Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9124
View
102
Reply

"Terkinja-Kinja Menari, Pakai Baju Terbelah Dada"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2021 09:12 AM | Show all posts |Read mode
Daiyan Trisha dihentam gara-gara memakai baju yang menampakkan bahagian dadanya.


Pakaian itu dianggap terlalu seksi dan mencolok mata.


Foto: IG






Penyanyi itu dikritik selepas memuat naik video di TikTok memakai baju tersebut sambil terkinja-kinja menari kata netizen.


Bagaimanapun Daiyan kata baju yang dipakainya itu tidak keterlaluan pun.


       
       



"Saya memang tak jangka langsung akan terima komen-komen macam itu. Bagi saya baju itu biasa sahaja, tidaklah mencolok mata.


"Semua orang tahu saya bukanlah seorang yang seksi, saya masih tahu batas-batas pemakaian.


"Kalau saya rasa posting tu ada yang tidak kena, memang saya tidak akan post. Jadi saya post video berkenaan sebab memang saya tak rasa seksi pun," katanya kepada mStar.




  



Tambah Daiyan dia tak peduli dengan semua komen.


"Saya selalunya jarang spend masa baca komen-komen di TikTok, saya baca sikit lepas tu dah pergi ke Instagram dan Twitter pula.


"Di TikTok memang kita tahu ramai budak-budak sekolah, mereka pun main cakap sahaja.


"Saya rasa sekarang semua orang banyak masa duduk di rumah, sebab itu mereka suka fokus pada benda negatif daripada nak cari benda yang positif."


  



  



Penyanyi ini juga sempat berpesan kepada pengguna media sosial supaya tidak terlalu kasar dalam memberi komen.


"Kita kena sentiasa jaga bahasa. Saya buat TikTok ini pun untuk tujuan expand nama dan brand Daiyan Trisha itu sendiri.


"Setiap platform media sosial, saya ada content tersendiri agar jadi lebih relatable dengan semua pengikut." -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-6-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm2 minah ni buat tp tetap sendu.. mengacara Muzik2 pun sedih.. kadang2 nmpk dia xtau cmne nk tnya soalan kat guest artist.. nmpk awkward & krik2
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seksi menda baju ckit nak sampai cikpet..cmtu ke definisi tak seksi dia. Kena buat aksi ghairah kot. Tapi dia posing PON dah macam stim je tengok..hidung dia memang beza. Dulu kembang setaman.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:28 AM | Show all posts
dia nih dah mula nampak tua la..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Biarla dia nk belanja
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:40 AM | Show all posts
ingat seksi nampak lurah dendam
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tua nanti insap pki tdg litup... Baru buang video/gmba lama ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:47 AM | Show all posts
Dia demand viewers tinggi kena lah korbankan maruah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:48 AM | Show all posts
buat hidung...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:09 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 10-6-2021 09:28 AM
dia nih dah mula nampak tua la..

mcm nadia bryan siket la muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:11 AM | Show all posts
nononcrux replied at 10-6-2021 10:09 AM
mcm nadia bryan siket la muka dia

muka2 retis mesia dah jadi mcm muka2 retis kat korea.. sumer sama pesen.. acuan sama..
sbb jumpa doktor sama ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:16 AM | Show all posts
comel je dia ni tapi nape x de aura ek?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:34 AM | Show all posts
die ok je tapi betol la..aura tu takde.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
nyra replied at 10-6-2021 10:34 AM
die ok je tapi betol la..aura tu takde.

Setuju, iols tengok dia ni lawo tapi tak rasa nak follow pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgh2 covid menggila, manusia makin hilang akal rupanya.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:43 AM | Show all posts
Hunnybunny888 replied at 10-6-2021 10:38 AM
Setuju, iols tengok dia ni lawo tapi tak rasa nak follow pun

haah. takde daya tarikan. just kenal je la..tapi kalau tanye drama ape die berlakon mmg tak tau.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka mcm NB..hidung masih jambu..dua2 takde aura..dok belanjer tik tok acah bbnu..padahal muka kertu..
artis2 ni tiktok yg sedap dipandang..amelia henderson ngan nora danish je..
yg lain gedik lebih..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah tuan badan ckp tak seksi mcm gitu..mcm mana plak seksi dimata beliau yer..hmmm nexttttt
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:50 AM | Show all posts
nauzubillah min zalik... netizen ni pergi ikut tips dr muhaya ke supaya jadi bodoh2 tu?

dah sah2 sheols tak pakai tudung... tapi bila dada dia terbelah buat2 terkejut pulak dan terkinja2 jugak bagi komen pasal dada... ya ampunnn...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-6-2021 10:50 AM
nauzubillah min zalik... netizen ni pergi ikut tips dr muhaya ke supaya jadi bodoh2 tu?

dah sah2  ...

aku pun heran gak
sah2 DT ni freehair and mmg seksi dr dulu lg
lainla kalo nabila razali ke,iman troye ke,bleh la netizen acah2 tanjat boboi ke hapa kan
lagIpun DT tu retis, kalo nk sopan bagai, pi la apply keje opis sana tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list