Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
76812
View
1338
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

 Close [Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 09:42 PM | Show all posts
kaogi replied at 10-6-2021 07:56 PM
Tak tahu nak describe rasa dia mcmana.
Pertama kali makan.
Kuah dia mcm kuah masak lemak yg tak  ...

area kg baru byk gerai sate minang kan..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tanya modmod, kat forum ni boleh ke kita block forumer? kadang rengsa la baca komen2 level troublemaker ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum sahabat Cari.
Screenshot_2021-06-10-22-19-47-88.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 10-6-2021 09:48 PM
nak tanya modmod, kat forum ni boleh ke kita block forumer? kadang rengsa la baca komen2 level troub ...

Public domain nak mintak block forummer...tak kena penampor dah bagus....

Dasar sengkek....

Kahkahjahjah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Janjimanismu123 replied at 10-6-2021 10:22 PM
Assalamualaikum sahabat Cari.

Beri maaf sebelum maaf dipinta..iteww semulia mulia perbuatan.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 10:36 PM
Beri maaf sebelum maaf dipinta..iteww semulia mulia perbuatan.....

Betul tu..tp jawab la salam sy dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Janjimanismu123 replied at 10-6-2021 10:41 PM
Betul tu..tp jawab la salam sy dulu

Kalaupun tak berkesempatan melalui zahir....didalam hati tetap jawabnya....

WS
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 09:27 PM
I dont know whether satay padang ni persis satay bandung yg aku pernah beli...waktu libur disana ...

Yup. Rasa satay ni blend sgt.
Jadilah. At least pernah rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 09:42 PM
area kg baru byk gerai sate minang kan..

Tak tahu lah u.
Kalau sy pergi Kg Baru, biasa cari kedai bubur nasi berlauk tu. lama betul tak jejak kaki makan2 kat Kg Baru.

Kawan sy kata sate madura sedap.
Nanti nak cuba cari.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 10-6-2021 11:14 PM
Yup. Rasa satay ni blend sgt.
Jadilah. At least pernah rasa.

Must be the same one  i had sis.....my first and the last la rasanya...never again....

Adventurous i may be...tapi this one really distasteful pada tekak aku...sorry no offence

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 10-6-2021 09:48 PM
nak tanya modmod, kat forum ni boleh ke kita block forumer? kadang rengsa la baca komen2 level troub ...

Anggap je dia penyeri suasana...

Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 11:17 PM
Must be the same one  i had sis.....my first and the last la rasanya...never again....

Adventur ...

Samalah juga. Mmg takkan beli lagi.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ketagih tau tak baca semua post forumer
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 10-6-2021 11:18 PM
Anggap je dia penyeri suasana...

Hihihi

hehehe dah macam budak terencat yak yak yeah dah iols nengok budak tu sis...iols duk perati je mn budak tu sejak dari habis pru hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 11-6-2021 07:07 AM
hehehe dah macam budak terencat yak yak yeah dah iols nengok budak tu sis...iols duk perati je mn  ...

Ada anak sendiri yg serupa kew sis? To know?

No wonder you want a fresh of air dari hari hari ngadap your very own dirumah?...now nak lek jek lek pis kt forum pun kena ngadap sorang dua lagi?

Kahkahkahkahkahkah

Kami paham....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
J4I replied at 11-6-2021 12:42 AM
Boleh ketagih tau tak baca semua post forumer

Kureeeeng itewww sarcasmnya

Nak kena banyak belajar dgn nick stinger the real art of sarcasm.

Kahkahjahkah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nk chat gk laa... Rasa mcm result spm tahun ni byk elok sbb cikgu cikgi mls nk stress nk menjawab if prestasi teruk..plus spot question kan dah byk bocor.. Pastu ditambah dgn si jidin ayah nobita takut kena kecam and semua org simpati covid candidate.. So yeah. Kaka tetap rasa xfairrrrr

Apeni apeni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 07:26 AM
Nk chat gk laa... Rasa mcm result spm tahun ni byk elok sbb cikgu cikgi mls nk stress nk menjawab if ...

huhuhu sis result bagus pun tapi potensi mereka nak live a campus life tak kemana...kalo covid ni semua online classes yang macam makin demoralize semangat nak belajar
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
bloodyamuk replied at 11-6-2021 07:41 AM
huhuhu sis result bagus pun tapi potensi mereka nak live a campus life tak kemana...kalo covid ni  ...

Well... Kayangan still bebas.. Dok laa p blaja oversea sana.. Kaka skodeng ig bdk dok sweeden bestnye lahai.. Dh xpyh pki mask.. Msia ni dh kalah negara dunia ketiga.. Ivermectin ada xmo try pki.. Elok je negara lain kes puluhan ribu dah tinggal ratus2 je.. Kita ni 5k nk turun pon amik masa smpi 3minggu..sesak napasss tgk kerenah politaik masing2 buat hal.. Hmm. Nway kaka pon nyampah bc komen si ponen sekor tu smpi Siggy kaka is all dedicated  for him.. Nnt jgn lupa aminkan ya. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni try tknak nap smlm lajak 2jam nap
Natijahnya sakit kepala maha kuat mcm nk pecah 2bji panadol pn tk mampu nk tlg.
Serik wor..

K nk gentel kueh cucuk badak yg tk da badak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list