Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17451
View
157
Reply

Bekas Suami Zarina Anjoulie Minta RM10,000 Sebelum Cerai, Ugut Sebar Foto Aib

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 6-6-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Belibis replied at 6-6-2021 03:45 PM
Ada lagi ke vip yg hadap barang bandel?

Ada rasanya. Ingat tak DM dia dulu reveal laki orang (ummah politik) dok ajak dia ngesek? Sampai habis gambar orang tu, dengan mesej skalik dia sebar.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
tuntasha replied at 6-6-2021 04:15 PM
Dia ni jadi meroyan mungkin sebab ex dia tk layan dia punya meroyan.Nampak dia yg provoke ex dia tu. ...

kannn...dia yg offer...i rasa dia saja je provoke yas tu...dpt la dia tnjuk kt follower bengap dia... "yas mntk juling duit utk cerai"... then nanti mark up harga review..tnjuk la viewer dia berapa....weiii juling, org da tau la MO ko tu..malu skit..jantan tu da xnk ko dah...kesian,smpai kena bli jantan nk dpt ksih syg...awasss...libasss...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 6-6-2021 04:23 PM
kannn...dia yg offer...i rasa dia saja je provoke yas tu...dpt la dia tnjuk kt follower bengap dia ...

Memang nampak dia provok Yas. Takyah la main provok2 dengan jantan ni. Sayang cemana pun if tetiba meka nak jadik hati kering sekelip mata ja meka boleh buat. Unlike pompuan. Provok2 tapi jauh di sudut hati mengharap jantan tu tak makan provok. Bodo.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
eleh....gambo bogel ko pun dah merata sana sini dr dulu lg kan.apalah sgt gambo yg ex ko nak sebar tu
takde beza pun kan
so??? takyah bayar kat ex ko...biar dia sebar je gambo tu
ko nak gelabah kenapa? takkan tetibe baru skang nk ckp psl aib
selama ni ko mng takde aib rasa malu pun kn
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 6-6-2021 04:26 PM
eleh....gambo bogel ko pun dah merata sana sini dr dulu lg kan.apalah sgt gambo yg ex ko nak sebar t ...

Itu la. Gambar dia masa muda dulu dah puas orang buat modal bilik air pun. Perangai tak berubah. Dia yg provoke yas, pastu play victim. Dasar hanat sgt pmpuan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic aib tu mungkin gambar sampah tak buang sampai tong berulat, kain buruk kat dapur tu dah bertompok tahi lalat, chopping board pun berlumut, vacuum rumah mana dan je, bawah karpet & sofa habis rambut karat dia terselit.. tu la kot aibnya.. sbb kalau dia nak cakap pasal aib tu pic sexy lucah, dia mmg tayang pun kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahai kaum wanita..bla..bla..bla..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde pun dalam first pic dia mintak duit and ugut sebar gambar? Perempuan ni yang bukak dulu offer duit kalau ceraikan dia.

Lagipun gambar aib apa yang nak disebarkan? Bukan pernah tersebar ke dulu dulu gambar jilat puts. Aib jugak kan tu. Kalau gambar latest pun sama jgk ketet dia ada perubahan warna dan bentuk ke?

Yihh sebar aib yang pernah tersebar ke.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 6-6-2021 02:50 PM
Alaaaaa... Ntah2 si yas saje nk probok2 die yg meroyan mintak cerai je keje... Die lak mmg tunggu ay ...

Setuju. Sama la pemikiran kita
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok lah kaurang berdua.
Bior dia ajar kau sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Menepuk dlm dulang terpercik kena muka sendiri.
Klu anju ni semenggah kesianlah jugak
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
minahgempal replied at 6-6-2021 03:15 PM
Hahaha..aku pun bru tgk ig stories anju..mmg mak dia tak pkai bra kn..jelas weyhh nmpk puting..hah ...

Geli aku. Agak2 mak dia memasak cmtu ke pakai. Tak senonoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kabshigam24 replied at 6-6-2021 03:41 PM
bagi link please?
Kdg entah aku fikir dia macam sesuai kalau kahwin dgn ketua negeri bawah.. maca ...

Aku tgk kt story dia. Cuba la tgk. Mak dia pakai tshirt pink
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
AKAZ85 replied at 6-6-2021 03:50 PM
Katanya anjutekjuling panas ati yas ade penganti lagi hot dari dia.. Budak muda.. Mendapat laa... An ...

Benak dia ckp anju sucik
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar aib apa lagi yg dulu tu tak cukup aib ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 6-6-2021 04:23 PM
kannn...dia yg offer...i rasa dia saja je provoke yas tu...dpt la dia tnjuk kt follower bengap dia ...

Aku pun rasa cmtu. Yas pun lepas je la. Simpan buat apa..menambah dosa ko je dgn gaya dia cmtu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa dia nk viewers je tu. Dia kan cm jah lapar perhatian. Lapar jantan semua. Ex dpt awek lg cntik mana tak meroyan. Dia tu da tua. Ko buat cmana pun bdn ko tu tetap cenggitu jgk rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 05:01 PM
Aku pun rasa cmtu. Yas pun lepas je la. Simpan buat apa..menambah dosa ko je dgn gaya dia cmtu

aku rasa deme dah cerai pun...tapi nk pengeshan dr mhkmah kot...pkp pulak tu...berlanjutn la...n aku rasa juling ni mmg nk si yas balik...cuma bese la..ego melangit kan...tup2 yas taknak kt dia..tu yg meroyan tu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 03:09 PM
Wei aku geli tgk mak dia tak pakai bra dlm video. Patut la ank cmtu. Hauk sehauknya.

Anju ni mer ...

Haaaa ok i dah dapat connect your dots. Auntie aini ke yang chuols maksudnya. Not surprised pun, waktu dgn gordon ramsay kan amk dia yg start buka topic bunga telang as 'clitorial bush'. Tak perlu pun nak sebut
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 04:59 PM
Aku tgk kt story dia. Cuba la tgk. Mak dia pakai tshirt pink

takde dah lah haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list