Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40852
View
1278
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:19 AM | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 09:09 AM
Morning Kasba..

breakfast apa hari ni?

morning sis....sarapan apa lak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 11-6-2021 09:26 AM
morning kaogi,
simple breakfast je, pau instance n coffee...
awk breakfast ape plak tu? dah star ...

Samalah kita coffee & nasi goreng simple.
Hari ni wfh. Nak siapkan minit mesyuarat sikit.

4153F968-6356-4DD6-B4A9-32DA43CF4FFA.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 10:19 AM
morning sis....sarapan apa lak tu?

Nasi goreng simple2 je u
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi ada LHDN call.
Katanya saya ada tunggakan cukai.
Pastu minta ic saya. Saya kata, dah uols yg call saya, mestilah uols ada details saya.

Call pun guna nombor camni
3E24E5D6-1AFE-480A-B12C-F020C0E06077.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:24 AM | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 10:21 AM
Nasi goreng simple2 je u

sarapan ni la sedap u! semalam mak i masak nasi goreng merah i terliur je tengok pastu dia masak pulak nasi minyak...i stress betul dia masak sedap manjang tapi x masak tanya pulak....huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:26 AM | Show all posts

wah.. merbeles ni...


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:28 AM | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 10:24 AM
sarapan ni la sedap u! semalam mak i masak nasi goreng merah i terliur je tengok pastu dia masak p ...

mak u duduk sekali dgn u ka?

sedaplah dapat makan sedap2 ni..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:28 AM | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 10:24 AM
Tadi ada LHDN call.
Katanya saya ada tunggakan cukai.
Pastu minta ic saya. Saya kata, dah uols ...

scammer ni, LHDN takde masa nak call one by one mcm ni .

My sister dah kena, but lain sikit mentioning ada saman sbb cukai ke apa then dia buat real...ada transfer line ke officer dia and weird part my sis kata my sis terus jadi takut and ikut apa dia suruh. She transfer 2k ke ...yg pelik org tu suh sis i transfer semua yg ada dlm account tu..nasib baik ada 2k je. Then balik rumah my sis still mamai x citer kat husband dia...then only bila kena sergah baru my sis mcm sedar eh kenapa aku nangis mcm apa and transfer she cant hardly remember. So if nampak no ni u hangup je. Usually i hangup and nnt after awhile i call back no tu...so nnt u tau la kalau indon yg pick up or accent pelik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:29 AM | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 10:28 AM
mak u duduk sekali dgn u ka?

sedaplah dapat makan sedap2 ni..

hehehe dah tua pun duk dgn mak, yeap..i anak manja sampai ketua...ye la sapa nak teman mak ayah i tu lain dah kawen and ada family sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 10:20 AM
Samalah kita coffee & nasi goreng simple.
Hari ni wfh. Nak siapkan minit mesyuarat sikit.

Pun sedap tp bdn akn lemau ...makan heavy2
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:38 AM | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 10:28 AM
scammer ni, LHDN takde masa nak call one by one mcm ni .

My sister dah kena, but lain sikit me ...

itulah, takde kerja lain agaknya scammer ni.


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:40 AM | Show all posts
makadek replied at 11-6-2021 10:29 AM
Pun sedap tp bdn akn lemau ...makan heavy2

nak kena kumpul step 10k per day..  tapi skrg dilanda kemalasan.
nak dpt 3k step pun tak berjaya.. hahaha

omg.. bila nak sedar diri ni...


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:43 AM | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 10:18 AM
alhamdulillah, tu la masa yg bising bising tu i updatekan mysejahtera mak i ...tap tup next day te ...

Hari ni mcm bese la wfh, tapi xde la bz sgt pun....
mcm awk gak la, nak start keje ni punye la slow, maybe sbb jumaat kot...tgif
tapi saye dgr, yg mane stuck dkt apps aritu sume dah dpt dat of appointment, ur parent appointment tu kat mane?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:44 AM | Show all posts
kaogi replied at 11-6-2021 10:20 AM
Samalah kita coffee & nasi goreng simple.
Hari ni wfh. Nak siapkan minit mesyuarat sikit.

wah, bagi saye nasi goreng tu x simple. takes effort gak tu nak buat....
selamat berwfh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerchillax at 11-6-2021 11:35 AM
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:26 PM
Aku boleh tolerate kebodohan paw tapi tak boleh tolerate obliviouness..kau mod macam tak tahu thin ...


apa yg kau ban dila?

harmless macam ini pun kena blanket?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 11-6-2021 10:44 AM
wah, bagi saye nasi goreng tu x simple. takes effort gak tu nak buat....
selamat berwfh

setakat nasi goreng bodoh campak campak bahan dlm kuali apa yg payah na kas? nak meneran bila constipation atas potty iteww lagi needs much more effort kheunz?

kahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 07:26 AM
Nk chat gk laa... Rasa mcm result spm tahun ni byk elok sbb cikgu cikgi mls nk stress nk menjawab if ...


Kita raikan kecemerlangan...jgn asyik bersangka buruk dan negative....at the end of the day kau suap dgn segala apa pun if you dont make that effort to move...you will not get anywhere...

You had your chances then but you threw them away...so jgn nak ber iri dgn the present lot....dgn ber unfair kehulu ber unfair kehilir

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-6-2021 08:33 AM
hehehe kuih badak sedap mak.

Cucur badak ini keledek yg dimashed digumpal dgn intinya serunding iteww kew?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 11:34 AM
apa yg kau ban dila?

harmless macam ini pun kena blanket?

ye la mana boleh tulis bofodofoh.. kan dah janji.... perli boleh la sipi sipi okehhh.. jom minum!!

eh puasa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak baru petik pakis merah
Nk tumeh belacan..
Petik tepi rumah je
Maklomlh org kampung
Duk dlm estate sawit
IMG20210611124559.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list