CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1970|Reply: 11

Petugas Kesihatan Gelabah TV Di Pusat Pemberian Vaksin Tayang Filem Lucah

[Copy link]
Post time 10-6-2021 10:07 AM | Show all posts |Read mode
Video tular di media sosial menunjukkan filem lucah ditayangkan di televisyen (TV) di pusat pemberian vaksin Covid-19, di Costa Rica.


TV itu secara tiba-tiba menyiarkan filem berkenaan, di mana sebelum itu menayangkan khidmat awam di kemudahan perubatan.


Kejadian berlaku di Bandar San Jose pada Isnin.




Petugas kesihatan cuba mematikan TV yang menayangkan filem lucah secara tiba-tiba.
Foto ViralPress





Menurut Daily Star, ketika kejadian, orang awam sedang menunggu di dalam khemah perubatan untuk giliran mereka mendapatkan suntikan vaksin.


Keadaan itu menggemparkan orang ramai, sementara petugas kesihatan cuba untuk mematikan TV yang kelihatan bersambung dengan komputer.


Petugas bagaimanapun berjaya mematikan TV tersebut dengan mencabut 'plug' dan memohon maaf kepada orang awam di atas kesulitan yang berlaku.


Bagaimanapun, tidak dipastikan sama ada insiden berkenaan berlaku secara tidak sengaja atau angkara gurauan (prank).


Siasatan sedang dijalankan bagi mengesan individu yang memainkan video tersebut.




Sumber: mStar
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:15 AM | Show all posts
Edited by tipahketipung at 10-6-2021 02:32 AM

Bideo lesbian pulek tu sib baik baru light2 je 1st base tanggal coli.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda ni ibarat ko buka video bermanfaat yg org share tp audio diubah boh efek pompuan mengerang ketika seks...jenuh gelabah nk cover.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita basi dalam WhatsApp
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Acik KKM layan lesbo porn pulek... Fetish ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
ingat ke kat maeps serdang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:35 AM | Show all posts
JunkMail replied at 10-6-2021 02:18 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Acik KKM layan lesbo porn pulek... Fetish ke?

ada le tu koleksi2 tak delete.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 10-6-2021 10:18 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Acik KKM layan lesbo porn pulek... Fetish ke?

Costa rica kat msia ke dol?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo ingatkan ppv malaysia tadi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 03:02 PM | Show all posts
Boss: Turn on the TV, play Covid clips

Staff: What? I can't hear you clearly, I got an ear infucktion. play  Cock Vid clips? Okay

Miscommunication....

It happens.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha nasib bukan dekat Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada nampak member iols yg anti kkm sindir pasal video ni kat fb.
Dia siap sindir konon katanya sibuk sgt kes banyak tp sempat plak layan video tak senonoh gitu.

Ropanya kat negara lain adoilaah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2021 12:18 AM GMT+8 , Processed in 0.084554 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list