Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
993
View
16
Reply

Tajul Ajak Peminat Like IG Anak Kedua

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2021 10:31 AM | Show all posts |Read mode
Selepas genap sebulan dilahirkan, penyanyi Tajul hari ini berkongsi foto pertama anak keduanya yang diberi nama Adrian Rifqy.


Dalam perkongsiannya di Instagram (IG), Tajul memuat naik dua keping foto Adrian di samping penerangan ringkas mengenai puteranya itu.




Foto: IG




"Assalamualaikum semua. Kenalkan anak kedua Tajul dan Icaa (isteri), Adrian Rifqy genap sebulan hari ini.


"Semasa lahir berat tiga kilogram, sekarang dah lebih empat kilogram. Doakan semoga Adrian Rifqy menjadi anak yang soleh.


"Jadi anak yang baik ya abang, jaga kakak Carissa," tulisnya.




  



Di samping itu, Tajul juga mengajak pengikutnya di IG untuk mengikuti akaun Instagram rasmi anaknya, @adrianrifqy_ yang baru sahaja diaktifkan.


Hantaran itu mendapat lebih 2,700 tanda 'like' dari peminat dan pengikutnya di Instagram.




  



  



Pasangan Tajul atau nama sebenarnya Tajul Ariff Noor Md Shari dan Nurul Shamieza Eddie bernikah pada 10 Disember 2017. Mereka sudah dikurniakan cahaya mata pertama, Adriana Carissa yang kini berusia dua tahun. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-6-2021 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rempitzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:23 AM | Show all posts
Nk jual anak le tu.
Kot2 dapat tajaan kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada abang, ada kakak.. pasni adik ka??
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:37 AM | Show all posts
bukan popular pun dia ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Done like
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cantik isterinya.. ramping je, anak2 pun comel, moga membesar menjadi anak yg soleh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Like I care


Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kosser nyah nanti ko up anak sakit la apa la,tetiber nurtizen bg suggeat pastu khau kata menyesal dengar petua nurtizen .. sapa ni artis sis pun tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal nama ny baby..semua comel
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka rempit x leh jual.. Jual anak pulak.. Kesiannn
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:05 PM | Show all posts
Dah sepasang anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
alah alah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:50 PM | Show all posts
rengsa lak tengok pegang baby gitu
kata 4 kg berat tu kalaulah tergelongsor ke
aishhh aku fobia bab baby2 ni
leher tergeliat ke terlentuk ke
baby tulang rapuh kena pangku elok2 tengkok kepala tu
tapi itulah anak ko
anak 2 pulak
k bye lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Whyyyyyy laaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Wife dia cantik kan. Mcm muka family maembong
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni aku ingt pernah maki netizen bodoh.tp sb engkau tu sendu takde sapa pedulikan kata2 ko. Kononya cubaan nk viral la kan. Aku syorkan ko belajar cara nk viral dr sohai. Muka ko dgn sohai pun sama kepamsss dan sama sendu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list