Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
795
View
15
Reply

Biopik Datuk Nicole David ke layar perak

[Copy link]

Author: fadz84    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-6-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by fadz84 at 12-6-2021 07:32 AM

"I am nicol david', bukan saya tetapi itulah judul biopik legenda skuasy dunia, Datuk Nicol David, yang akan difilemkan tidak lama lagi.

Nicol berkongsikan keterujaan bersama wartawan Astro Arena, Shahrazad Sani, malah turut menjawab persoalan adakah dia akan tampil melakonkan diri sendiri dalam biopik tersebut.

Pencarian Nicol versi filem akan membabitkan pelakon profesional atau pendatang baru daripada seluruh pelusuk Malaysia.

Dan satu lagi watak penting, jurulatih Nicol, Liz Irving, akan mendapat suntikan pelakon Hollywood.

Tetapi lebih penting, badan penerbit Ace Pictures membariskan penulis skrip yang memahami kisah Nicol.

Nicol menegaskan biopik itu bukan kisah klise bagaimana seorang 'underdog' bangkit menjadi ikon dunia, tetapi lebih sebagai sumber inspirasi untuk generasi akan datang.

(Sumber: stadiumastro.com, 7 June 2021)

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 8-6-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
X sabar nk tgk.. mesti mantap sbb ada sentuhan Hollywood
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya tengok dia senyum macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84: X sabar nk tgk.. mesti mantap sbb ada sentuhan Hollywood

Kannn... Harap adelah dramatic sikit dlm filem ni agar x bosan sgt... Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:27 PM | Show all posts
So siapa colan2 yg layak pegang watak Nicole David?
jangan ada rekemen Janna Nick okey...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 10-6-2021 06:27 PM
So siapa colan2 yg layak pegang watak Nicole David?
jangan ada rekemen Janna Nick okey...

Pelakon yg dpt watak ni nnti kena g gym untuk nmpk athletic..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara atlit yang humble. jumpa dia dulu.dia yang greet dulu.'how are you?.'ini baru la world champs...harap harapla pelakonnya nanti bukan jenna nicky..semak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokoh sukan yang sangat cemerlang..layak kisahnya diangkat ke layar filem
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhh tok nikol.. A living legend
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:23 AM | Show all posts
cicicumel replied at 10-6-2021 06:27 PM
So siapa colan2 yg layak pegang watak Nicole David?
jangan ada rekemen Janna Nick okey...

Ayooo kalau dia jadi Nicol, memang box office bomb lah filem ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-6-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape tetiba nama budak byk suara dlm kepala tu naik? X nmpk Nicole langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg akan jadi nicole?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe Sazzy Falak ke untuk Nicols image
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:13 PM | Show all posts
AvengersPanther replied at 11-6-2021 09:21 PM
Maybe Sazzy Falak ke untuk Nicols image

kertunya ya Tuhan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
adik fasha sandha ok kot tp kena sado kan body dulu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
AvengersPanther replied at 11-6-2021 10:21 PM
Maybe Sazzy Falak ke untuk Nicols image

Kertu sgt.. jadi watak nicol selepas bersara ke.. hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list