CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 28-5-2021 01:31 PM
Mmg muka cam ponti pun.tp ponti lawa la.sbb tu la kot ex2 laki dia nmpk cm x berani nk lawan dia.a ...

Kan, reporter pun nampak sgt takut kat dia. Scandal dgn laki org terang2 smp bini org tu mengamuk pun cover baik punya.

Kena hembus dgn rota kah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 28-5-2021 11:58 AM
I nak komen pasal antivax tu
Antivax ni bagi i mmg jenis x cucuk semua jenis vax dr anak2 kecik. Pa ...

bukan dah lain neng oiii. Dah tua. Muka dah tua. Berubah le. Tak de nyer mak esah mak bedah. Haha.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:06 PM | Show all posts
bluebutter replied at 28-5-2021 02:02 PM
bukan dah lain neng oiii. Dah tua. Muka dah tua. Berubah le. Tak de nyer mak esah mak bedah. Haha. ...

tua tu betul kulit dah jatuh, pipi jatuh, dagu jatuh, hidung dia yg panjang pun jatuh, bukannya muda bergetah lg
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku mmg tak sokong perampas atau pengacau rumahtangga org
Tapi aku jugak takkan sokong perempuan/lelaki yg kuat merempan merentan guna bahasa kasar kat media sosial
Semua benda nak rempan kat media sosial

So pada aku dorg ni derseve each other
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 11:06 AM
Patut nampak ritrud meroyan kt igs kata ada orang stalk dia. Rupa tuju dekat acik bai, meols mati-ma ...

Kalau injek fillerlama2 mmg akan jadi pelik..

Susah owh nak buang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:09 PM | Show all posts
bluebutter replied at 28-5-2021 01:53 PM
Hahahaha. Pandai u berfalsafah. Terhibur baca. Keep it up dear.

dua2 tu mungkin period datang sama waktu, netizen menyimbah bg panas, kita yg tak larat nnt segala kisah belas tahun dlu keluar habis semua spender koyak, handbag 2nd hand, nenek sihir, tempurung jantan (sampai aku pun hapal)
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku pun bukan anti vax tapi bila sampai vaccine terus takut mati.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Mai dtg dah penjilat garit komen acah2 mulia..pui...bekap jelah idolat korang tu.xpayah nk pusing2 acah suci
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 02:09 PM
dua2 tu mungkin period datang sama waktu, netizen menyimbah bg panas, kita yg tak larat nnt segala ...

Tapi larat pulak kau komen banyak2 kat benang ni kan..wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat sis masa garits dilamun chentaaa, caption semua bahagia dengan tayang posing bahagia. Siap letak gambaq kunci kereta sebelah2. Dalam memaki orang menggatal dengan ex laki dia, sambil tu dia pun menggatal dengan laki orang. Tapi masih tak malu nak memegang title wanita molia teraniaya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 28-5-2021 02:02 PM
bukan dah lain neng oiii. Dah tua. Muka dah tua. Berubah le. Tak de nyer mak esah mak bedah. Haha. ...

Idok le i kata kecantikan dia guna mak esah...mak esah tu lebih kpd bai kata nak pikat lelaki la ape la...

I komen muka diorang lebih kpd 'perubatan moden'....
Tp bila dah kertu ubat tu dah xleh cover lg penuaan diorg. So nampak pelik....sebab ramai je artis2 yg muka seiiring usia cm amy mastura...rosnah johari....dll
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Xda masalah pun kalo tolak vaxx. Pilihan maaa.. Org yg dah vakxx xyh susah hati. Korang dah ada antibodi lpas vaxx kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:40 PM | Show all posts
weezerfan replied at 28-5-2021 02:27 PM
Tapi larat pulak kau komen banyak2 kat benang ni kan..wakakaka

Berkat iols mengomen byk2 td terus upgrade jd Minder
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 01:09 PM
Elokla bertemu buku dgn ruas, tp rasanye kes mrk ni dari tahun 2016 ke 2017 bertahun2. Bai pun dah ...

Izzah.

Dak Aih tu siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci Rita. Itu je
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 28-5-2021 02:48 PM
Izzah.

Dak Aih tu siapa?

Akashah aishhh laa..huhu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 28-5-2021 02:56 PM
Akashah aishhh laa..huhu

Oh yake. Apa synonym dia ek. Tak pahan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:57 PM | Show all posts
akhirnya ada jugak yg publicly ckp nenek garit ni, muka cam ahli sihir, guna mak esah, hihi

tunjuk mengaji, semayang bagai... so riak la sis... mengaji la lagi dalam, baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 11:01 AM
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana ...

Laki dia yg org duk kejar.. klu aku jd dia pun aku titik habis2 2 ekor tu
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpaling cantik katanye.. yrpaling pandai jaga anak.. trpaling menjadi dambaan ramai.. skali single jugak tak kekawen lagi.. gitulahhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:20 PM GMT+8 , Processed in 0.172866 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list