Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
40827
View
1278
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 05:43 PM | Show all posts
Alah, typo pula... gitu jadi giut
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 05:42 PM
Oh giut, tq sting

Kau ada gout?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:02 PM
Hello...dah jawab salam catpaw...jamak sekali buat semua...so yours tak payah jawab lagi kgeunz?
...

Hi sting.. ok xpe kalau taknak type. Just jawab Salam dlm hati pun boleh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:44 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 09:39 AM
@kak LEEEEEEEN

Where art thou?

Tersalah sikit tu... nama leen tak biru... dapat tag id kak je kalau gitu.. kena tengok id kak leen camana tag macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:36 PM
Slides for presentation? Kau kerja buat slides keww keypoh?

Haah demi kelansungan hidup.. Alhamdulillah masih ada kerja. Buatpe je harini?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 05:43 PM
Alah, typo pula... gitu jadi giut

Aku tahu sesiapa yg nak engage aku jari selalu terketar...

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 05:44 PM
Haah demi kelansungan hidup.. Alhamdulillah masih ada kerja. Buatpe je harini?

Buat apa? Layan peminat2 aku kt forum la....dah geharu cendana pula.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 05:44 PM
Tersalah sikit tu... nama leen tak biru... dapat tag id kak je kalau gitu.. kena tengok id kak lee ...

Tak kosa la kalau macam iteww banyak nah spellingnya......

Aku tahu she is watching...tunggu thread ni naik pagar...berderu la dia masuk...

Dia khen ada love hate relationship dgn aku...

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:46 PM
Buat apa? Layan peminat2 aku kt forum la....dah geharu cendana pula.....

Hehe rajin layan peminat. Ada dpt hadiah ke dari peminat?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 05:43 PM
Hi sting.. ok xpe kalau taknak type. Just jawab Salam dlm hati pun boleh..

WS iteww khen dah jawab?

Aku ni jari besar besar jadi bila menaip selalu berterabur....sebab iteww bab jawap atau beri salam aku seram bila teekehel macam catpaw...gitu jadi gout...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 05:49 PM
Hehe rajin layan peminat. Ada dpt hadiah ke dari peminat?

Peminat semua jenis sengkek...tak mampoo nak kasi aku hadiah keypoh....

Tahula taste aku bukan taste marhaen.....org dok eastin for staycation over the weekeends...aku bantai fourseasons for the whole week..theyol pun seram nak bagi hadiah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:50 PM
WS iteww khen dah jawab?

Aku ni jari besar besar jadi bila menaip selalu berterabur....sebab it ...

Ook noted..ada gout ke? Kne jaga mkn.. nnt bengkak susah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 05:53 PM
Peminat semua jenis sengkek...tak mampoo nak kasi aku hadiah keypoh....

Tahula taste aku bukan  ...

Ala.. kalau hadiah org bg seikhlasnya, kita terima aja.. xkisah la dari golongan marhein atau aristocrat.. at least ada peminat.. bukan pemenat
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:08 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 09:45 AM
Aku tahu sesiapa yg nak engage aku jari selalu terketar...

Ecececee
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 10-6-2021 05:59 PM
Ook noted..ada gout ke? Kne jaga mkn.. nnt bengkak susah

Selisih maklekat 44....so far alhamdulillah....no hal...compared to kak leen yg banyak macam haywire...

Naik penat aku nasihatkan dia...minggu depan nak jumpa doktor for routine check up baru nsk kalam kabut crash diet...soft drinks , red meat semua letak tepi...

Kau tolong nasihatkan dia keypoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi semua..
Baru sempat nak masuk sini. Hari ni busy pula dgn kerja kat office.

Ni tapaw Satay Padang for dinner
2C745ADF-E21C-49D7-9306-046B2B639E25.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
@dahlia

Meh lepak sini..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 10-6-2021 06:08 PM
Ecececee

Its ok...aku sebaik baik manusia...kau tak payah nak gentar atau ketaq lutut.....cuma jgn datang bad piyed......aceheng pun aku langgor...

Kahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
@missBlackDahlia

Silap tagging tadi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:18 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 10-6-2021 10:13 AM
Its ok...aku sebaik baik manusia...kau tak payah nak gentar atau ketaq lutut.....cuma jgn datang b ...

Sting masa piyed baring2 je sting, makan coklat, tengok something green ok, rest banyak sikit jangan stres2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list