Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
3484
View
44
Reply

"Maaf, Saya Pun Susah" - Atikah Suhaime Rasa Bersalah Abai DM Minta Bantuan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-6-2021 06:08 PM | Show all posts |Read mode
"Sejujurnya, saya rasa bersalah kerana tidak menghiraukan semua DM (mesej) yang meminta bantuan."



Atikah Suhaime rasa bersalah dan terkilan terpaksa mengabaikan mesej pengikut yang meminta sumbangan.




Kredit foto: IG




Jelasnya, dia juga seperti kebanyakan orang yang terjejas ekoran pandemik Covid-19.


Pendapatan diraih tidak sebanyak sebelum ini selepas banyak tawaran kerja ditunda.

"Sebab sama seperti kalian, saya juga susah. Macam lagu Whitney Houston, 'I Have Nothing'.

"Tapi saya bersyukur sebab ada keluarga yang menjaga di sini. Saya sepatutnya buat kerja sama macam tahun-tahun sebelumnya, tapi Covid-19 melanda. Semua kerja ditunda. Jadi, saya tiada pendapatan sangat," katanya seperti dipetik Kosmo!


Pelakon asal Singapura berusia 30 tahun itu sebaliknya menyarankan mereka meminta bantuan melalui saluran betul.


Kredit foto: IG



"Saya minta maaf tidak dapat membantu.

"Saya juga kadang-kadang rasa tertekan dan hilang harapan. Saya harap ada orang tersayang di sisi kalian supaya berasa sibuk dan mampu buatkan sekeliling jadi positif.

"Langitkan harapan dan percayalah bahawa semuanya akan baik-baik sahaja pada masa sukar ini. Sebab pada saya, percaya itu seperti doa," tambahnya.


Bak kata Atikah, jika kita percaya sesuatu yang baik, maka yang baiklah akan berlaku. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-6-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak sapa la ni mengemis kat IG retis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti org yg memintak tu ingat tikah kaya sbb dpt bf dato
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Boifren belum ajak nikah lagi ke tikoh? Ada je retis nikah musim2 pandemik ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:25 PM | Show all posts
teringat lagi video dia dengan si khan tu, memang viral sungguh, masalahnya pelaku dalam video tu ori ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmm fahamnm
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya deme dm cikpah ka, pajura ka..
Bkn sumer retis berduit. Kalau ada bapak gula pon, duit tu sah2 bkn utk dikongsi dgn marhaen.. agak2 la..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm..tapi mampu pi aesthetic clinic ya idok?
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon produser drama ambik fazura, atikah dgn eyka farhana berlakon sekali jd siblings...tingin nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau betul susah nape minta dgn artis, kan ada saluran yg betul

ada je kan org share food bank, takpun buat je posting kat fb cakap takde makanan ke apa, laju org tlg, dgn syarat jgn mintak cash, klu mintak cash mmg org tak layan

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikk mana bf heols yang kaya gedabak tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang meminta2 ni selalunya scammers
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:40 PM | Show all posts
Nk ckp ade lg orang hengat kat ko la ni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Minta la kt diva aa duit berkepok kepok duit berkepok kepok

World class only
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu tgok kat IG Abby abadi mmg ramai Gile yg mengemis2 musim Pkp ni.ade yg bru je bukak IG semata nak mintak bantuan artis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah la susah2 dm artis mntak bantuan
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu pun nak cite ke..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah minta tolong suruh hulur duit mmg x dapat lah dik.. nak minta tolong promote produk ke ig review ke x lah hina sangat .
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
hotmak replied at 8-6-2021 07:32 PM
kalau betul susah nape minta dgn artis, kan ada saluran yg betul

ada je kan org share food bank,  ...

ramai ambik jalan mudah meminta-minta kat org. mmg ada yg betul susah & perlu bantuan, tp ramai juga yg nak duit dgn cara mudah. guna anak utk tagih simpati
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawar91 replied at 8-6-2021 08:02 PM
Klu tgok kat IG Abby abadi mmg ramai Gile yg mengemis2 musim Pkp ni.ade yg bru je bukak IG semata na ...

minta bantuan org keliling tak dapat agaknya. sbb sesetengah tu malas aja lebih. kerja teruk sikit tak nak. memilih dgn 1001 alasan. jadi mengemis lah dekat ig retis, jual kisah sedih konon anak tak ada susu, tak ada pampers. kalau nasib baik, ada yg simpati. yg mana mmg susah & terdesak tu lain lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list