CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 04:01 PM
Hehehehehehe  dulu vs sekarang.

Lainnya dlu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 28-5-2021 04:26 PM
Kannn berlapik lak acik RR ni ngan Bai...kalau ngan zareema kluar abes muka pondan laa...org utan  ...

I rase zarema tu lawa je..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:41 PM | Show all posts
Edited by kechikchomel at 28-5-2021 04:44 PM
Reira77 replied at 28-5-2021 04:07 PM
Rebus cengkih segala mak nenek ni ada klinikal and scientific evidence tak mmg mujarab nk compare  ...

adik iolss close contact. staff dari department lain yg +ve tu.
kakak iolss satu family pun close contact. biras dia +ve. (ni iolss tak boleh kata apa lah. berkumpul rumah in law dorg masa 1st raya. iolss mampu geleng kepala je sis!)
pastu ada la yg fwd tips2 b******t ni kat whatsapp. mak ayah iolss gigih lacari n buat benda2 tu semua. bunga cengkih la, air kelapa la. iolss
kalau ditegur lain pulak ceritanya kan. so, kita dok menyumpah kat bucu katil je ye.

Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 28-5-2021 04:13 PM
You org yg kedua kata jumpa ritrud in real kata dia cantik ayu...tinggi lampai dan tak sombong...m ...

X nafikan she mmg lawa. Tggi n body lawa. Syg xpernah dpt watak polis2. Tp mulut sheol!!!! Kalau i jd jantan pon mmg xnk la prempuan mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:55 PM | Show all posts
anony-mous replied at 28-5-2021 04:50 PM
X nafikan she mmg lawa. Tggi n body lawa. Syg xpernah dpt watak polis2. Tp mulut sheol!!!! Kalau i ...

Mulut dia mmg beracun...jenis nak menang selalu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Sat2 awat pggl jepon dak aihh? Ke kami slh org?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 01:27 PM
Bosaannn weh. Kalo ko bukak balik benang2 lama dari acikrit tak nikah, sampai acikrit nak menopose ...

Ala chuols cam baru join porum. Klu gosip pasal pazura ke tokti ke nelopah ke semua benda gali2 benda sama. Ulang2 benda sama. Apa beza ngan garits? Seteru legend porum pun org gali gak kisah lama diorg smpi AJM. Kenapa kat garits kena ada exception.????
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:07 PM | Show all posts
EjenAlisya2 replied at 28-5-2021 05:00 PM
Ala chuols cam baru join porum. Klu gosip pasal pazura ke tokti ke nelopah ke semua benda gali2 be ...

2 benang ni iols tak penah komen dan tak sanggup nak mencelah. Sepanjang zaman ada je benangnya selain modal yg sama sampai la dorang jd nenek. Tp atleast bertukar2 gak la org nya. Yg bebenang acikrit ni dari aku muda rumaja smpai kertu, org yg sama je komen. Dari aku baca je porum smpai register ahli porum Ada tu yg dari acikrit bahgia, didoa2 suh cerai smpai acikrit cerai berai, dah nak menopose tetap la dendam kesumat. kagum betol
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 28-5-2021 12:20 PM
Iols ternanti nanti thread ni. Eee... perasan nak mampus rita tu seolah-olah dia paling hot. Harey s ...

Tp kalau baca kt porem kt benang2 sebelum ni,ramai jgk acik2 porem puji ritrud ni lawo.. kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:09 PM | Show all posts
captainQUE replied at 28-5-2021 04:33 PM
Ha ah... Kalau betul dah move on Kenapa nak stalk pasal orang Tu?? Kalau I Tak hingin dah nak stal ...

dah memanjang kisahnye pasni dgn si parahanem tu skali tido tak lena
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 28-5-2021 12:28 PM
gambar ni seram tengok dagu dia

Getting similar dah hidung ngn dagu ritrud ni dgn wicked queen dlm citer snow white.. hihihi

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:10 PM | Show all posts
tp cik esah mane la si garita ni jumpe agaknye
dah bole kensel la cik esah tu
edel no telo pon larikkkk. habes karan je la mak esahhh mak esah bagai
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:10 PM | Show all posts
dewi_rina replied at 28-5-2021 03:59 PM
Macam bini shuk gak ek bini dia ni, ingat senyap je dah dapat laki balik

Bini shuk tu bg iols another level. Kiranya atas skit lg dari si Bai ni cuma dlm satu kategori asal berlaki
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:11 PM | Show all posts
uori replied at 28-5-2021 01:54 PM
kalau betul2 dia bogel mesti bulan kensel nak mengambang tapi menguncup terussss

bahahhahahhaha..aku tergelak baca komen chuollss ni..ahahahhaaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 28-5-2021 04:41 PM
adik iolss close contact. staff dari department lain yg +ve tu.
kakak iolss satu family pun clos ...

Anggap je la tu satu ikthiar. Cengkih setau iols org Myanmar guna utk hidung tersumbat. Dulu kakak ada dpt dr staff dia org Myanmar satu botol ada cengkih ngan herba2 lain. Bila hidung teesumbat sedut la benda.
Klu covid kan ada selesema hidung tersumbat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
acikbajuhijau replied at 28-5-2021 03:56 PM
Yang acik tau dia bomohkan si kasah tu sampai budak tu tak ingat apa apa kan. Tapi bukan bomohkan ka ...

Omg.. Gilo ker apo.. Takut betul kalu bertuhankan bomoh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 11:01 AM
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana ...

Ni iols setuju. Diam2 jaga laki sudah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:21 PM | Show all posts
i percaya aje status Bai..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 28-5-2021 12:28 PM
gambar ni seram tengok dagu dia

Wtf muka panjang gilaaa mcm pondan
Dari dulu iols selalu mentioned sheols ni hidung mcm pompuan sihir hahaha
X sangka bai pun ejek benda sama
Orang nyampah sbb sheols suka claim diri tu terpaling jelita. Kalau bukan sbb dah suntik putih2 n betulkan juling tu, rupa dia biasa sgt!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
X habis2 suruh pompuan jadi classy
Entah2 porumer kalau gaduh, sendiri pun main tarik2 rambut pastu mulut sampai herot berot duk ngata musuh tuuu
Si baizura tu entah2 dah ganyang laki dia cukup2 selama ni, perli2 kat rumah ke apa... mana kita tahu
Biarlah dia bahasakan acik ritwitch tu pulak, baru padan dgn mulut lazer acik ritwitch
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:14 AM GMT+8 , Processed in 0.165325 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list