CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 01:23 PM | Show all posts
awex^returns replied at 28-5-2021 12:21 PM
bukan dengan aqasha saja uolss hik hik hik

wowwww.......ni panas ni...SPILLL THE TEAA  ..PLSSS
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 12:18 PM
Tapi seriusla, on point acik bai letak gambar ni sebab meols tengok hidung dalam gambar ni sebijik m ...

tp serius la..idung sama weii...mula2 i mcm keliru skit antra tinseduk ngn rit..sbb dua2 pn idung sama..upanya utk acik rud...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 01:13 PM
Iya Rita, kdg2 zarema, nape nak kenalan ke?

vongok sungguh

takla..beria2 semcm
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangterang replied at 28-5-2021 12:55 PM
rita ke ni

wakakakakkak...beria kan bekap acik rude ni...rasanya dia sorang je kot yg bekap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:25 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 28-5-2021 01:27 PM
IzzahF replied at 28-5-2021 12:08 PM
Nampak mcm yg start skrg ni akak Bai tu. Mungkin masa tgh tido laki termimpi scandal sambil terseb ...
i dont think bai yg start dulu..
knowing acik ritrude ni selalu play victim... selalu konon2 dia yg kena attack dulu...
sebelum ni byk kali je acik ritrude dok ajak kawan2 sindir2 bai.. sindir2 masakan bai...
bai rilek je tak layan... kali ni mesti ade something yg buat bai triggerred sampai mcm tu skali...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:26 PM | Show all posts
jepon pun gatal jugak kan.. bai kau marah laki kau dulu... kalau aku la ek.. laki da buat mcm ni, tiada maaf bagi mu...

cbut je la bai... bukan sekli dia buat bende ni... huhu...

fefaham la kau... teraBAI
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:27 PM | Show all posts

Bosaannn weh. Kalo ko bukak balik benang2 lama dari acikrit tak nikah, sampai acikrit nak menopose ko akan jumpa nickname2 yg sama aku rasa masing2 pun dah nak menopose mcm acikrit. Dia punya modal sama je. Tak up balik kisah cerai, kisah g string, kisah kacuk jepun kisah hidung panjang

Org yg sama weh, diulang org yg sama tu aku pikir dorang ni ada dendam lama ke? Macam dorang tu lah yg terlibat dlm kisah2 acikrit tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:31 PM | Show all posts
AshkieLa replied at 28-5-2021 01:25 PM
i dont think bai yg start dulu..
knowing acik ritrude ni selalu play victim... selalu konon2 dia yg ...

Mungkin juga. Cuma sangsi btl iols dgn nickname2 yg sama dlm ni yg akan setia tanpa jemu gali ulangtayang kisah acikrit hingga berbelas2 tahun lamanya
Ada few yg aku perasan tak de masuk mengadap lg, adakah mereka tak sihat dimusim2 covid ni? kalau tak wajib nama berkuntum

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 28-5-2021 01:03 PM
My officemate kata muka dia mcm pontianak universal itu.

Yg kat ulu yam ada tepi kubur ada, un ...

Mmg muka cam ponti pun.tp ponti lawa la.sbb tu la kot ex2 laki dia nmpk cm x berani nk lawan dia.ada belaan kot. reporter dan pengarah zil tu pon baik semacam jahh dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:32 PM | Show all posts
Padan la muka garita. Selama ni ko buat kat orang, boleh. Kemain orang tu ko sindir, ko hina sampai ke lubang cacing. Kali ni aku sokong Bai. Biar buku bertemu ruas! What you give you get back!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 12:18 PM
Tapi seriusla, on point acik bai letak gambar ni sebab meols tengok hidung dalam gambar ni sebijik m ...

Tp berani ek si bai ni..kalu acik royani main bomoh da tentu boleh bomohkn si bai ni sekali..xgitew
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:36 PM | Show all posts
Si Bai tu bising2 skali lari si kasah tu kang mau sewel balik mcm dlu
Ko tu da la tak bole hidup tak berlaki




Patut ko hempuk la laki tagune tu dah le tak keje
Berskandal pulak
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:39 PM | Show all posts
Tu acik garit dah mula serangan balas di ig...makan ubi kayu jepun panas katanya...

Keledek dgn ubi kayu pun tak dapat beza ya acik rud?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:40 PM | Show all posts
weezerfan replied at 28-5-2021 10:58 AM
Acik garita x ngaku ni antivaks.dah sah2 kau follow dr nuradina bodoh tah sapa2 ngaku doctor.sesuail ...

Jiran RR pun dh ngaku yg RR ni anti Vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow. Kalau betul main mak esah tak sangka betul ya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:45 PM | Show all posts


Yg direbut2 sampai berbomoh tak keje pun tak apa

patut dia ni kena hempuk sekali
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 11:01 AM
Boleh tahan juga mulut Bai ni ya. Igtkan dah move on tp dia tak habis2 rupanya stalk yg sebelah sana ...

Hahahaha. Pandai u berfalsafah. Terhibur baca. Keep it up dear.  
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:54 PM | Show all posts
lil_bratz replied at 28-5-2021 01:18 PM
Perabih byk kat esah pun tetap sendirian keseorangan.. ex laki ensem pun tak dapat.. kena tukar esah ...

kalau betul2 dia bogel mesti bulan kensel nak mengambang tapi menguncup terussss
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 28-5-2021 01:25 PM
i dont think bai yg start dulu..
knowing acik ritrude ni selalu play victim... selalu konon2 dia yg ...

I follow Bai ni. Sebenarnya Bai dok upload story pasal Dato Lat kat Ipoh pun tak dapat vaccine lagi, referring to kes Eina Azman. N ada few other story pasal vaccine la, kayangan la. Pastu Ritrud dok up pasal syirik amik vaccine pulak semalam. Tu yang Bai up main esah tak syirik pulak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Gosip bomoh ni dah lama. Naik semula masa kes jering. Ni naik lagi. Mungkin kerana PKP, tak boleh rentas sempadan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 11:49 PM GMT+8 , Processed in 0.416924 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list