk2 ... cuma tak dan nak nyembang2

sihat tak...?


Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 31-7-2021 10:22 AM
iols suka terhilangkan barang.

Gitulah perangai

Sama.. Iols ada extended jenis tarik.. 3 pcs. Hilang.. Baru ni beli yg flexible.. 10 pcs..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-7-2021 10:12 AM
Bukan la mod...kekadang kita tak tau bila perlu share dgn org kan.

Samalah tu..some of us langsung x pikir pun so patut kita follow la style sarah ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 31-7-2021 10:14 AM
Tak ada.. Skrg extended cantik2..
Ni iols beli dan hadiahkan semperna harijadi cucu  opah.

Bezanya dgn i punya....ada ke depa kata tali bra heheheh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 31-7-2021 10:16 AM
share kat sini apa yang FC buat 2 - 3 hari ni...

kot2 boleh bagi ilham kat sesapa yang berminat
...

Ni fc buat sendiri? Org order utk birthday ya? Nice supermod.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 30-7-2021 11:14 AM
Waalaikummusalam Adila
And morning too

Have a good weekend kaogi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Scheherazade replied at 25-7-2021 01:02 PM
Sampai nnt tepek na gmbr. Den ni kata nk buat lama dah tp mood x mai lg

Ni sche, mmg guna butter betul..okayla..to me sedap
IMG_20210725_141030.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-7-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 25-7-2021 05:08 PM
today just kemas2 stock barang.
buang kotak2 kosong yg lama i simpan2 ni..


I pulak suka simpan paper bag..mau dah bertahun tahun tu..kdg adik i amek sbb brand paper bag tu....kira paper bag ni bernilaila utk i hahah sampai bertong tong
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2021 01:43 PM
Bezanya dgn i punya....ada ke depa kata tali bra heheheh


Sy beli yg ni 10 pcs.. Senang kalau hilang ada yg lain.. Sy rasa kita kena lagi pakai mask.

20210731_144029.jpg
20210731_144034.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2021 01:40 PM
Samalah tu..some of us langsung x pikir pun so patut kita follow la style sarah ni

Uish.. Style sy biasa2 saja.. Hahhahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:58 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 07:59 AM | Show all posts
adila39 replied at 31-7-2021 01:53 PM
I pulak suka simpan paper bag..mau dah bertahun tahun tu..kdg adik i amek sbb brand paper bag tu.. ...

wow..x rosak ke?paper beg tu tak mereput ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-8-2021 01:52 PM | Show all posts
Eh thread dah lebih 50 kan? Kena tutup.... moh buka baru

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list