Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8016
View
123
Reply

[Dunia] Lilibet Diana Nama Diberi ~ Onyang Terkedu Di Atas Takhte

[Copy link]

Author: tumpanglalu74    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-6-2021 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by tumpanglalu74 at 7-6-2021 06:16 AM

IMG_20210607_043420.jpg

The Duke and Duchess of Sussex have announced the birth of their second child, a baby girl.

Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor was born on Friday morning in a hospital in Santa Barbara, California.

Both mother and child are healthy and well, the couple said in a statement.

Buckingham Palace said: "The Queen, the Prince of Wales and the Duchess of Cornwall, and the Duke and Duchess of Cambridge have been informed and are delighted with the news."

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 7-6-2021 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Why Lilibet?

Lilibet - the Queen's family nickname - was coined when then-Princess Elizabeth was just a toddler and couldn't pronounce her name properly.

Her grandfather, King George V, would affectionately call her Lilibet, imitating her own attempts to say her name. It soon stuck and she became Lilibet to her family from then on.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-6-2021 05:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sah2 idea mekgan si ular terrrpalingggg yg bagi idea nak nama kan anak gitu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:29 AM | Show all posts
riyadhK replied at 7-6-2021 07:22 AM
Sah2 idea mekgan si ular terrrpalingggg yg bagi idea nak nama kan anak gitu

Kan.. nampak sangat dia nak sakitkan hati nendanya si Harry..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm2 hal la
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha, tergelak aku pagi2 ni
Ko ni mmg kuat menganjing la
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa yg bodo sgt ni?  Masih juga nak menempel The Duke n Duchess...   
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Harry megan masih tak move on dengan british royalker? Masih nk ngendeng padahal diri sendiri yang kelam kabut nak stay away from royal kan...katanyer terseksa terluka tersakiti
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Cliche.. boh nama camtu sb masih nk nmpk dia x bsalah la kot.. kata kluar dri fam draja sb dibenci tp stil nk mnempek lg. Jenis manusia apo nih.. belit slagi muleh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat mereka hidup tertekan dgn keluarga raja British tu? Sampai melarikan diri ke Canada US bagai. Siap rasa nak bunuh diri sebab trap sekian lama katanya. Hujung2 kau bagi nama anak kau sempena nama manja Queen? Tak ke nanti tengok anak asyik teringat kehidupan lampau?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mereka masih pegang title fuke n duchess n sussex-windsor???kata dah keluar dari monarchy????
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Physco couple ni... sesuaila tu berdua. Kalau xde harta royal agaknya dah mereput tepi jalan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Soalan ikhlas kaka dh lama nk tnya. Geng royal neh klu nk bagik nama anak sempena nama nama kuin ke king ke kna dpt 'izin' dop?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Couple tersangkak tak sedar diri... Kalau ikut tak appropriate dan tak layak pun guna nama queen pada anak mereka.. dah la derhaka pada queen, burukkan queen dan royal family, apa lagi keperluan nak associate dengan brf?

Oh sebab ada kepentingan jadi dibolehkan?

Ada satu minah ni letak nama anak sempena nenek dia.. kira nenek pada si minah yang beranak ni.. padahal tak rapat mana pun dgn nenek tu sebab dia dah cucu yang hujung2.. cucu2 lain lg rapat dan banyak memori dgn nenek dan obviously ada sorang dua yang kesayangan nenek sejak kecik hingga dewasa..

Bengang la ada cucu yg lain yg seniors dah plan nak letak nama nenek.. ko nak ambik nama tu atas dasar apa? Glamer?

Yg best tu nenek sebelah satu lg dia tak hingin guna pulak nama... Sebab orang kampung kot.. nenek ni urban sikit...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugak kan..

Takpe WillsKate dah ambik nama tu dulu kan utk Charlotte.
Charlotte Elizabeth Diana.

So,  why bother.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
nanti dah besar boleh panggil Lil Bit. atau Lil Di.
siap2 nama rapper
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapikan... Yang interview PH kat JC ni, PH kata dia lari dari Enld sebab media sana ganaz2, ni interview sebelum or selepas OW?

https://youtu.be/7oxlCKMlpZw
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
JunkMail replied at 7-6-2021 08:45 AM
Aku ingat mereka hidup tertekan dgn keluarga raja British tu? Sampai melarikan diri ke Canada US bag ...

Dia ingat boh nama tu dapat la mensucikan diri ...
Mmg narcistic .. true narcistis
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
X lama lps prince philip mati..buckingham  ada berbunyi kejap psl nak tarik balik tittle tapi lps tu senyap pulak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list