CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyrara replied at 28-5-2021 02:32 PM
Teringat sis masa garits dilamun chentaaa, caption semua bahagia dengan tayang posing bahagia. Siap  ...


Masa tu bai xde meroyan sgt pun kan. Klu aku tu aku cili dedua. Ni dia meroyan ni mesti ade sbb nih.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rita ada tak balas statement
pasal bomoh?
hahaha

ada kot org industry yg ckp
dia mmg suka pergi negera sebelah
selain repair muka
dia pergi jumpa tok moh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MrsKobis replied at 28-5-2021 03:00 PM
Terpaling cantik katanye.. yrpaling pandai jaga anak.. trpaling menjadi dambaan ramai.. skali single ...

Terpaling cantik konon tapi terpaling jantan x hengen .mulut serupa loji kumbahan cantik pon x guna
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Euuwww....baru ni tgk drama kat tv3 muka dia nampak horrorrrr sgt...
Dah mcm.nenek kebayan...
Sikit pun xnampak cantik berseri2 spt dlm IG..

Lg aku xleh brain...
Up video ngaji...
Semayang...
Cakap.pasai agama...
Pehtu baru ni post gambaq pakai baju seksi seksa...
Hang nak ngorat sapa mangkuk..
Takat mekap berkati2 dgn photo berfilter sana sini org x heran dah haih.
Tgk drama muka real supaaa mak lampirrr...huhuhuhu...scary.


Pastu br ni aku pasan ada org komen kat post dia hat trobek model2 tu...
Siap.ejek2 si zarema..
Mmg sejenis kuang hajaq naa dia ngn follower dia...
Caci2 org camtu...kata memakai la apa.


Conclusionnya acikrude mmg kamjad lagi musibat.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 11:01 AM
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana ...

Sesuai untuk si rut tu .. baru dia tahu macam mana kena stalk kena sindir, kena dengan orang yang tak move on
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp in person secara live kat luar x makeup pun mmg cantik. Kurus tinggi wangi je dia. Pnh jumpa dah. X sombong gak
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 28-5-2021 11:24 AM
Mcm besar gila kan.. Hidung dia ori ke half cut?

I terbayangkan org gipsi yg ske mencopet duit org time kat italy bile tgk idung si garita ni..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
lilcountess replied at 28-5-2021 11:53 AM
betul tu. dgn zarema tak apalah org tu diam aja. kali ni biar dia kena pulak. bertahun acah terani ...

Bagusla zarema tu diam wat bodo je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 03:23 PM | Show all posts

Laki sis Bai, dia ada perli dai'e2 ni kan dia panggil dak aihhh org utara punya dialek
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahat mulut acikrude ni.
Dok berasa dia cntik sgt...
Selamba cakap.zarema mcm kuda la apa.


Lani.amik.hg.
Hilang abih seri muka.
Dah mcm kak ros muka.dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:27 PM | Show all posts
MrsKobis replied at 28-5-2021 02:59 PM
Laki dia yg org duk kejar.. klu aku jd dia pun aku titik habis2 2 ekor tu

Tp di titik sekor je, sekor lg dia bela. Aku harap dia titik gak sekor lg tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 28-5-2021 01:01 PM
Tp, betul la hidung pelik la..

Kalau tengok cerita latest sheols berlakon minggu lepas, lg uols terkesima nengok dia punya hidung. Lain nampak.

Cari kat youtube tv3 xde plak dia up cerita epilog aku yg kau gelar isteri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 28-5-2021 03:23 PM
Jahat mulut acikrude ni.
Dok berasa dia cntik sgt...
Selamba cakap.zarema mcm kuda la apa.

Lgi teruk asek la ckp Zarema mcm Mona Fendy
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 28-5-2021 12:28 PM
gambar ni seram tengok dagu dia

Muka sheols dlu elok je bulat. Skrg dah jd panjang lonjong gitu. Dagu tarik agaknya

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:45 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:40 PM
Kalau tengok cerita latest sheols berlakon minggu lepas, lg uols terkesima nengok dia punya hidung ...

episode berapa tu uolss?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-5-2021 10:58 AM
Stories ritrud

Achik rita takut mati cepat ke ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 28-5-2021 03:45 PM
episode berapa tu uolss?

Telemovie uols, baru je tayang sabtu minggu lepas. Cerita 2 jam. Xde episod2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang acik tau dia bomohkan si kasah tu sampai budak tu tak ingat apa apa kan. Tapi bukan bomohkan kasah sorg, dengan si bai tu sekali dia kenakan. Sekali tersedar si kasah tu terus putus dgn si garit. Itu yang garit meroyan dulu sampai serang rumah mak bapa kasah. Sekarang ni dia cakap si bai tu bomohkan kasah sebab tu depa x jadi bercerai. Apooooo?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:57 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 03:52 PM
Telemovie uols, baru je tayang sabtu minggu lepas. Cerita 2 jam. Xde episod2 ni

apa tajuk? kot kot ada dekat dlm tonton
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 28-5-2021 03:57 PM
apa tajuk? kot kot ada dekat dlm tonton

Epilog aku yang kau gelar isteri tajuk nya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 03:13 AM GMT+8 , Processed in 0.167839 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list