Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
56335
View
1338
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

 Close [Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-6-2021 04:32 PM | Show all posts
krik..krik...krik....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh kita merasai musim buah tembikai di Semenanjung Gaza.. moga Allah lindungi mereka
20210619_215209.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Janjimanismu123 replied at 19-6-2021 09:56 PM
Meh kita merasai musim buah tembikai di Semenanjung Gaza.. moga Allah lindungi mereka

u kat Gaza ke janji?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 16-6-2021 12:24 PM
Pucuk manis petik tepi rumah...
Pucuk miding,pucuk ubi,pegaga ..sayur2 ni mmg ada tepi rumah

Dah lame x mkn sayur ni, tingat masakan arwah nenek ngan mak...huhuhu....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Janjimanismu123 replied at 19-6-2021 09:56 PM
Meh kita merasai musim buah tembikai di Semenanjung Gaza.. moga Allah lindungi mereka

Ni @janjimanismu124 volunteer ke palestine ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 08:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam n gud morning guys,
Happy weekend. Dah sarap ke tu?
Sori gambar x lawa sbb cahaya matahari dah terik so lighting dah lari, mls nak adjust2 kamera...huhuuu...
16241492165248440809331022317337.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 20-6-2021 08:35 AM
Salam n gud morning guys,
Happy weekend. Dah sarap ke tu?
Sori gambar x lawa sbb cahaya matahari d ...

Morning & wassalam kas... sarapan apa today? xpe as long gambar sendiri ok je tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 20-6-2021 09:30 AM
Morning & wassalam kas... sarapan apa today? xpe as long gambar sendiri ok je tu

Hari sarap paufrozen beli kat giant, ok gak la cume terlbh manis....
Adila sarap ape tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 20-6-2021 09:46 AM
Hari sarap paufrozen beli kat giant, ok gak la cume terlbh manis....
Adila sarap ape tu?

Kita sarapan ni je...


google review direct link

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 20-6-2021 10:07 AM
Kita sarapan ni je...



Wah sedap nye...
Kalau mat salleh uk tu, die mkn bean tu dkt pinggan n using fork....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 20-6-2021 10:11 AM
Wah sedap nye...
Kalau mat salleh uk tu, die mkn bean tu dkt pinggan n using fork....

xpelah kita adjust ..nak sarapan nasi lemakla nasi gorengla ..but kenalah jaga ..dah age 40s ni...later buat apa kas?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 20-6-2021 10:12 AM
xpelah kita adjust ..nak sarapan nasi lemakla nasi gorengla ..but kenalah jaga ..dah age 40s ni ...

Jap lg nak amik buku latihan bdk2 dkt diorg punye kindi lps tu shopping sket kat mart. Lps tu mereput je kot kat rumah, huhuh...mco katekan...
Adila buat ape hari ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 20-6-2021 10:16 AM
Jap lg nak amik buku latihan bdk2 dkt diorg punye kindi lps tu shopping sket kat mart. Lps tu mere ...

Ada ura ura sekolah akan dibuka ke? Mybe today i layankan my dad..doa baru dos #1 AZ so sakit badan katanya...later on continue my work kot...tapi tu la dia punya kejap sampai ke ptg nnt heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 20-6-2021 10:28 AM
Ada ura ura sekolah akan dibuka ke? Mybe today i layankan my dad..doa baru dos #1 AZ so sakit bada ...

Xde kot, tu yg ticer diorg suruh amik buku kat sekolah tu, utk praktis kat rumah. Saye pun ingat nak jengah2 laptop kjap. Semlm pun ade gak buat keje, nasib boleh claim hours. Dpt gak duit lbh sket...
Ur father xnak tunggu pfizer ke? My parents dah setel dah 2 dos utk pfizer tu.
Skarang tgh bz ke keje?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 20-6-2021 01:12 AM
u kat Gaza ke janji?

Tidak Adila & Kasba..just follow rapat kisah Gaza..tak dapat jadi cekal mcm mereka..cuma cakna dgn kisah mereka jer..sbg saudara seIslam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 20-6-2021 10:45 AM
Xde kot, tu yg ticer diorg suruh amik buku kat sekolah tu, utk praktis kat rumah. Saye pun ingat n ...

Ohhh...tu la i pun dgr je...hmm dia dah daftar kat AZ. Mak i dpt sinovac. I pfizer and dah complete pun. Xpelah mana mana pun ok..janji dpt vaccine.

I baru habis aleh pokok .potong daun buang ulat..haihh stress tgk kena makan ulat...laptop belum sentuh lagi..hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-6-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Janjimanismu123 replied at 20-6-2021 11:06 AM
Tidak Adila & Kasba..just follow rapat kisah Gaza..tak dapat jadi cekal mcm mereka..cuma cakna dgn ...

Ohhh semoga Allah lindungi kawan janji..xpe u ada kat mana mana pun xpe..yg penting kita doakan ...salam dari rakan di malaysia..hopefully Allah lindungi beliau and semua umat Islam disana.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 20-6-2021 11:17 AM
Ohhh...tu la i pun dgr je...hmm dia dah daftar kat AZ. Mak i dpt sinovac. I pfizer and dah complet ...

Owh, camne mak awk dpt sinovac ek, yg saye tau under company kan? Awk ni kire frontliner la ek dpt pfizer awal?
Tu la, berkebun ni downside die mahkluk perosak la.....
Pasal keje ni mmg takes time la, keje xkan habis punye....
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaogi at 20-6-2021 11:26 AM
kasba replied at 20-6-2021 08:35 AM
Salam n gud morning guys,
Happy weekend. Dah sarap ke tu?
Sori gambar x lawa sbb cahaya matahari d ...


Morning uols

Sepi sekejap benang ni
My daughter request Nasi Goreng Kampung
Pack cantik2 dan hantar kat dia.
D5AA12D3-D3B3-444D-A853-8DC74069AFD0.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2021 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
kaogi replied at 20-6-2021 11:22 AM
Morning uols

Sepi sekejap benang ni

Bese la tu, sepi bermuhasabah. Xpun sepi bermonolog sorg2...hehehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list