CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 03:59 PM | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 11:01 AM
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana ...

Macam bini shuk gak ek bini dia ni, ingat senyap je dah dapat laki balik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hehehehehehe  dulu vs sekarang.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:03 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:58 PM
Epilog aku yang kau gelar isteri tajuk nya.

Tq kakasotong
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-5-2021 10:58 AM
Stories ritrud

Rebus cengkih segala mak nenek ni ada klinikal and scientific evidence tak mmg mujarab nk compare dgn vaksin yg scientist dah buat mcm-mcm test? Padan la tkde sape nk kat hg. Merepek nau perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:08 PM | Show all posts
Edited by kakakgarang at 28-5-2021 04:12 PM

ritrud727
Verified
Begini kah sikap seorg muslimah..org muslim...dtg la jumpa depan2..bukan xpernah sembang pon kan...
Sisturr lg lama duduk kawasan ni berjiran dgn schawal,lutfya..xpernah plak jumpa jiran mcm ni..elok je kita org...klau xpuas hati mai la sembang...kita org islam kn brjiran...apa masalah hang ni?
Sisturr pon xpernah tulis sisturr antivac🤣..pastu? Sisturr nak rebuih rumput ka,nak rebuih taik ka...itu sisturr punya pasal la..xpernah kacau hidup org pon...
Eh nampak sgt tidak bijak,pasal vaksin sj pon nk pandang serong kt org...islam plak tu...ayooo org mcm ni xle buat jiran...suka ckp belakang ☺...dpn bukan main manis mulut...belakang busuk jugak ye...xyh la tulis RR LL..tulis je la nama...apa salahnya...klau nak cari publisiti...☺ lps ni naik la follower 🤣..jahat juggk mulut awak ye sis 🤔
24m
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:44 PM
Muka sheols dlu elok je bulat. Skrg dah jd panjang lonjong gitu. Dagu tarik agaknya

Lainnya muka sheols dedulu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:13 PM | Show all posts
zeitabaei replied at 28-5-2021 03:21 PM
Tp in person secara live kat luar x makeup pun mmg cantik. Kurus tinggi wangi je dia. Pnh jumpa dah. ...

You org yg kedua kata jumpa ritrud in real kata dia cantik ayu...tinggi lampai dan tak sombong...makeup pun nipis jer...pada kaka dia mmg cantik pun...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Huhu da serang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
iols suka jer tgok acik bai dgn nek rita bergasak.. baru la buku bertemu ruas.. selama ni berani lahar zarema jer dgn acik bai behave pulak bahasa nek rita..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsKobis replied at 28-5-2021 03:00 PM
Terpaling cantik katanye.. yrpaling pandai jaga anak.. trpaling menjadi dambaan ramai.. skali single ...

Geng Jahlop terpaling gak nih...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 28-5-2021 04:19 PM
iols suka jer tgok acik bai dgn nek rita bergasak.. baru la buku bertemu ruas.. selama ni berani lah ...

Kannn berlapik lak acik RR ni ngan Bai...kalau ngan zareema kluar abes muka pondan laa...org utan laaa....acik Bai cakap jgn sampai kluar semua bukti hihi...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:27 PM | Show all posts
Farranim razak kate ade jiran RR dgn LL yg antivax. LL sape? Meols x mampu nak decode
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 28-5-2021 04:08 PM
ritrud727
Verified
Begini kah sikap seorg muslimah..org muslim...dtg la jumpa depan2..bukan xperna ...

Abeslaaa farahanim...tujuh keturunan laa kena serang...hehe...tapi cara farah ni tak classy laa...kena buat mcm Bai...pic witch trus kuar hehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 28-5-2021 04:07 PM
Rebus cengkih segala mak nenek ni ada klinikal and scientific evidence tak mmg mujarab nk compare  ...

Tu lar I pun nk tnya bnda sama.. ada scientific evidence ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 12:08 PM
Nampak mcm yg start skrg ni akak Bai tu. Mungkin masa tgh tido laki termimpi scandal sambil terseb ...

Ha ah... Kalau betul dah move on Kenapa nak stalk pasal orang Tu?? Kalau I Tak hingin dah nak stalk bagai... Kalau masih berhubung, baik Dia cakap je terus masih skandal dengan laki Dia.. Ini sibuk nak cakap orang antivax dah kenapa?? I bukan nak sokong antivax, I pun dah vaksin cuma rasa dia ni terlebih penyibuk sampai cerita pasal Mak esah bagai. Bukan apa, Kalau ada bukti Mak esah bagai Tu then ok. Kalau takde dan orang lain terpengaruh? Bukan ke itu 1 fitnah? Dosa fitnah lagi besar dari membunuh kot.

Tapi kan based on apa dia Kata sembahyang Tak tinggal tapi antivax tu bukan ke golongan antivax ni selalunya orang yang kuat beragama? Selalunya lah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 28-5-2021 04:26 PM
Kannn berlapik lak acik RR ni ngan Bai...kalau ngan zareema kluar abes muka pondan laa...org utan  ...

best la pulak tgok nek rita kene ugut dgn acik bai kalau dgn edel & zarema bukan main lg nenek sihir ni dok melolong sana sini dgn acik bai terus jadi tikus
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku sangka baik mungkin rude ada ketumbuhan hidung & dagu. Yg mak esah tu open secret kan ramai artis pakai mak esah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 04:01 PM
Hehehehehehe  dulu vs sekarang.

Ya Tuhan, memang lain sungguh muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 28-5-2021 04:26 PM
Kannn berlapik lak acik RR ni ngan Bai...kalau ngan zareema kluar abes muka pondan laa...org utan  ...

Lawa je zarema tu i rasa..hihi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 28-5-2021 11:58 AM
si jepon tu mmg gatai...tp si garits nie perasan jepon hadap sgt kt sheols...yg klakar tuh garits  ...

Jepon dgn garits ni pecintaan hingga ke mana dulu? Telpon2 dan mesej cinta?
Atau lebih dr itu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:42 AM GMT+8 , Processed in 0.176461 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list