Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
80847
View
1338
Reply

[Persahabatan] Social Chit Chat 5

 Close [Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 12-6-2021 01:06 PM
4yo n 6yo...

Aku dulu umur 4 tahun walau masih bisu cakap sepatah haram pun tak boleh...my parents beli perabot kecil actus ikea for my room...guess siapa yg fix? You see kas kekadang parents ni tak kuasa nak train anak anak to be lasak dari sudut ini...konon tak mo berkecah and what not...tapi aku dulu my parents sanggup let me do thinhs yg tak memnahayakan diri macam fixing things gini walaupun at initial stage bersepah dan lebih banyak yg jahanam dari siapnya...

Kau faham kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 12-6-2021 01:05 PM
Owh, dulu mmg mcm tu la. Lps tu ade beli yg bulu2 bole bengkok tu, senang sket keje...
awk writer ...

dedua pun tak saja nak cuba cuba to keep my sanity... hehehe

oh I cannot habuk allergy nnt bersin manjang..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 01:28 PM
dedua pun tak saja nak cuba cuba to keep my sanity... hehehe

oh I cannot habuk allergy nnt bers ...

Memang ada semput keww?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 12-6-2021 01:36 PM
Memang ada semput keww?

ye ada sting.. lunch apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 01:28 PM
dedua pun tak saja nak cuba cuba to keep my sanity... hehehe

oh I cannot habuk allergy nnt bers ...

Sometimes kite x tau bakat terpendam. Try write dkt wattpad la, kat situ ramai gak pengkritik yg x pro...huhuhu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 12-6-2021 01:45 PM
Sometimes kite x tau bakat terpendam. Try write dkt wattpad la, kat situ ramai gak pengkritik yg x ...

xde obligation pun if ada rezeki siap and bolehla try antar memana.. tgh tulis pasal life kita during covid ni.. survival kita cemana...  and so on... pastuu selit sikit romantic d amour... lunch apa? masak apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 01:48 PM
xde obligation pun if ada rezeki siap and bolehla try antar memana.. tgh tulis pasal life kita dur ...

Lunch simple je, sayur campur n ayam bakar beli kat giant...
Awk lunch ape? hari ni kire dah raye kan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 12-6-2021 02:22 PM
Lunch simple je, sayur campur n ayam bakar beli kat giant...
Awk lunch ape? hari ni kire dah raye ...


Dah kas...ni baru lepas and mata pun dah layu. Lunch nasi arab je
IMG_20210612_140141.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 02:35 PM
Dah kas...ni baru lepas and mata pun dah layu. Lunch nasi arab je

Wah, sedap tu. Kire lauk raye ni ek.
Bese la tu lps lunch time weekend2 ni, mmg membuai je rase. lps tu pekena aircond time panas2 ni, dah la xbole kluar mane2. Nasib ais krim ke float ke xde........
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 02:35 PM
Dah kas...ni baru lepas and mata pun dah layu. Lunch nasi arab je

Nampak Too Dry nasinya ...
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 01:45 PM
ye ada sting.. lunch apa tu?

Since birth atau dah tua tua bangka ini?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apom pishang.....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 12-6-2021 02:35 PM
Dah kas...ni baru lepas and mata pun dah layu. Lunch nasi arab je

Tk berpa gemar nasik ereb ..sbb kering gitu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aish rajin tak tauuuu nak habbaqqqqq
IMG20210612190057.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 12-6-2021 07:04 PM
Aish rajin tak tauuuu nak habbaqqqqq


Lebih banyak tepong dari pisangnya....

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kasba replied at 12-6-2021 02:47 PM
Wah, sedap tu. Kire lauk raye ni ek.
Bese la tu lps lunch time weekend2 ni, mmg membuai je rase.  ...


Nampak sedap belum tentu rasanya sedap kheunz? Tapi kalau sekadar komen ujung ujung dapat tacang lebih kerna terlalu memuji...then by all means..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaweh ...sembelih ayam kampung ler kita pagi ni..pastu kita gulaikan guna rempah timbang..
Jap lg ade la walaun kaki kondem melangau kat pic aku ni..so kecian kecian ....kureng kasey dan shayang
IMG20210613120408.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 13-6-2021 12:50 PM
Walaweh ...sembelih ayam kampung ler kita pagi ni..pastu kita gulaikan guna rempah timbang..
Jap lg ...

Tutup dapur awal arini...kul 6kang baru hi tea cum dinner
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 13-6-2021 12:50 PM
Walaweh ...sembelih ayam kampung ler kita pagi ni..pastu kita gulaikan guna rempah timbang..
Jap lg ...

Ayam lenggek motocade keww makledek?

Tahu ayam kampong...tapi sekor dipotong berapa bahagian? 14? 16?

Teciknya bahagiannya...

Nampak lauknya macam ok berminyak tapi rasa belum tentu lagi kheunz?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 13-6-2021 02:46 PM
Ayam lenggek motocade keww makledek?

Tahu ayam kampong...tapi sekor dipotong berapa bahagian? 1 ...

Kalau bg ko makan berminyak molot sambil mata hitam ke atas..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list