Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17429
View
157
Reply

Bekas Suami Zarina Anjoulie Minta RM10,000 Sebelum Cerai, Ugut Sebar Foto Aib

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sudah2 laa bergaduh....bagi tambah dosa acik2 bergossip korang laki bini ...bising meroyan mcm bbnu..orang nak berak pon x senang...!!! Gittew..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 6-6-2021 03:39 PM
dia bukan gemok.. berisi pun bukan.. tapi ssh nak explain mcm badan volcano.. badan macam boleh me ...

Bdn londeh, tetek pun melendut smpi lutut boleh selempang blkg.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tuntasha at 6-6-2021 09:31 PM

Aku panjat kan doa moga SS sudi terima Anju sbg adik angkat.Bimbing lah dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 03:09 PM
Wei aku geli tgk mak dia tak pakai bra dlm video. Patut la ank cmtu. Hauk sehauknya.

Anju ni mer ...

Video yg mana sis
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 6-6-2021 03:13 PM
Ooo ptot la..pnya la sakit hati smpai kena upah org utk blok laki..

Tu la..hati dia sakit tu....xnak la cmpur xtaw sapa btol sapa slh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 6-6-2021 03:38 PM
Ekceli berapa orang kita perlukan untuk report satu  profile itu utk deactivated?

I xtaw sgt pasal tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
setakat anjouling lalucah tu tkda sapa dh kemaruk gmbr aib ke tak aib..... xdak botherrr pun ..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
None68 replied at 6-6-2021 07:14 PM
Laa patut la dah hilang..

X smpai setgh jam dah terbenam...dasat pemenat anjuling
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Atiesha replied at 6-6-2021 08:07 PM
Video yg mana sis

Smlm pnye kot. Arini da takde. Arini mak dia da pakai bra nk masak nasi ayam
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Anjuling ni kan pnye perangai esk2 tuhan balas bkn terduduk terlentang baru ko tau. Mmg jenis apa tah la dia ni. Kalau cite dgn jantan takpyh ckp la. Ni pun mgkin istidraj sb nmpak lg ada duit lg jauhhhhhh dia pegi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-6-2021 04:26 PM
eleh....gambo bogel ko pun dah merata sana sini dr dulu lg kan.apalah sgt gambo yg ex ko nak sebar t ...

Dulu body cun tek terletak so tak malu pun if tersebar in fact dia bangga lagi siap cerita gambar bugil dia tersebar merata. Now body dia paham paham laaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 6-6-2021 07:23 PM
Ada lagi tak video tu, nak tengok gak  tajam mata kau ye. Agaknya masa berlaki kan yas, Mak d ...

Iols speku tak pakai jgk kot. Hahaha.
Mak dia pun sejenis dia la . Speku sajork
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:21 PM | Show all posts
tolong ahhh, kalo gambar aib dia ni memang nak muntah tgk, rasanya ramai yg tak hingin
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:26 PM | Show all posts
aku lagi terkejut dengan bekas laki dia dapat aweks muda hot cantik
berbanding terkejut bekas laki nk sebar gambar aib

apa ke bodohnya perempuan itu
laki dok bergaduh buka aib dekat social media
gigih plak nk bercouple

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:28 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 06:36 PM
Geli la aku. Sorry nmpak cm pengotor. Pada aku kalau nk masak kemas2 la sikit. Ni bra pun tak paka ...

Iol msak utk diri sndri kat rumh pun x pkai bra sbb klau kt rumah mmg iol x pkai, rimas. Nk kluar rumh bru lh pkai bnda ni wlaupn rimas.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 08:16 PM
Smlm pnye kot. Arini da takde. Arini mak dia da pakai bra nk masak nasi ayam

Ooo kat igs la...ptot xde
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya badan besar lebar mcm rapper ghetto pon larat panjat bumbung rumah untuk amek gambar? Ke gambar before lagi ni? Byk oersoalan dlm kepala ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:34 PM | Show all posts
zidane2011 replied at 6-6-2021 06:01 PM
Aku baca2 si yas ada screenshot gambor anju masa diorg ber-vc geli2 geleman pastu tunjuk kt kwn2 dia ...

Sptutnya jdi rhsia tpi d war2 kn, gilos.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepanjang setahun kami berkahwin, dia suka ambil gambar aib saya dan jadikan bahan untuk ugut saya setiap hari,

Coppp.. Bukan dia nikah tahun ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
baru lepas tengok live anju tadi, katanya si yas ni pernah pukul anju cekik2 dia depan mak, bibik & anak dia. pulak dahh.

macam panjang lagi sinetron ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list