CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Lepas Zara Zya, Che Ta Pula Buat Hal

[Copy link]
Post time 9-6-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeiiiiiiiiiii
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 9-6-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mulut mengaku level high class. Perangai jugak yang serlahkan realitinye  
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:16 PM | Show all posts
hellloo.. janji duit ok.... asyukkkk dari gaji min 1.5k

nanti acik2 semua jugak yang bising tak nampak2 rupa istana kokdiang che ta... baru2 ni che ta takat mampu sewa bilik hotel ritz carlton jah untuk photoshoot gambar raya...

che ta tengah kumpul duit la tu nak pacak tiang istana kokdiang dia... kena pakai tiang seri tau sebab ni istana bukannya rumah marhaen... tak silap tapak tanah dah tarah dah haritu... dengan perkampungan2 bunian kat situ terpaksa di pindahkan untuk bagi laluan kepada istana kokdiang che ta yang di nanti2kan acik2 forum...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
cik abang kalau lari cari miss V baru baik sepak je die
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyaknya intan ex kude pun promot produk ni, video si alam wakaka whoareyus tu. geli tengok video produk sampah mana ni gigih bayar retis dan igfemes
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadoi la haaa berlumba2 dgn iklan x semenggah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 9-6-2021 06:21 PM
Apsal tak tag zain kat situ... Contoh ayat "makin manja la zain ni lepas mummy pakai benda ni, tak l ...

Yes sokong. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:30 AM | Show all posts
desperate betul...
demi nak menten lifestyle khennn
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-6-2021 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai... Nenek pon tkmo klh nk bermanja jugak.. Payment brapa banyak sanggup nk jaja hal atas katil semua...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Anju letak kt ig takde sapa pun nk kecam. Yela sesuai sgt kan anju dgn post2 yg sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat fb banyak iklan camni kan?
Iols terkejut ritu lalu kat wall, kawan office buat karangan lebih kurang macam ni la "tengah dok mencangkung kemas rumah, ada bau tandas.. tanya cik abang rupanya bau cik bunga kita"
Something like that ayat sheols
Terus iols unfollow dan rasa geli je bila tengok sheols
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 08:24 AM GMT+8 , Processed in 0.070238 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list