CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Duta lover

Ritrud anti vaks? Isteri Aqasha bagi hint?

  [Copy link]
Post time 28-5-2021 12:56 PM | Show all posts
acik rita royan pasal ex laki tak ingat ke anak, ai sokong. acik bai royan ke acik rita pun ai sokong sebab sapa suruh hang kacau laki jepun orang tu. mendapat lah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 12:58 PM | Show all posts
baru la best camni sbb ada yg melawan acik rita tu.
kalau tak selama ni dia sorang la yg sembang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 12:58 PM | Show all posts

Mak esah ....nampak gaya pun tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:00 PM | Show all posts

kan... gigih nk nampak buruk bai je


Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bitch, popcorn bitchhhhh!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rr ni sejenis yg terpaling terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:01 PM | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 12:08 PM
Nampak mcm yg start skrg ni akak Bai tu. Mungkin masa tgh tido laki termimpi scandal sambil terseb ...

Aku suka je Bai tu laser GARITA tu... biar dia tahu bukan semua orang bila kau cakap apa2 dia diam je pun mcam dia buat kat Zarema....kat IG dia kau tengok...if klaw dia tengok ada orang cakap2 yg x berkenan kat mata dia...kau terang2 akan di CHOP suku sakat AZ...bodoh betul
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 28-5-2021 12:18 PM
Tapi seriusla, on point acik bai letak gambar ni sebab meols tengok hidung dalam gambar ni sebijik m ...

Tp, betul la hidung pelik la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 01:02 PM | Show all posts
esok lusa meroyan tak dapat fly ke luar negara padan muka!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 28-5-2021 12:30 PM
Bomoh siam ka.perlis kan dekt2 dgn siam gak.aku tgk muka si garit ni pun mcm something jah.patut jiw ...

My officemate kata muka dia mcm pontianak universal itu.

Yg kat ulu yam ada tepi kubur ada, universal katanya
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:04 PM | Show all posts
Arry replied at 28-5-2021 11:02 AM
ha ha.... iolsss tunggu serangan balas dari mokcik bermulut puaka

Kalo ada serang balas, maka kira confirm la eh...
Konsep siapa makan cili dia yg pedas.
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 28-5-2021 12:29 PM
haaaaa...meolss tgk... hidung dia mmg mcm acik sihir yang ala2 witch tu.. jatuh kebawah....

Sama dgn dagu kak ros..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 28-5-2021 11:32 AM
Aku tertarik dgn hint bai...si ritrud ni main bomoh nk tackle aqasha?? Lpasti ritrud tuduh bai pulak ...

bukan first time org kaitkan dia dgn amalan mak esah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:09 PM | Show all posts
faradani36 replied at 28-5-2021 01:01 PM
Aku suka je Bai tu laser GARITA tu... biar dia tahu bukan semua orang bila kau cakap apa2 dia diam ...

Elokla bertemu buku dgn ruas, tp rasanye kes mrk ni dari tahun 2016 ke 2017 bertahun2. Bai pun dah dapat balik laki dia. Si acikrit pun jumpa depan2 dia plak tu kan since dak aihh kata nak nikah dgn acikrut (tah2 dia kelentong acikrut kata bini stuju) tu yg acikrut confident g mintak izin sgn Bai. Meletopla Bai. Bai j̶u̶a̶l̶ ̶c̶a̶r̶p̶e̶t̶ pun nak dpt kekuatan kenalah ada ally, dan2 tu dia kawan dgn zarema memandangkan satu alam tau zarema tu seteru acikrit. Mrk bersatu dan meletop bersama2

Kalo tgk tahun tu, dari 2016 alih2 2021 ni Bai merempan mesti ada trigger. Aku syak dak aihh tersebut nama acikrut masa tido
Dia punya tak move on ngalahkan ppuan kena cerai
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:13 PM | Show all posts

Iya Rita, kdg2 zarema, nape nak kenalan ke?

vongok sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
IzzahF replied at 28-5-2021 01:09 PM
Elokla bertemu buku dgn ruas, tp rasanye kes mrk ni dari tahun 2016 ke 2017 bertahun2. Bai pun dah ...

chuols ngan garits sama jah kaki pitnah,mental n imaginasi tinggi....melalut2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-5-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangterang replied at 28-5-2021 12:55 PM
rita ke ni

Penjilat taik rita dimana2.time rita meroyan lupa dosa pahala.lupa plak nak suruh jd classy.time org lain meroyan terus masing2 jd ustazah husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:18 PM | Show all posts
Perabih byk kat esah pun tetap sendirian keseorangan.. ex laki ensem pun tak dapat.. kena tukar esah lain ni. cuba tanya acik rosmah, dia punya power katanye dr hindu kan? syarat nye kena vogel2 bila bulan mengambang katanye....
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 28-5-2021 01:01 PM
Tp, betul la hidung pelik la..

Dah mcm witchepoo naik Penyapu.. Geng ay ayda dan supermodel legend tu.. Same doctor mereka dua ni kut... Usahlah buat muka lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2021 01:23 PM | Show all posts
blekkep replied at 28-5-2021 01:14 PM
chuols ngan garits sama jah kaki pitnah,mental n imaginasi tinggi....melalut2..

Apa yg dipitenahkan? cuba listkan. Kita tgk chuolz punya benci dgn acikrit sampai ke tulang. Kalau ada dendam lama settle la dgn dia dendiam. Kalo ada benang acikrit pasti ada chuolz ulang tayang kisah2 lama yg lemau2 dan basi tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:28 AM GMT+8 , Processed in 0.172160 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list