Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17430
View
157
Reply

Bekas Suami Zarina Anjoulie Minta RM10,000 Sebelum Cerai, Ugut Sebar Foto Aib

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 05:01 PM
Aku pun rasa cmtu. Yas pun lepas je la. Simpan buat apa..menambah dosa ko je dgn gaya dia cmtu

aku rasa deme dah cerai pun...tapi nk pengeshan dr mhkmah kot...pkp pulak tu...berlanjutn la...n aku rasa juling ni mmg nk si yas balik...cuma bese la..ego melangit kan...tup2 yas taknak kt dia..tu yg meroyan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 03:09 PM
Wei aku geli tgk mak dia tak pakai bra dlm video. Patut la ank cmtu. Hauk sehauknya.

Anju ni mer ...

Haaaa ok i dah dapat connect your dots. Auntie aini ke yang chuols maksudnya. Not surprised pun, waktu dgn gordon ramsay kan amk dia yg start buka topic bunga telang as 'clitorial bush'. Tak perlu pun nak sebut
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 04:59 PM
Aku tgk kt story dia. Cuba la tgk. Mak dia pakai tshirt pink

takde dah lah haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar aib?
Ikutkn byk merata2 gambar aib dia kat dlm ig. ..igs tu.. anytime org boleh manipulate pun.

Btw.. sesuai lah tu berjodohan dan bermasalah tak habis2 .. utk ko sedar.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 6-6-2021 04:35 PM
Pic aib tu mungkin gambar sampah tak buang sampai tong berulat, kain buruk kat dapur tu dah bertompo ...

wahaha ini kelakau.. out of box punya aib
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cerai pun kan..so nak bising apa lg..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 6-6-2021 04:22 PM
Ada rasanya. Ingat tak DM dia dulu reveal laki orang (ummah politik) dok ajak dia ngesek? Sampai h ...

Huh???sampai begitu sekali dia tayang???ampun malunya wei!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah lah.. x caye betul aku dgn si anju ni.. dia yg offer duit.. dia kata org tu ugut.. apo..??
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca2 si yas ada screenshot gambor anju masa diorg ber-vc geli2 geleman pastu tunjuk kt kwn2 dia. Ni masa still laki bini. Pastu ugut nak sebar2kan gambar tu. For me kalau betul not nice ler yas tu buat mcm tu. Bini kau kot..mmg la anju tu hauk tp entah lah..sesuai la hangpa dua
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
zidane2011 replied at 6-6-2021 06:01 PM
Aku baca2 si yas ada screenshot gambor anju masa diorg ber-vc geli2 geleman pastu tunjuk kt kwn2 dia ...

Kalau mase laki bini, dah dduk sekali kenapa nk vc geli? Tendang je pintu bilik tu pastu henjut puas2 haha.
Feeling2 fattzura ke, pergi bilik air dh rindu.
Kalau bgthu time baru couple, sah2 la makan diri kn. Coz mase couple mmg dh dduk sekali, check in sane sini.
Lockdown same2. Tu yg kwen dh tak rase ape dh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
masihkah ada cinta di hatimu anju
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MO sama sajo.. dia bergaduh dengan semua org sama ja ayat nya.. pulangkan duit aku, aku yg kutip kau masa seekor anjing kucing pun tak mau kau.. kau anjing kurap..  sampai ke tua la hidup kau tak aman kalau kerja nak bergaduh je
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk sedap mak dia masak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lilac85 replied at 6-6-2021 06:32 PM
Nmpk sedap mak dia masak

Geli la aku. Sorry nmpak cm pengotor. Pada aku kalau nk masak kemas2 la sikit. Ni bra pun tak pakai apooo
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 06:36 PM
Geli la aku. Sorry nmpak cm pengotor. Pada aku kalau nk masak kemas2 la sikit. Ni bra pun tak paka ...

Salah dia sbb pi rakam segala hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 6-6-2021 06:17 PM
Kalau mase laki bini, dah dduk sekali kenapa nk vc geli? Tendang je pintu bilik tu pastu henjut pu ...

Hahah i donno la beb i baca gitu2 je. May be sorg outstation ke, ke masa edah sebelum rujuk ke, tatau la kan. Like i said they deserved each other la dari segi perangai tu tp kalau betul yas screenshot gambar aib tu agak loser di situ
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
814C73DB-36F1-4A21-A381-97F35386F412.png Pade la muko mung.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Atiesha replied at 6-6-2021 02:51 PM
Semlm anju ni ada offer 30 org report ig yas smpai terbenam...berbayar...

Laa patut la dah hilang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun x berkenan tapi menarik gek nak tau further info..panjang ke drama ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:23 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 03:09 PM
Wei aku geli tgk mak dia tak pakai bra dlm video. Patut la ank cmtu. Hauk sehauknya.

Anju ni mer ...

Ada lagi tak video tu, nak tengok gak tajam mata kau ye. Agaknya masa berlaki kan yas, Mak dia pakai bra tak kat rumah? Kan dok serumah kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list