CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 11:35 AM | Show all posts

mcm sedap je sop cengkih tu

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 28-5-2021 11:30 AM
Aku suka klu ada yg cuit RR ni..sbb dia igt jari dia jer jahat?

RR ni sependapat dgnn sohai solat ...

Solat x leh jarak konon yg dia tu x pakai tudung islam ke dak
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyrara replied at 28-5-2021 11:12 AM
Biaq la bai nak meroyan ke nak melaser. Biar garits tu sedor diri, ingat ampa je pandai cakap tak be ...

Betul tu...biar ja Bai hentam...sbelum ni si RR dok maki2 si Zareema...minah tu diamm jaa..suka la diaa...ni baru buku bertemu ruas...si acik RR asyik dok ulang ayat muka org semua huduh...dia ja cantikk...cessss
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg maki bai laser si garit tu ingat garit je layak maki org ker?org lain kena tadah jd classy manjang.choii..kalau dah sampai tahap preach org lain jgn amik vaksin ni selayaknya di maki pd skala besar!dasar celaka.muka nenek sihir perangai pun bodoh mcm nenek sihir
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 28-5-2021 12:07 PM
cicicumel replied at 28-5-2021 11:24 AM
Mcm besar gila kan.. Hidung dia ori ke half cut?


Hidung dia meols nampak mcm bengkak masa dalam tele aku yg kau gelar isteri minggu lepas. Lepas tu batang hidung macam senget. Obvious lah nampak sesekali camera takes betul2 depan muka dia.

Beza nampak hidung zaman mami jarum dengan zaman aku yg kau gelar isteri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Go bai go
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap dia SS yg ig dr palsu tu SS fitnah DG Hisyam terima keahlian iluminati. Pergi kahwin dgn SS jer lah RitRud. Mmg layak SS dgn RitRude ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyrara replied at 28-5-2021 11:12 AM
Biaq la bai nak meroyan ke nak melaser. Biar garits tu sedor diri, ingat ampa je pandai cakap tak be ...

betul tu. dgn zarema tak apalah org tu diam aja. kali ni biar dia kena pulak. bertahun acah teraniaya, rupanya dia pun menggatal dgn laki org
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Bai ni pun, entah2 laki ko yang gatal merenyam. Mentang2 orang tu janda, hentam habis2an. Kecoh la. Laki ko punya message ko tak viralkan pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 x move on ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
I nak komen pasal antivax tu
Antivax ni bagi i mmg jenis x cucuk semua jenis vax dr anak2 kecik. Pastu sibuk sebar info yg ntah ye tidak tu, percaya segala teori dan pengaruh org lain jgn vax...pakej FE + doula cikebum...
Ade 1 pihak lg (x igt ape term nya) sejenis x yakin vax cov ni...lebih nak wait n see. Mcm atas pagar. Anak2 vax tp utk vax cov diorg ragu2 lg....pastu xde nak sebarkan benda2 x ketahun. Banyak baca sendiri...dok diam2 jer

Pasal rr dgn mak esah....aiyakkkkkk
Serius la....
Rr ni nampak sejenis nak cantikkkkk jer
Xtau kata perasan ke camne

Tp perasan gak bbrp retis dah nampak lain muka nya, mcm dah x menjadi....cam nasha aziz...marisa yasmin....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cm_vungtau replied at 28-5-2021 11:54 AM
Bai ni pun, entah2 laki ko yang gatal merenyam. Mentang2 orang tu janda, hentam habis2an. Kecoh la.  ...

si jepon tu mmg gatai...tp si garits nie perasan jepon hadap sgt kt sheols...yg klakar tuh garits penah dtg meroyan2 dpn umah jepon tau dlu sbb jepon x jwb call sheols...dasar x tau malu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 28-5-2021 11:39 AM
Solat x leh jarak konon yg dia tu x pakai tudung islam ke dak

Boleh tahan jgk dia ni ye
mentaliti jumud
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 28-5-2021 11:52 AM
Siap dia SS yg ig dr palsu tu SS fitnah DG Hisyam terima keahlian iluminati. Pergi kahwin dgn SS jer ...

wow! sungguh tak ku sangka
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Eee seriuslah guna mak esah
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:08 PM | Show all posts

Nampak mcm yg start skrg ni akak Bai tu. Mungkin masa tgh tido laki termimpi scandal sambil tersebut nama. Tu yg bangun2 mendidih gamaknya. Brp tahun dah kes ni ek. Kalu susah move on mesti si laki mmg suka btl kat si nenek kebayan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 12:08 PM
Nampak mcm yg start skrg ni akak Bai tu. Mungkin masa tgh tido laki termimpi scandal sambil terseb ...

Ntah iols pn rsa klu org tu dh x kacau laki tu xperlu lh nk stalk n PA psl vaksin ke cara hdup dia apa klu dh itu cara yg dipilih...lain lh klu duk kacau lg laki tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-5-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 28-5-2021 12:20 PM

Camna nk besar kan

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-5-2021 11:32 AM
Aku tertarik dgn hint bai...si ritrud ni main bomoh nk tackle aqasha?? Lpasti ritrud tuduh bai pulak ...

Dulu edel pun penah up psl tempurung jantan, berkaitan la dgn kes bomoh-bomoh ni. Edel tu rasanya dapat taw dari anne mumsbakery tu. Ni bai pulak dok hint sheols main bomoh.  

Ni dah berapa orang ex kawan ritrud ni cakap sheols main bomoh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by weezerfan at 28-5-2021 12:16 PM
IzzahF replied at 28-5-2021 12:08 PM
Nampak mcm yg start skrg ni akak Bai tu. Mungkin masa tgh tido laki termimpi scandal sambil terseb ...


Bai tu kata si garit ni x habis2 firnah dia konon x move on kat kawan2 garit.sampai ke telinga bai ni dia basuh kaw kaw lah..megata bai main bomoh pdhl obvious sgt si rita main bomoh.tu yg jedel masa ngan dia jd bodow piang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:36 PM GMT+8 , Processed in 0.163137 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list